Udvikler

Stillingsbeskrivelse

Delegate er et IT-konsulenthus i vækst, hvor stærke værdier og høj faglighed er grundlaget for din og vores udvikling og succes – og for flere topplaceringer i Great Place to Work. Du får mere end 200 kollegaer fordelt på vores kontorer i Virum, Aarhus, Aalborg og Holland. Vi er med helt fremme på alle Microsofts Cloud platforme, og vi har en spændende pipeline af projekter. Hos os kan du bidrage til en forretning, et fællesskab og fede løsninger, der får hjertet til at banke. Velkommen hjem.


En hverdag du har lyst til?

Samarbejde, samvær og sparring med dygtige kollegaer, som har lige så høje standarder for løsningerne som dig. Og som lægger mærke til, når du ikke er der, fordi du er dygtig, og fordi de kan lide dig.

En afvekslende hverdag og forskellige opgaver. Nogle dage vil forløbe som planlagt, men næsten lige så ofte vil en kollega eller kunde have brug for din hjælp til noget uventet.

Gode og afslappede relationer til kundens medarbejdere. En åben dialog, hvor kundens team er trygge ved at fortælle dig om behov og udfordringer, fordi de ved, at du sætter en ære i at løse dem.

Stillingskrav


2+ års erfaring med softwareudvikling 

    • Du står på et stærkt teknisk fundament i C# og .NET og har måske arbejdet med AzureDevops, CI/CD og automatiseret testing.
    • Du har kendskab til webudvikling: HTML, CSS, JavaScript (gerne TypeScript) og måske frameworks: React, Angular eller lign.
    • Du har et klart fagligt standpunkt til fx brugen af design patterns og principper indenfor softwareudvikling.
    • Flydende Dansk og Engelsk i tale og skrift.


Udvikl dig i en virksomhed i vækst

Hos Delegate løfter vi hinanden og udvikler os sammen. Det kan vi, fordi vi samler og sætter pris på dygtige og ambitiøse medarbejdere. Vi giver plads til fordybelse og videreudvikling indenfor emner, som interesserer dig. Tekniske kompetencer udvikles der løbende på, og vi lærer gerne fra os, såvel som lærer fra vores nye kolleger. Her løfter vi altid i flok.


Uanset din niveau af erfaring, så har vi de rigtige rammer for dig. Vi har plads til dig, hvad enten du er går ved siden af dine kolleger, baner vejen for dem eller slet og ret bygger en helt ny vej. Hos os får du muligheden for at videreudvikle dine kompetencer indenfor den nyeste Cloud teknologi og dykke ned i lige præcis de områder, der interesserer dig mest.Du kan læse mere om vores karriereveje her.


Velkommen hjem

Hos Delegate bliver du mødt med nærvær og kvalitet på alle niveauer. Du får oplevelser, du husker, og kollegaer, som vinder, med anerkendelse og hjælpsomhed. Vær med til at udvikle løsninger, der letter, på en ambitiøs arbejdsplads, der giver dig det, du forventer, og det ekstra, der overrasker positivt. Her tager vi os tid til at hjælpe hinanden og gør os umage for, at både kunder og kollegaer føler sig hjemme.


Ansøgning & yderligere information

Send din ansøgning ved at klikke på ’Ansøg’ her på siden og følge anvisningerne. Vedhæft dit CV og relevante bilag. Tiltrædelse er snarest muligt. Ansøgninger behandles løbende.


Yderligere informationer om Delegate kan fås ved henvendelse til Sofie Axholm SAT@delegate.dk eller Julie Thorsen JLT@delegate.dk