Team Lead til Power Platform

Stillingsbeskrivelse


Team
Lead til Power Platform til vores kontor i Aarhus

Delegate er et IT-konsulenthus i vækst, hvor stærke værdier og høj faglighed er grundlaget for din og vores udvikling og succes. Delegate er en ambitiøs og kompetent rådgiver ud i digital transformation, og vi udvikler og implementerer skræddersyede IT-løsninger. Vi leverer forretningskritiske it-løsninger til danske virksomheder og organisationer baseret på Microsofts cloud-platforme.

Vi har et ekstraordinært fokus på mennesket i alt, hvad vi gør. Vi arbejder for at udvikle vores kunder, alt imens vi prioriterer at have den bedste arbejdsplads, hvor tårnhøj faglighed, tryghed og trivsel giver de bedste forudsætninger for at skabe fantastiske løsninger i et tæt samarbejde med kunderne. Du får mere end 200 kollegaer fordelt på vores kontorer i Virum, Aarhus, Aalborg og Holland.

Delegate søger en erfaren Team Lead til at styrke vores nyopstartede Power Platform serviceline med base fra vores kontor i Aarhus. Vi forventer, at du har mange års erfaring indenfor ledelse og har stor erfaring med Power Platform.

Stillingskrav


En hverdag du har lyst til?


Dine ansvarsområder bliver primært opdelt i 2 områder, ledelsesdelen og konsulentdelen.

Som konsulent bliver du ansvarlig for projekt og leverancen af vores projekter hos vores kunderne samtidig med, at du vil få ansvaret for en række strategiske kunder. Du skal kunne bistå salg i forbindelse med salgsmøder, hvor det forventes at du kan give dybdegående rådgivning i forhold til brugen af Power Platformen og Microsofts økosystemer.

Du kommer til at indgå i leverancen i forhold til at designe og estimere projekter. Du kommer også til at være ansvarlig for planlægning, indsamling af krav og gennemførelse af workshops. Du har en proaktiv tilgang til de løsninger som vi leverer til vores kunder, så du er med til at udvikle de løsninger som sælges og leveres. Du er ansvarlig for hele løsningen, hvorfor du skal sikre at kvaliteten på det leverede er i top. Sidst men ikke mindst skal du også have lyst til at opsøge mersalgsmuligheder hos kunderne.


Som leder bliver du ansvarlig for trivsel og udvikling af 6 konsulenter. I Delegate er vores værdier en inkorporeret del af vores DNA, så Nærvær, Anerkendelse og Gensidighed skal være en naturlig del af din ledelsesstil. Du bliver ansvarlig for at sikre at dine medarbejder til enhver tid er allokeret på projekter og at der er styr på ”Profit & Loss”.

Da Delegate er på en vækstrejse, vil det også blive dit ansvar at udvide teamet i takt med at teamet får flere og flere projekter. Det kan også komme på tale, at der skal introduceres leads (mellemledere) i dit team. Du bliver med andre ord ansvarlig for at opbygge, udvikle og forbedre teamet jævnfør strategien for Power Platform. Det betyder også, at du vil være ansvarlig for ansættelsessamtaler og kaffesnakke som vores rekrutteringsteam sætte op, men det forventes også at du kan benytte dit eget netværk.

Endelig forventes det også, at du bistår marketing i forhold til content til hjemmesiden, kampagner og reference historier.


Du har succes i rollen:

  • når dine medarbejdere er trives
  • når medarbejderne udvikler sig indenfor deres felt
  • når teamets projekter bliver lukket tilfredsstillende
  • og når kunderne er glade for de leverede løsninger.


Vores løsninger bliver udviklet i tæt samarbejde med vores kunder, og vi møder dem, der hvor de er, og udfordrer dem, så de kan blive ved med at udvikle deres forretning.


Den ideelle kandidat har indgående erfaring med ledelse af teams i en vækst virksomhed. Vi leder efter en person, der har bevist sine evner til at styre komplekse Microsoft projekter (gerne Power Platform) fra idé til implementering.
Derudover, skal du have erfaring fra konsulentbranchen.


Velkommen hjem

Hos Delegate bliver du mødt med nærvær og kvalitet på alle niveauer. Du får oplevelser, du husker, og kollegaer, som vinder, med anerkendelse og hjælpsomhed. Vær med til at udvikle løsninger, der løfter, på en ambitiøs arbejdsplads, der giver dig det, du forventer, og det ekstra, der overrasker positivt. Her tager vi os tid til at hjælpe hinanden og gør os umage for, at både kunder og kollegaer føler sig hjemme.


Ansøgning & yderligere information

Send din ansøgning ved at klikke på ’Ansøg’ her på siden og følg anvisningerne. Vedhæft dit CV. Du kan også booke et uforpligtende kaffemøde med vores rekrutteringsteam på https://delegate.dk/karriere/soeg-job/. Tiltrædelse er snarest muligt, hvorfor ansøgninger behandles løbende.


Yderligere informationer om stillingen kan fås ved henvendelse til Head of Power Platform Allan Buus Pihl på api@delegate.dk eller til Talent Acquisition Specialist Sofie Axholm på sat@delegate.dk