Dynamics 365 CRM

Job description

Delegate er et IT-konsulenthus i vækst, hvor stærke værdier og høj faglighed er grundlaget for din og vores udvikling og succes – og for flere topplaceringer i Great Place to Work. Du får mere end 185 kollegaer fordelt på vores kontorer i Virum, Aarhus og Aalborg. Vi er med helt fremme på alle Microsofts cloud platforme og har en spændende pipeline af projekter. Her kan du bidrage til en forretning, et fællesskab og fede løsninger, der får hjertet til at banke. Velkommen hjem.


En hverdag du har lyst til?

Samarbejde, samvær og sparring med dygtige kollegaer, som har lige så høje standarder for løsningerne som dig. Og som lægger mærke til, når du ikke er der, fordi du er dygtig, og fordi de kan lide dig.

En afvekslende hverdag og forskellige opgaver. Nogle dage vil forløbe som planlagt, men næsten lige så ofte vil en kollega eller kunde have brug for din hjælp til noget uventet.

Gode og afslappede relationer til kundens medarbejdere. En åben dialog, hvor kundens team er trygge ved at fortælle dig om behov og udfordringer, fordi de ved, at du sætter en ære i at løse dem.

Job requirements

+3 års erfaring med at udvikle større løsninger på Dynamics 365

  • Du har erfaring med at udvikle både custom- og out of the box-løsninger i D365.
  • Du har erfaring med Cloud og Onlineløsninger i D365 og holder dig generelt opdateret om udviklingen på produktet.
  • Du har en god forståelse for, hvornår et behov understøttes med kode eller konfigurering og viger ikke tilbage for nogen af delene.
  • Du kan tale processer og arbejdsgange med brugerne, og er en klar og tydelig kommunikator skriftligt og mundtligt.
  • Du har forretningsforståelse og forstår at kombinere teknologi og forretning, så brugerne aldrig glemmes i projektet.
  • Du har erfaring med at levere agile projekter gerne baseret på Scrum inkl. de udfordringer det giver at levere agile projekter til et fast budget. 
  • Flydende Dansk og Engelsk i tale og skrift.Fortsæt din udvikling i Delegate

Delegate er på en ambitiøs vækstrejse. Den bygger først og fremmest på dygtige og ambitiøse medarbejdere. Derfor prioriterer vi et behageligt arbejdsmiljø, hvor vi ser hinanden som hele mennesker, og vinder andre med anerkendelse, hjælpsomhed og store forventninger. Det handler både om, at vi kan lide at gøre andre glade, og at nå de mål, vi har sat.


Uanset din erfaring, og om du er specialist eller generalist, finder du en hylde hos Delegate. Om du er der, hvor du går vejen med hjælp fra kollegaer, eller viser vejen for andre, eller måske endda bygger vejen mod nye kunder og metoder, så vil vi gerne i dialog. Det betyder, at vi gerne vil have dig med på holdet til at udvikle vores D365 område, og derfor har vi brug for dig, hvad end du er Consultant eller Solution Provider.


Du kan læse mere om vores karriereveje her.
Velkommen hjem

Hos Delegate bliver du mødt med nærvær og kvalitet på alle niveauer. Du får oplevelser, du husker, og kollegaer, som vinder, med anerkendelse og hjælpsomhed. Vær med til at udvikle løsninger, der letter, på en ambitiøs arbejdsplads, der giver dig det, du forventer, og det ekstra, der overrasker positivt. Her tager vi os tid til at hjælpe hinanden og gør os umage for, at både kunder og kollegaer føler sig hjemme.


Ansøgning & yderligere information

Send din ansøgning ved at klikke på ’Ansøg’ her på siden og følge anvisningerne. Vedhæft dit CV og relevante bilag. Tiltrædelse er snarest muligt. Ansøgninger behandles løbende.


Yderligere informationer om Delegate kan fås ved henvendelse til Michael Osbech MOS@delegate.dk, Sofie Axholm SAT@delegate.dk eller Julie Thorsen JLT@delegate.dk