Udvikler

Stillingsbeskrivelse

Vær med til at skabe unikke oplevelser og enestående løsninger
Delegate er et IT-konsulenthus i vækst, hvor stærke værdier og høj faglighed er grundlaget for din og vores udvikling og succes. Vi er med helt fremme på alle Microsofts Cloud platforme og har en spændende pipeline af projekter på tværs af brancher i den private og offentlige sektor. Hos os får du mere end 200 dygtige kollegaer fordelt på vores fire kontorer i Virum, Aarhus, Aalborg og Naarden i Holland, og du bliver en del af en arbejdsplads, der i 2023 både er blevet hædret som ’Danmarks Bedste Arbejdsplads i IT-branchen’ samt ’Danmarks Bedste Arbejdsplads for Unge’ på tværs af alle kategorier af den globale konsulent- og analysevirksomhed Great Place to Work.

Stillingskrav

2+ års erfaring med softwareudvikling 

    • Du står på et stærkt teknisk fundament i C# og .NET og har måske arbejdet med AzureDevops, CI/CD og automatiseret testing.
    • Erfaring med at udvikle løsninger baseret på Microsoft platformen. 
    • Du har kendskab til webudvikling: HTML, CSS, JavaScript (gerne TypeScript) og måske frameworks: React, Angular eller lign.
    • Du har et klart fagligt standpunkt til fx brugen af design patterns og principper indenfor softwareudvikling.
    • Flydende Dansk og Engelsk i tale og skrift.


Udvikl dig i en virksomhed i vækst

Hos Delegate løfter vi hinanden og udvikler os sammen. Det kan vi, fordi vi samler og sætter pris på dygtige og ambitiøse medarbejdere. Vi giver plads til fordybelse og videreudvikling indenfor emner, som interesserer dig. Tekniske kompetencer udvikles der løbende på, og vi lærer gerne fra os, såvel som lærer fra vores nye kolleger. Her løfter vi altid i flok.


Uanset din niveau af erfaring, så har vi de rigtige rammer for dig. Vi har plads til dig, hvad enten du er går ved siden af dine kolleger, baner vejen for dem eller slet og ret bygger en helt ny vej. Hos os får du muligheden for at videreudvikle dine kompetencer indenfor den nyeste Cloud teknologi og dykke ned i lige præcis de områder, der interesserer dig mest.


Du kan læse mere om vores karriereveje her.

Work from anywhere

Vi gør meget ud af at skabe rammerne for at kunne balancere arbejdsliv og privatliv. I Delegate har du fuld fleksibilitet til at planlægge din hverdag, så du f.eks. kan hente børnene tidligt, eller lægge din træning midt på dagen, for til gengæld at åbne computeren på et andet tidspunkt, ligesom du har mulighed for at arbejde hjemmefra. Vi kalder det #workfromanywhere. Vi er forpligtet over for hinanden og vores kunder, og derfor stoler vi på, at du også anerkender den betydelige værdi af at møde ind på vores fysiske kontor i løbet af ugen.

Velkommen hjem
Hos Delegate bliver du mødt med nærvær og kvalitet på alle niveauer, og vi tager os tid til at hjælpe hinanden og gør os umage for, at både kunder og kollegaer føler sig hjemme. Her kan du udvikle dig i et stærkt fællesskab, hvor du får faglig sparring med dygtige kollegaer, som har lige så høje standarder for løsninger som dig. Samarbejdet med vores kunder er kendetegnet ved gode og afslappede relationer med en åben dialog, hvor kundens team er trygge ved at fortælle dig om behov og udfordringer, fordi de ved, at du sætter en ære i at løse dem.

Nysgerrig?
Send din ansøgning ved at klikke på ’Ansøg’ her på siden og følg anvisningerne. Vedhæft dit CV og relevante bilag. Tiltrædelse er snarest muligt, og ansøgninger behandles løbende. Yderligere informationer om stillingen og Delegate kan fås ved henvendelse til Sofie Axholm sat@delegate.dk eller Julie Thorsen JLT@delegate.dk