Power Platform Consultant

Stillingsbeskrivelse

Delegate er et IT-konsulenthus i vækst, hvor stærke værdier og høj faglighed er grundlaget for din og vores udvikling og succes – og for flere topplaceringer i Great Place to Work. Du får mere end 200 kollegaer fordelt på vores kontorer i Virum, Aarhus, Aalborg og Holland. Vi er med helt fremme på alle Microsofts Cloud platforme, og vi har en spændende pipeline af projekter. Hos os kan du bidrage til en forretning, et fællesskab og fede løsninger, der får hjertet til at banke. Velkommen hjem.


En hverdag du har lyst til?

Samarbejde, samvær og sparring med dygtige kollegaer, som har lige så høje standarder for løsningerne som dig. Og som lægger mærke til, når du ikke er der, fordi du er dygtig, og fordi de kan lide dig.

En afvekslende hverdag og forskellige opgaver. Nogle dage vil forløbe som planlagt, men næsten lige så ofte vil en kollega eller kunde have brug for din hjælp til noget uventet.

Gode og afslappede relationer til kundens medarbejdere. En åben dialog, hvor kundens team er trygge ved at fortælle dig om behov og udfordringer, fordi de ved, at du sætter en ære i at løse dem.


Stillingskrav

Arbejdsområder

Power Platform med fokus på Canvas Apps, Model-driven Apps og Power Automate

Microsoft Teams

Digitalisering af arbejdsprocesser

Facilitering af workshops og Træningssessions

Governance på Power Platform


Arbejdsbeskrivelse

Som Power Platform konsulent vil du bygge løsninger med et team af Delegaters, men du vil også have situationer hvor du står alene med kunder. Nogle gange skal du stå for at facilitere en afklaringsproces med workshops og behovsafdækning, andre gange skal du være løsningsarkitekt eller udvikler på Power Platformen eventuelt i sammenspil med vores Dynamics 365 eller Sharepoint konsulenter. Så du skal både kunne arbejde fokuseret med udarbejdelse af løsninger, men også evne at se mere bredt på kundens forretning og IT landskab.


Vores kunder er typisk større og mellemstore virksomheder og vi veksler mellem at arbejde sammen med kundens egne folk med co-creation eller egentlige projekter hvor vi har leveranceansvaret. Der er ofte licensforhold og sammenspil med andre systemer at tage højde for, så du skal kunne forstå sammenhængen på tværs af forskellige Microsoft løsninger.


Du skal have erfaring med at udvikle Model driven og Canvas Power Apps samt automatisering og digitalisering af processer og flows med Power Automate. Du har erfaring med integrationer og connectors til andre systemer og datakilder og kan tegne en løsningsbeskrivelse samt estimere udviklingstiden og de løbende driftsomkostninger.

Som konsulent vil du også skulle rådgive kunderne om at finde de gode løsninger og træffe de rigtige valg.


Succeskriterier

Først og fremmest skal du være en god kollega, som står på et fagligt fundament og som sætter en ære i det arbejde der skal leveres. Vi forventer at du hjælper dine kollegaer, hvis du kan, og at dit mindset er, at være 1% bedre idag, end du var igår.
På projekterne forventer vi, at du arbejder proaktivt med opgaverne, at du støtter mindre erfarne kollegaer (fx gennem peer-review), men også at du bruger din erfaring til at rådgive og udvikle den bedst mulige løsning for kunden - også selvom det måske ikke er det kunden 'vil høre'.


Kompetencer

 • Minimum 3 års erfaring med at udvikle løsninger på Power Platform
  • Power Apps (canvas og model-driven)
  • Power Automate
  • Dataverse
 • Erfaring med at læse kode, men du behøver ikke selv at kunne kode
 • Erfaring med at hente data fra databaser, Sharepointlister og Dataverse
 • Gerne haft berøring med Microsoft forretningsapplikationer som Dynamics 365 eller Sharepoint
 • Udarbejdelse af løsningsarkitektur
 • Kan tale processer og arbejdsgange med brugerne
 • Er en klar og tydelig kommunikator skriftligt og mundtligt (dansk og engelsk)
 • Er vant til at arbejde agilt baseret på SCRUM


Erhvervserfaring

Du må gerne have erfaring fra konsulentbranchen og dermed være fortrolig med konsulent-rollen og såfremt det er fra en virksomhed som er del af Microsofts partner økosystem, er dette et plus, men ikke et krav. Du kan også have arbejdet i en virksomhed, hvor du har brugt Microsoft Power Platformen i dit daglige arbejde.

Uddannelsesmæssigt er det en fordel med en kort eller længere videregående uddannelse hvor der til en vis grad har indgået berøring med softwareudvikling eller anvendelse af data. Vi har også autodidakte konsulenter, så uddannelse er ikke et krav.


Øvrige (ikke krav, men fordel hvis du besidder)

 • Du har erhvervet dig Microsoft certificeringer fx. PL100, PL200, PL400, PL900 eller MB200, M400, MB600,
 • Du er up to date indenfor den eksplosive udvikling inden for Power Platform
 • Du kan have været en aktiv del af integrations- og migrerings-opgaver
 • Du kan have deltaget I projekter med at lave Apps i MS Teams
 • Du kan have erfaring med Power BI
 • Du kan have arbejdet med at optimere og digitalisere forretnings- og arbejdsprocesser


Niveau

Senior Consultant (eller Managing, Principal)


Velkommen hjem

Hos Delegate bliver du mødt med nærvær og kvalitet på alle niveauer. Du får oplevelser, du husker, og kollegaer, som vinder, med anerkendelse og hjælpsomhed. Vær med til at udvikle løsninger, der letter, på en ambitiøs arbejdsplads, der giver dig det, du forventer, og det ekstra, der overrasker positivt. Her tager vi os tid til at hjælpe hinanden og gør os umage for, at både kunder og kollegaer føler sig hjemme.

Ansøgning & yderligere information

Send din ansøgning ved at klikke på ’Ansøg’ her på siden og følge anvisningerne. Vedhæft dit CV og relevante bilag. Tiltrædelse er snarest muligt. Ansøgninger behandles løbende. 


Yderligere informationer om stillingen og Delegate kan fås ved henvendelse til Michael Osbech MOS@delegate.dk, Sofie Axholm SAT@delegate.dk eller Julie Thorsen JLT@delegate.dk