Junior softwareudvikler

Stillingsbeskrivelse

OBS: Vi søger på nuværende tidspunkt ikke juniorudviklere, men du er velkommen til at søge senere. 


Delegate er et IT-konsulenthus i vækst, hvor stærke værdier og høj faglighed er grundlaget for din og vores udvikling og succes – og for flere topplaceringer i Great Place to Work. Du får mere end 200 kollegaer fordelt på vores kontorer i Virum, Aarhus, Aalborg og Holland. Vi er med helt fremme på alle Microsofts Cloud platforme, og vi har en spændende pipeline af projekter. Hos os kan du bidrage til en forretning, et fællesskab og fede løsninger, der får hjertet til at banke. Velkommen hjem.


En hverdag du har lyst til?

En af vores værdier er nærvær. Det prøver vi at efterleve både internt og eksternt. En del af din hverdag som konsulent vil derfor foregå ude hos kunderne. Her vil du, sammen med dit Delegate team, samarbejde med kundens team om at udvikle løsningen.

Målet er, at både du, dit team og kundens team oplever stolthed over den leverede løsning, samtidig med at kunden får styrket sin forretning eller organisation.


Du får en buddy, der hjælper dig i gang, og som du altid kan spørge, hvis du er i tvivl. Vores flade struktur betyder samtidig, at alle dine nye kollegaer står klar til at tilbyde hjælp og sparring, så vi sikrer, at du udvikler dig og lærer så meget som muligt mens du studerer.


Stillingskrav

Vi forventer ikke, at du kan det hele

Men vi forestiller os, at du har nok kendskab til nogle af nedenstående områder og har et ønske om at lære flere.

  • God forståelse for objektorienteret programmering (fx C#) og agil udvikling
  • Webløsninger fx portaler, intranet, hjemmesider mm.
  • Frameworks til webbrugerflader (fx JavaScript, jQuery, Knock-Out, Node.js mfl.)
  • Kendskab til funktionel programmering (fx F#)
  • .Net, LINQ, Lambda expressions, Visual Studio
  • Design patterns og korrekt brug heraf
  • Data modellering, SQL, ER diagrammer, UML mm.
  • Webservices, REST fx ODATA og brug heraf
  • Flydende Dansk og Engelsk i tale og skrift.


Oplev nærvær og kvalitet på alle niveauer

Hos Delegate tager vi os tid til at forstå vores kunders forretning. Vi skræddersyer løsninger, der letter dem, og som overgår deres forventninger. Vi dækker hele spektret fra hardcore udvikling over konfigurering til It-management, når vi arbejder med Azure, Dynamics 365, Microsoft 365, Data & AI, Power Platform, SharePoint og IoT. Og så er vi kåret som Microsoft Partner of the Year 2021.

Du vil blive overrasket over størrelsen af vores projekter og de mange kendte virksomheder, vi samarbejder med, som spænder fra den private sektor til offentlige styrelser og organisationer.

Du kan læse mere om vores projekter her https://delegate.dk/referencer/


Velkommen hjem

Hos Delegate bliver du mødt med nærvær og kvalitet på alle niveauer. Du får oplevelser, du husker, og kollegaer, som vinder, med anerkendelse og hjælpsomhed. Vær med til at udvikle løsninger, der letter, på en ambitiøs arbejdsplads, der giver dig det, du forventer, og det ekstra, der overrasker positivt. Her tager vi os tid til at hjælpe hinanden og gør os umage for, at både kunder og kollegaer føler sig hjemme.


Ansøgning & yderligere information

Send din ansøgning ved at klikke på ’Ansøg’ her på siden og følge anvisningerne. Vedhæft dit CV og dine karakterer. Vi ansætter løbende.


Yderligere informationer om Delegate kan fås ved henvendelse til Sofie Axholm SAT@delegate.dk eller Julie Thorsen JLT@delegate.dk