Team lead til Data&AI

Stillingsbeskrivelse

Delegate er et IT-konsulenthus i vækst, hvor stærke værdier og høj faglighed er grundlaget for din og vores udvikling og succes – og for flere topplaceringer i Great Place to Work. Du får mere end 185 kollegaer fordelt på vores kontorer i Virum, Aarhus og Aalborg. Vi er med helt fremme på alle Microsofts cloud platforme og har en spændende pipeline af projekter. Her kan du bidrage til en forretning, et fællesskab og fede løsninger, der får hjertet til at banke. Velkommen hjem.


En hverdag du har lyst til?

Du bliver ansvarlig for at vejlede, rådgive, uddelegere og vækste et dedikeret team på op til 10 konsulenter på vores kontor i Virum. Dit team består af både teknisk tunge udviklere og digitaliserings- og forretningskyndige konsulenter. Nogle er tidligt i deres karriere og andre med betydelig erfaring, men alle som en har de brug for, at du med din erfaring formår at være en nærværende leder i lige præcis deres hverdag.


Du bliver også rådgivnings- og leveranceansvarlig for dine kunder, og vi arbejder med nogle af Danmarks største virksomheder og organisationer. Vi leverer agile projekter som regel baseret på Scrum inkl. de udfordringer det giver at levere agile projekter til et fast budget. Du har succes i rollen, når projekterne bliver HELT lukket OG kunden er glad. Vores løsninger bliver udviklet i samarbejde med vores kunder, og vi møder dem der hvor de er, og i de behov deres organisation har, men vi udfordrer dem også, så de kan blive ved med at udvikle deres forretning.


Stillingskrav

5+ års erfaring med data&Ai

  • Du har erfaring med at levere agile projekter gerne baseret på Scrum inkl. de udfordringer det giver at levere agile projekter til et fast budget til en given deadline
  • Du tør rådgive dine kunder, også når du mener at det, de gerne vil, ikke er best practice
  • Erfaring med teamledelse
  • Du står på et stærkt Data Warehouse fundament og er vant til at arbejde med datamodellering og ETL
  • Du har stor erfaring med Microsoft værktøjer herunder Power BI men også erfaring med SQL, SSIS (SQL Server Integration Services) og Analysis Services (Tabular)
  • Du har erfaring med at udarbejde behovsanalyser og lave kildeintegrationer
  • Du har erfaring med rapportering i Power BI og Excel
  • Du har erfaring med Azure (Data Factory, Data Lake, Databricks, IoT Hub etc.)
  • Du har forretningsforståelse og en interesse for formidling af tekniske emner, og du forstår at kombinere teknologi og forretning.
  • Flydende Dansk og Engelsk i tale og skrift.


Fortsæt din udvikling i Delegate

Delegate er på en ambitiøs vækstrejse. Den bygger først og fremmest på dygtige og ambitiøse medarbejdere. Derfor prioriterer vi et behageligt arbejdsmiljø, hvor vi ser hinanden som hele mennesker, og vinder andre med anerkendelse, hjælpsomhed og store forventninger. Det handler både om, at vi kan lide at gøre andre glade, og at nå de mål, vi har sat.

Her får du fleksible rammer i et tydeligt karriereforløb. Lige fra at gå vejen med hjælp fra kollegaerne, til at vise vejen for andre og bygge vejen mod nye kunder og metoder. Når du avancerer fra rollen som Senior Consultant, vælger du i samspil med os, om du skal fortsætte ad specialist- eller generalistsporet.


Velkommen hjem

Hos Delegate bliver du mødt med nærvær og kvalitet på alle niveauer. Du får oplevelser, du husker, og kollegaer, som vinder, med anerkendelse og hjælpsomhed. Vær med til at udvikle løsninger, der letter, på en ambitiøs arbejdsplads, der giver dig det, du forventer, og det ekstra, der overrasker positivt. Her tager vi os tid til at hjælpe hinanden og gør os umage for, at både kunder og kollegaer føler sig hjemme.


Ansøgning & yderligere information

Send din ansøgning ved at klikke på ’Ansøg’ her på siden og følge anvisningerne. Vedhæft dit CV og relevante bilag. Tiltrædelse er snarest muligt. Ansøgninger behandles løbende.


Yderligere informationer om Delegate kan fås ved henvendelse til Michael Osbech MOS@delegate.dk, Sofie Axholm SAT@delegate.dk eller Julie Thorsen JLT@delegate.dk