Customer Success Manager

Job description

Delegate er et IT-konsulenthus i vækst, hvor stærke værdier og høj faglighed er grundlaget for din og vores udvikling og succes – og for flere topplaceringer i Great Place to Work. Du får mere end 200 kolleger fordelt på vores kontorer i Virum, Aarhus og Aalborg. Vi er med helt fremme på alle Microsofts cloud platforme og har en spændende pipeline af projekter. Her kan du bidrage til en forretning, et fællesskab og fede løsninger, der får hjertet til at banke. Velkommen hjem.


En hverdag du har lyst til?

Samarbejde, samvær og sparring med dygtige kollegaer, som har lige så høje standarder for løsningerne som dig. Og som lægger mærke til, når du ikke er der, fordi du er dygtig, og fordi de kan lide dig.


En afvekslende hverdag og forskellige opgaver. Nogle dage vil forløbe som planlagt, men næsten lige så ofte vil en kollega eller kunde have brug for din hjælp til noget uventet.

Gode og afslappede relationer til kundens medarbejdere. En åben dialog, hvor kundens team er trygge ved at fortælle dig om behov og udfordringer, fordi de ved, at du sætter en ære i at løse dem.


Vi leder efter endnu en dygtig kollega til vores Business Continuity (BC) team, som er det team i Delegate som er ansvarlig for kunden efter endt implementering. BC-teamet vedligeholder og videreudvikler kundernes løsninger i tæt samarbejde med kunderne. Teamet består i dag af knap 15 dedikerede Delegatere. Afdelingen er i rivende vækst og vi har derfor brug for en, der trives med at sætte sit eget aftryk på processer og det daglige samarbejde med vores kunder. 


Du skal synes, at det er spændende at arbejde med mange forskellige kunder og have alt fra større opgaver til mange små opgaver.

Job requirements

Kvalifikationer:

 • Du har minimum 3 års erfaring med Business Applications (Dynamics 365) 
 • Du har erfaring med at samarbejde med tekniske konsulenter
 • Du er dygtig til mennesker og har enten erfaring med ledelse eller ser ledelse som dit naturlige næste skridt 
 • Du er dygtig til at bygge den tætte og langvarige kunderelation
 • Du er struktureret – helt ud til fingerspidserne
 • Det er en fordel, hvis du har erfaring med Azure DevOps
 • Du har kendskab til Microsofts platforme
 • Du skal være selvkørende og kunne tænke ud af boksen
 • Jobbet kræver, at du er struktureret og at du kan arbejde på forskellige kundeløsninger
 • Du taler og skriver dansk og engelsk
 • Du er en meget klar og tydelig kommunikator


Du vil blive en del at et team hvor 2 dage ikke er ens, du vil få mulighed for at være med til at bygge og udvikle teamet. Jobbet kan bestrides fra et af vores 3 kontorer (Aalborg, Aarhus eller Virum).


Udvikl dig i en virksomhed i vækst

Hos Delegate løfter vi hinanden og udvikler os sammen. Det kan vi, fordi vi samler og sætter pris på dygtige og ambitiøse medarbejdere. Vi giver plads til fordybelse og videreudvikling indenfor emner, som interesserer dig. Tekniske kompetencer udvikles der løbende på, og vi lærer gerne fra os, såvel som lærer fra vores nye kolleger. Her løfter vi altid i flok.


Uanset dit niveau af erfaring, så har vi de rigtige rammer for dig. Vi har plads til dig, hvad enten du er går ved siden af dine kolleger, baner vejen for dem eller slet og ret bygger en helt ny vej. Hos os får du muligheden for at videreudvikle dine kompetencer indenfor den nyeste Cloud teknologi og dykke ned i lige præcis de områder, der interesserer dig mest.


Velkommen hjem

Hos Delegate bliver du mødt med nærvær og kvalitet på alle niveauer. Du får oplevelser, du husker, og kollegaer, som vinder, med anerkendelse og hjælpsomhed. Vær med til at udvikle løsninger, der letter, på en ambitiøs arbejdsplads, der giver dig det, du forventer, og det ekstra, der overrasker positivt. Her tager vi os tid til at hjælpe hinanden og gør os umage for, at både kunder og kollegaer føler sig hjemme.


Ansøgning & yderligere information

Send din ansøgning ved at klikke på ’Ansøg’ her på siden og følge anvisningerne. Vedhæft dit CV og relevante bilag. Tiltrædelse er snarest muligt. Ansøgninger behandles løbende.


Yderligere informationer om Delegate kan fås ved henvendelse til Julie Thorsen  JLT@delegate.dk og spørgsmål i forhold til selve stillingen kan stilles til Jannie på jbg@delegate.dk