Senior Dynamics 365(CRM) Udvikler

Stillingsbeskrivelse

Delegate er et IT-konsulenthus i vækst, hvor stærke værdier og høj faglighed er grundlaget for din og vores udvikling og succes – og for flere topplaceringer i Great Place to Work. Du får mere end 200 kollegaer fordelt på vores kontorer i Virum, Aarhus, Aalborg og Holland. Vi er med helt fremme på alle Microsofts Cloud platforme, og vi har en spændende pipeline af projekter. Hos os kan du bidrage til en forretning, et fællesskab og fede løsninger, der får hjertet til at banke. Velkommen hjem.


En hverdag du har lyst til?

Samarbejde, samvær og sparring med dygtige kollegaer, som har lige så høje standarder for løsningerne som dig. Og som lægger mærke til, når du ikke er der, fordi du er dygtig, og fordi de kan lide dig.

En afvekslende hverdag og forskellige opgaver. Nogle dage vil forløbe som planlagt, men næsten lige så ofte vil en kollega eller kunde have brug for din hjælp til noget uventet.

Gode og afslappede relationer til kundens medarbejdere. En åben dialog, hvor kundens team er trygge ved at fortælle dig om behov og udfordringer, fordi de ved, at du sætter en ære i at løse dem.

Stillingskrav

Arbejdsområder:

Microsoft Dynamics 365 (CRM)
Power Platform (fx Power Automate, Power Apps)
Azure (fx Azure functions, Logic Apps)
Visual Studio


Arbejdsbeskrivelse

I rollen som Dynmaics udvikler i Delegate, skal du bruge din primære tid på at bygge løsninger med et team af Delegaters, hvor dit fokus vil være i ”motorrummet” og i snitfladerne mellem Dataverse og de omkringliggende applikationer. Du vil bl.a. skulle skrive plugins, lave custom workflow activities, udvikle avancerede cloud flows, opsætte CICD og deploye gennem Azure DevOps. Vi forventer, du kombinere dine tekniske kompetencer indenfor fx C#, TypeScript (JavaScript), .Net eller F#, med Delegates open source tools som fx DAXIF, XrmDefinitelyTyped eller XrmMockup. Du skal desuden vurder om behovet bedst kan understøttes med kode, løses med tilpasninger eller udarbejdes vha. low code, dette i forhold til vedligeholdelse og videreudvikling. Du skal bl.a. have for øje om kunden har kompetencerne til at drifte løsningen i forhold til valg af løsning.

Succeskriterier 

For at lykkes i stillingen skal du arbejde proaktivt med opgaverne, du skal støtte mindre erfarne kollegaer, men du skal også bruge din erfaring til at rådgive og udvikle ”den bedst mulige løsning” for kunden – du skal sparre med kunden og turde udfordre.


Kompetencer

Du har/kan minimum:

 • 3 års erfaring med at udvikle større løsninger på Dynamics 365(CRM)
 • teknisk fundament i C#, TypeScript/JavaScript, .Net, F# og general object orienteret udvikling
 • designe og bygge integrationer gennem kode og azure komponenter
 • datamodellering af relationelle databaser
 • arbejdet med Azure DevOps/TFS som task management tool og evt. CI/CD
 • tale processer og arbejdsgange med brugerne hos kunden
 • en klar og tydelig kommunikation både skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk
 • arbejde agilt (SCRUM)

Du har/er eventuelt:

 • Microsoft certificeringer PL100, PL200, PL400, eller MB2xx
 • up to date indenfor den eksplosive udvikling inden for Microsoft Dynamics 365(CRM) og Power Platformen
 • stiftet bekendtskab med PCF kontroller og canvas apps


Velkommen hjem

Hos Delegate bliver du mødt med nærvær og kvalitet på alle niveauer. Du får oplevelser, du husker, og kollegaer, som vinder, med anerkendelse og hjælpsomhed. Vær med til at udvikle løsninger, der letter, på en ambitiøs arbejdsplads, der giver dig det, du forventer, og det ekstra, der overrasker positivt. Her tager vi os tid til at hjælpe hinanden og gør os umage for, at både kunder og kollegaer føler sig hjemme.

Ansøgning & yderligere information

Send din ansøgning ved at klikke på ’Ansøg’ her på siden og følge anvisningerne. Vedhæft dit CV og relevante bilag. Tiltrædelse er snarest muligt. Ansøgninger behandles løbende.


Yderligere informationer om Delegate kan fås ved henvendelse til Sofie Axholm på sat@delegate.dk