Senior Azure Udvikler

Stillingsbeskrivelse

Delegate er et IT-konsulenthus i vækst, hvor stærke værdier og høj faglighed er grundlaget for din og vores udvikling og succes – og for flere topplaceringer i Great Place to Work. Du får mere end 200 kollegaer fordelt på vores kontorer i Virum, Aarhus, Aalborg og Holland. Vi er med helt fremme på alle Microsofts Cloud platforme, og vi har en spændende pipeline af projekter. Hos os kan du bidrage til en forretning, et fællesskab og fede løsninger, der får hjertet til at banke. Velkommen hjem.


En hverdag du har lyst til?

Samarbejde, samvær og sparring med dygtige kollegaer, som har lige så høje standarder for løsningerne som dig. Og som lægger mærke til, når du ikke er der, fordi du er dygtig, og fordi de kan lide dig.

En afvekslende hverdag og forskellige opgaver. Nogle dage vil forløbe som planlagt, men næsten lige så ofte vil en kollega eller kunde have brug for din hjælp til noget uventet.

Gode og afslappede relationer til kundens medarbejdere. En åben dialog, hvor kundens team er trygge ved at fortælle dig om behov og udfordringer, fordi de ved, at du sætter en ære i at løse dem.


Stillingskrav

Arbejdsområder

Udvikling med .NET, .NET Core og C#
Azure (fx. Functions, Cosmos DB, Event Hub, App Service o.lign.)


Arbejdsbeskrivelse

Som udvikler og teammedlem i et Azure DevOps-team, vil du designe og udvikle avancerede løsninger på Azure-platformen i tæt samarbejde med dine teammedlemmer.

Vi arbejder ud fra en model, hvor vi opbygger elite Azure DevOps-teams med stor erfaring og meget omfattende Azure-kompetencer. Et fuldt team består af 12 udviklere, en Scrum Master og en Team Lead. De tekniske kompetencer er fordelt, så et fuldt team kan løse de mest komplekse og krævende opgaver i samarbejde med kunden.

Optimalt abonnerer en kunde på et fuldt team, men for mindre løsninger, indgår vi også samarbejder med halve og endda kvarte teams.

Du skal forvente at blive involveret tæt og længe med den samme kunde, og bruge din hverdag på at maksimere den værdi vi sammen bidrager til hos kunden.

Vi arbejder agilt og er meget fokuseret på kun at afholde de aktiviteter, der giver direkte værdi til løsningerne

Vi arbejder typisk ikke på tidsberammede kontrakter, men indgår i varige samarbejder og leverer omfattende enterprise-løsninger – meget ofte til gavn ikke bare for kunden, men for os alle.

Dig som kollega
Først og fremmest skal du være en god samarbejdspartner, der sætter en ære i det arbejde du og dit team leverer.

Du skal trives i rollen som udvikler, hvor fokus er mere på traditionelle udviklerkompetencer end på konsulentkompetencer, og du skal du trives i et leveranceteam, hvor der er højt fokus på kvalitet og værdiskabende leverancer, og hvor dialogen er åben og ærlig. Du skal derfor selv trives med både at give og modtage feedback.

Du står ved dit eget gode arbejde, og vedkender dig de fejl du laver, og glæder dig over, at de kan bruges til at sikre at teamet ikke laver samme fejl en anden gang.

Du hjælper dine kollegaer med glæde når du kan og dit mindset er på at være 1% bedre i dag, end du var i går.

Kompetencer

  • Du har solid erfaring med programmering i .NET/.NET Core og skriver testbar C# kode af høj
  • Du har arbejdet med automatisering og CI/CD

  • Du har arbejdet med udvikling af løsninger i Azure

  • Du har et agilt mindset, og har holdning og kendskab til udviklingsprocesser


Erhvervserfaring
Vi forventer, at du har minimum 5 års erhvervserfaring, tæt orienteret omkring softwareudvikling. Du elsker at arbejde med softwareudvikling, og har været ambitiøs omkring at udvikle dine gode evner i åbent og ærligt samarbejde med både kollegaer og kunder.

Øvrige (ikke en nødvendighed, men godt hvis du kan tjekke nogle af dem af)

  • Du har erhvervet dig nogle relevante Microsoft Azure certificeringer som AZ-204, AZ-305 etc.  
  • Du har erfaring med design og udvikling af microservices og herunder udvikling af API’er
  • Du har arbejdet med frontend-teknologier som Angular, RxJS, TypeScript/JavaScript
  • Du har kendskab til database-teknologier som MSSQL, Postgres, NoSQL
  • Du har arbejdet med Python og AI/ML

Niveau

Senior Developer


Velkommen hjem

Hos Delegate bliver du mødt med nærvær og kvalitet på alle niveauer. Du får oplevelser, du husker, og kollegaer, som vinder, med anerkendelse og hjælpsomhed. Vær med til at udvikle løsninger, der letter, på en ambitiøs arbejdsplads, der giver dig det, du forventer, og det ekstra, der overrasker positivt. Her tager vi os tid til at hjælpe hinanden og gør os umage for, at både kunder og kollegaer føler sig hjemme.

Ansøgning & yderligere information

Send din ansøgning ved at klikke på ’Ansøg’ her på siden og følge anvisningerne. Vedhæft dit CV og relevante bilag. Tiltrædelse er snarest muligt. Ansøgninger behandles løbende.


Yderligere informationer om Delegate kan fås ved henvendelse til Michael Osbech MOS@delegate.dk