Financial Accountant

Job description

Delegate er et IT-konsulenthus i vækst, hvor stærke værdier og høj faglighed er grundlaget for din og vores udvikling og succes. Du får mere end 200 kollegaer fordelt på vores kontorer i Virum, Aarhus og Aalborg. Vi er med helt fremme på alle Microsofts cloud platforme, og har et spændende sortiment af it-løsninger. Vi tilstræber at skabe en fantastisk arbejdsplads, og har flere topplaceringer i Great Place to Work.

Til at være med på den spændende rejse, søger vi en erfaren og stabil Financial Accountant, der brænder for bogholderi og kan bistå med at varetage de regnskabsmæssige- og administrative opgaver i en konstant voksende virksomhed.


En hverdag du har lyst til

Hos Delegate bliver du mødt med nærvær, hjælpsomhed og anerkendelse. Vi tilstræber at skabe en dynamisk arbejdsplads, hvor man går glad på arbejde, og hvor medarbejderne sætter en ære i at levere et stabilt stykke arbejde. Vi agerer shared servicecenter, og løser opgaver for Delegate og Projectum i henholdsvis Holland og Danmark. Vores shared finance er allerede etableret, men vi er konstant på udkig efter muligheder for at forbedre og automatisere arbejdsgangene.


Du bliver en del af finansteamet, der udover dig, består af vores CFO, yderligere 2 financial controllers, 1 business controller og en studerende. Vi kan tilbyde dig samarbejde og sparring med et team, som brænder lige så meget for økonomi og regnskab som dig. Samtidig er vi serviceafdeling, der sikrer data, et sundt finansielt fundament, og bistår resten af selskaberne hvor vi kan. Vi er hele tiden i tæt dialog med vores kollegaer på tværs af organisationen, og vi har ansvaret for den daglige bogføring, rapportering, opfølgning, og optimering. Derudover bliver du en del af en virksomhed, som vægter trivsel og arbejdsglæde meget højt, hvor omgangstonen er uformel.

Job requirements

Hvem er du

Du er udadvendt og har et positivt mindset, der med sin faglighed har mod på at gøre en forskel for de selskaber vi supporterer. Du er fokuseret på at arbejde smartere, ikke hårdere. Det er vigtigt du vægter kvalitet og sans for detaljen højt, og formår at holde fokus på dette i dagligdagen, og er stabil når det kommer til overholdelse af deadlines. Vi søger en ny kollega, der er både fleksibel, har et stort drive og trives med at løse små og store opgaver.


Det forventer vi du kan/har:

 • Relevant teoretisk uddannelse inden for regnskab og- eller økonomistyring. En længere videregående uddannelse er ikke påkrævet, hvis du har de rette kompetencer og erfaring.
 • Minimum 5 års erhvervserfaring fra en lignende stilling eller inden for regnskab
 • Stor erfaring med bogføring og regnskabsmæssige opgaver
 • Erfaring med daglig finansbogføring og afstemning af banker
 • Kreditor og deitorhåndtering og opfølgning heraf
 • Kendskab til Excel, veludviklede evner inden for office-pakken 
 • Kendskab til ERP-systemer. Vi benytter os af E-conomic
 • Det er en fordel hvis du har erfaring med afstemninger, herunder balanceafstemninger, bank etc.
 • Har været involveret i processen med udarbejdelse af årsregnskab, og bistå revisionen med PBC-materiale.
 • Flair for it er et plus men ikke et krav
 • Taler og skriver flydende dansk 


Velkommen hjem

Send din ansøgning ved at klikke på ’Ansøg’ her på siden og følge anvisningerne. Vedhæft dit CV og relevante bilag. Tiltrædelse er snarest muligt. Ansøgninger behandles løbende.


Yderligere informationer om Delegate kan fås ved henvendelse til Julie Lindvald Thorsen på JLT@delegate.dk