Lead til Modern Workplace

Stillingsbeskrivelse

Delegate er et IT-konsulenthus i vækst, hvor stærke værdier og høj faglighed er grundlaget for din og vores udvikling og succes – og for flere topplaceringer i Great Place to Work. Du får mere end 200 kollegaer fordelt på vores kontorer i Virum, Aarhus, Aalborg og Holland. Vi er med helt fremme på alle Microsofts Cloud platforme, og vi har en spændende pipeline af projekter. Hos os kan du bidrage til en forretning, et fællesskab og fede løsninger, der får hjertet til at banke. Velkommen hjem.


En hverdag du har lyst til?

Samarbejde, samvær og sparring med dygtige kollegaer, som har lige så høje standarder for løsningerne som dig. Og som lægger mærke til, når du ikke er der, fordi du er dygtig, og fordi de kan lide dig.

En afvekslende hverdag og forskellige opgaver. Nogle dage vil forløbe som planlagt, men næsten lige så ofte vil en kollega eller kunde have brug for din hjælp til noget uventet.

Gode og afslappede relationer til kundens medarbejdere. En åben dialog, hvor kundens team er trygge ved at fortælle dig om behov og udfordringer, fordi de ved, at du sætter en ære i at løse dem.


Vi leder efter en dygtig kollega til vores Modern Workplace afdeling, som har erfaring med at levere løsninger på Microsoft 365, SharePoint og Teams, og som ser ledelse som det næste naturlige skridt i sin karriere.


Som Lead i vores Modern Workplace afdeling bliver du ansvarlig for at styre, vejlede, rådgive og vækste et dedikeret team af konsulenter på vores kontor i Virum. Teamet kan bestå af både teknisk tunge udviklere og digitaliserings- og forretningskyndige konsulenter. Nogle er tidligt i deres karriere og andre med betydelig erfaring, men alle som en har de brug for, at du formår at være en nærværende leder i lige præcis deres hverdag.

Stillingskrav

Arbejdsbeskrivelse

Vores ønske er at du kommer med en rygsæk fyldt med succesfulde projekter på Microsoft 365 platformen – primært SharePoint og Teams - men også meget gerne med en appetit på Low Code i Power Platformen, da vores opgaver oftest inkluderer et mix mellem konfiguration af standard, dybt teknisk kode og de lidt mere slutbrugervenlige tilgange til ”tilpasninger”.


Som Lead i Delegate Modern Workplace & Productivity, er det ikke uvæsentligt, at man er hjemkendt i platformene og kan indgå i leverancerne med kunderne. Dette kan være i alt fra workshops og løsningsarkitektur til praktisk implementering af løsningen.


Vi arbejder med nogle af Danmarks største virksomheder og organisationer, hvor vi leverer agile projekter. Du bliver teknisk- og/eller leveranceansvarlig for projekterne og har succes i rollen, når projekterne bliver HELT lukket OG kunder og kolleger er glade. Vores løsninger bliver oftest udviklet i tæt samarbejde med vores kunder, og vi møder dem hvor de er, og i de behov deres organisation har, men vi udfordrer dem også, så de kan blive ved med at udvikle deres forretning.


Kompetencer

  • Minimum 3 års erfaring med at levere løsninger på Microsoft 365, herunder primært SharePoint og Teams.
  • God forståelse for Microsofts teknologier og produkter, herunder god forretningsforståelse og formår at kunne omsætte kundens behov til tekniske løsninger.
  • Gode kommunikationsevner og kunne samarbejde med både tekniske og ikke-tekniske interessenter.
  • Du er dygtig til mennesker og har enten erfaring med ledelse eller ser ledelse som dit naturlige næste skridt
  • Erfaring med afgrænsning/estimering af opgaver/projekter.
  • Er vant til at arbejde agilt baseret på SCRUM og har arbejdet med Azure DevOps som task management tool
  • Kan tale løsning, processer og arbejdsgange med brugerne/kunden
  • Er en klar og tydelig kommunikator skriftligt og mundtligt (dansk og engelsk)
  • Det er en fordel hvis du har erfaring med Power Platform, herunder Power Automate & Power Apps.


Velkommen hjem

Hos Delegate bliver du mødt med nærvær og kvalitet på alle niveauer. Du får oplevelser, du husker, og kollegaer, som vinder, med anerkendelse og hjælpsomhed. Vær med til at udvikle løsninger, der letter, på en ambitiøs arbejdsplads, der giver dig det, du forventer, og det ekstra, der overrasker positivt. Her tager vi os tid til at hjælpe hinanden og gør os umage for, at både kunder og kollegaer føler sig hjemme.


Ansøgning & yderligere information

Send din ansøgning ved at klikke på ’Ansøg’ her på siden og følge anvisningerne. Vedhæft dit CV og relevante bilag. Tiltrædelse er snarest muligt. Ansøgninger behandles løbende.

Yderligere informationer om stillingen og Delegate kan fås ved henvendelse til Julie Thorsen JLT@delegate.dk