Team Lead til Data & AI

Stillingsbeskrivelse

Delegate er et IT-konsulenthus i vækst, hvor stærke værdier og høj faglighed er grundlaget for din og vores udvikling og succes. Delegate er en ambitiøs og kompetent rådgiver ud i digital transformation, og vi udvikler og implementerer skræddersyede IT-løsninger. Vi leverer forretningskritiske it-løsninger til danske virksomheder og organisationer baseret på Microsofts cloud-platforme.


Vi har et ekstraordinært fokus på mennesket i alt, hvad vi gør. Vi arbejder for at udvikle vores kunder, alt imens vi prioriterer at have den bedste arbejdsplads, hvor tårnhøj faglighed, tryghed og trivsel giver de bedste forudsætninger for at skabe fantastiske løsninger i et tæt samarbejde med kunderne. Du får mere end 200 kollegaer fordelt på vores kontorer i Virum, Aarhus, Aalborg og Holland.


Delegate søger en erfaren Team Lead til at styrke vores Data & AI-forretning. Vi skal bruge én til vores kontor i Aarhus. Vi forventer, at du har mange års erfaring indenfor ledelse og Data & AI.

Stillingskrav

En hverdag du har lyst til?

Du bliver ansvarlig for at vejlede, rådgive, uddelegere og vækste ét af to Data & AI-teams på omkring 12 konsulenter. Dit team består af både teknisk tunge udviklere og digitaliserings- og forretningskyndige konsulenter. Du er en nærværende leder i teamets hverdag og kan arbejde aktivt med at sikre og synliggøre forretningsværdi i Data & AI projekter.


Som Team Lead i Delegate skal du kunne motivere, vejlede og støtte teamet og sikre, at alle har de kompetencer og den træning, de har brug for, til at udføre deres arbejde. Du skal være kulturbærer og sikre Delegates stærke kultur og værdier.


Du deltager aktivt i identifikationen og udvælgelsen af nye, innovative projekter. Dette indebærer afdækning af potentielle muligheder hos eksisterende og kommende kunder. Som Team Lead er det ikke nødvendigt, at du har praktisk erfaring med de værktøjer, som vores Data & AI-teams anvender, men vi ser gerne, du har en dybdegående forståelse af værktøjerne og deres anvendelse, som sætter dig i stand til at rådgive og vejlede dine kompetente medarbejdere effektivt og hensigtsmæssigt.


I Delegate leverer vi agile projekter. Du har succes i rollen, når projekterne bliver lukket tilfredsstillende, og kunderne er glade for de leverede løsninger. Vores løsninger bliver udviklet i tæt samarbejde med vores kunder, og vi møder dem, der hvor de er, og udfordrer dem, så de kan blive ved med at udvikle deres forretning.


Du har et etisk stærkt kompas, som sikrer datafortrolighed, sikkerhed og robusthed samtidig med at der arbejdes transparent og ansvarligt.


Den ideelle kandidat har indgående erfaring med ledelse af teams og meget gerne indenfor Data & AI. Vi leder efter en person, der har bevist sine evner til at styre komplekse Data- og AI-projekter fra idé til implementering, og som gerne har erfaring med CI/CD og Azure DevOps. Det er et plus, hvis du har erfaring fra konsulentbranchen.


Velkommen hjem

Hos Delegate bliver du mødt med nærvær og kvalitet på alle niveauer. Du får oplevelser, du husker, og kollegaer, som vinder, med anerkendelse og hjælpsomhed. Vær med til at udvikle løsninger, der løfter, på en ambitiøs arbejdsplads, der giver dig det, du forventer, og det ekstra, der overrasker positivt. Her tager vi os tid til at hjælpe hinanden og gør os umage for, at både kunder og kollegaer føler sig hjemme.


Ansøgning & yderligere information

Send din ansøgning ved at klikke på ’Ansøg’ her på siden og følg anvisningerne. Vedhæft dit CV. Du kan også booke et uforpligtende kaffemøde med vores rekrutteringsteam på https://delegate.dk/karriere/soeg-job/. Tiltrædelse er snarest muligt, hvorfor ansøgninger behandles løbende.


Yderligere informationer om stillingen kan fås ved henvendelse til Julie Lindvald Thorsen på  JLT@delegate.dk