Azure

Job description

Delegate er et IT-konsulenthus i vækst, hvor stærke værdier og høj faglighed er grundlaget for din og vores udvikling og succes – og for flere topplaceringer i Great Place to Work. Du får mere end 185 kollegaer fordelt på vores kontorer i Virum, Aarhus og Aalborg. Vi er med helt fremme på alle Microsofts cloud platforme og har en spændende pipeline af projekter. Her kan du bidrage til en forretning, et fælleskab og fede løsninger, der får hjertet til at banke. Velkommen hjem.


En hverdag du har lyst til?

Du vil med dygtige og erfarne kollegaer være med til at udvikle Cloud løsninger, der implementeres efter de nyeste Cloud og DevOps principper. Gode og afslappede relationer til kundens folk. En åben dialog, hvor kundens team er trygge ved at fortælle dig om behov og pains, fordi de ved, at du sætter en ære i at løse dem.

Du bliver en del af et hold, der anvender værktøjer som Azure PaaS eller Serverless. Vi anvender Azure DevOps i stor udstrækning og har meget erfaring med CI/CD. Et udsnit af de Azure services vi arbejder med er: Cosmos DB, Azure Kubernetes Service, Azure Datalake, DataBricks og Azure IoT Hub. Vi søger til vores kontorer i Aarhus, Aalborg og Virum. 

Job requirements

3+ års erfaring med .Net, C# og Azure

Det forventer vi:

  • at du primært har arbejdet med Azure services.
  • at du har erfaring med CI/CD og ADO.
  • at du har erfaring med design og udvikling af micro services.
  • at du er vant til at arbejde i et agilt miljø.
  • Flydende Dansk og Engelsk i tale og skrift

Det håber vi:

  • at du har erfaring med at arbejde i et DevOps-team.
  • at du har arbejdet med dataplatforme både på ingestion og analysedelen.

Fortsæt din udvikling i Delegate

Delegate er på en ambitiøs vækstrejse. Den bygger først og fremmest på dygtige og ambitiøse medarbejdere. Derfor prioriterer vi et behageligt arbejdsmiljø, hvor vi ser hinanden som hele mennesker, og vinder andre med anerkendelse, hjælpsomhed og store forventninger. Det handler både om, at vi kan lide at gøre andre glade, og at nå de mål, vi har sat.


Uanset din erfaring, og om du er specialist eller generalist, finder du en hylde hos Delegate.  Om du er der, hvor du går vejen med hjælp fra kollegaer, eller viser vejen for andre, eller måske endda bygger vejen mod nye kunder og metoder, så vil vi gerne i dialog. Det betyder, at vi gerne vil have dig med på holdet til at udvikle vores Azure område, og derfor har vi brug for dig, hvad end du er Consultant eller Solution Provider.


Du kan læse mere om vores karriereveje her.Velkommen hjem

Hos Delegate bliver du mødt med nærvær og kvalitet på alle niveauer. Du får oplevelser, du husker, og kollegaer, som vinder, med anerkendelse og hjælpsomhed. Vær med til at udvikle løsninger, der letter, på en ambitiøs arbejdsplads, der giver dig det, du forventer, og det ekstra, der overrasker positivt. Her tager vi os tid til at hjælpe hinanden og gør os umage for, at både kunder og kollegaer føler sig hjemme.


Ansøgning & yderligere information

Send din ansøgning ved at klikke på ’Ansøg’ her på siden og følge anvisningerne. Vedhæft dit CV og relevante bilag. Tiltrædelse er snarest muligt. Ansøgninger behandles løbende.


Yderligere informationer om Delegate kan fås ved henvendelse til Michael Osbech MOS@delegate.dk, Sofie Axholm SAT@delegate.dk eller Julie Thorsen JLT@delegate.dk