Økonomistuderende til Finans

Job description

Delegate er et IT-konsulenthus i vækst, hvor stærke værdier og høj faglighed er grundlaget for din og vores udvikling og succes. Hos os får du mere end 200 dygtige kollegaer fordelt på vores kontorer i Virum, Aarhus, Aalborg og Holland. Vi er med helt fremme på alle Microsofts cloud platforme og har et spændende sortiment af it-løsninger. Vi tilstræber at skabe en fantastisk arbejdsplads.


Her kan du bidrage til en forretning, et fællesskab og fede løsninger, der får hjertet til at banke. Velkommen hjem.


En hverdag du har lyst til

Du kommer til at indgå i et team, der udover dig, består af vores CFO, og yderligere to Financial Controllers, en Financial Accountant og en Business Controller. Vi er en shared service, så vi løser både opgaver i Delegate, Projectum Danmark og Holland.


Vores shared finance er bygget, men vi er konstant på udkig efter muligheder for at forbedre og automatisere dette. Projectum er en virksomhed med stor fokus på egne produkter, og som Delegate er de også passionerede omkring deres løsninger, og for at kunne gøre en forskel for kunderne hver dag.


Vi kan tilbyde dig samarbejde og sparring med et team, der har lige så høje standarder for data og administration som dig, og som brænder for økonomi. Samtidig ser vi os selv som en serviceafdeling, der sikrer data, et sundt finansielt fundament, og bistår resten af selskaberne, hvor vi kan.


Vi er hele tiden i tæt dialog med vores kollegaer på tværs af organisationen, og vi har ansvaret for den daglige bogføring, rapportering, opfølgning og optimering.


Hvem er du?

Det er vigtigt, at du er imødekommende og har viljen til at gå det ekstra stykke, for at vi alle når vores fælles mål. MEN det er også vigtigt, at du tør stille krav til dig selv og ikke mindst dine kollegaer.


Vi vægter kvalitet og sans for detaljen højt, og vi forventer, at du formår at fastholde fokus på dette i en dagligdag, hvor tempoet er højt, samtidig med at du overholder dine deadlines. Vi søger en ny kollega, der er både fleksibel, har et stort drive og trives med at løse små og store opgaver.


Med andre ord, vi forventer meget af dig, men vi håber, at finde en, der ligesom os, synes at det er sjovest, når vi bliver udfordret.

Job requirements

Det forventer vi, du kan/har:

  • Er i gang med en relevant teoretisk uddannelse inden for regnskab- og økonomistyring, fx cand.merc.aud/FIR eller lign.
  • Erfaren bruger i Excel, veludviklede evner inden for office-pakken generelt og generelt flair for IT-systemer.
  • En analytisk og struktureret tilgang til opgaver, en solid talforståelse og en ekstrem detaljeorientering.
  • Det er en fordel, hvis du har erfaring fra en lignende stilling.
  • Arbejde 15-20 timer om ugen.


Udover dette vil dine opgaver også spænde over:

  • Analyse af tal fra vores Financial Controller.
  • Sikre stamoplysninger.
  • Ad hoc-opgaver.


Velkommen hjem

Hos Delegate bliver du mødt med nærvær og kvalitet på alle niveauer. Du får oplevelser du husker, og kollegaer som vinder med anerkendelse og hjælpsomhed. Vær med til at udvikle løsninger der løfter på en ambitiøs arbejdsplads, der giver dig det, du forventer, og det ekstra, der overrasker positivt. Her tager vi os tid til at hjælpe hinanden, og vi gør os umage for, at både kunder og kollegaer føler sig hjemme.


Ansøgning og yderligere information

Send din ansøgning ved at klikke på ’Ansøg’ her på siden og følge anvisningerne. Vedhæft dit CV og dine karakterer. Vi afholder løbende samtaler, og forbeholder os retten til at afslutte processen før tid, så send os gerne din ansøgning og dit CV allerede i dag.


Yderligere informationer om Delegate kan fås ved henvendelse til Julie Thorsen JLT@delegate.dk.