Data&AI

Job description

Delegate er et IT-konsulenthus i vækst, hvor stærke værdier og høj faglighed er grundlaget for din og vores udvikling og succes – og for flere topplaceringer i Great Place to Work. Du får mere end 185 kollegaer fordelt på vores kontorer i Virum, Aarhus og Aalborg. Vi er med helt fremme på alle Microsofts cloud platforme og har en spændende pipeline af projekter. Her kan du bidrage til en forretning, et fællesskab og fede løsninger, der får hjertet til at banke. Velkommen hjem.


En hverdag du har lyst til

Du bliver en del af et team, der både rådegiver og leverer løsningen til vores kunder. Vi arbejder med nogle af Danmarks største virksomheder og organisationer. Vi leverer agile projekter som regel baseret på Scrum inkl. de udfordringer det giver at levere agile projekter til et fast budget. Du har succes i rollen, når projektet bliver HELT lukket OG kunden er glad. Vores løsninger bliver udviklet i samarbejde med vores kunder, og vi møder dem der hvor de er, og i de behov deres organisation har, men vi udfordrer dem også, så de kan blive ved med at udvikle deres forretning.Job requirements

En stor del af leverancerne I Data&AI-teamet er data science projekter herunder dataplatforme bygget på Microsoft Azure Databricks. Derfor arbejder vi både i teamet og på projekter ud fra tre nedenstående roller. Du kan enten være specialist eller have en profil som spænder over flere roller. Fælles for alle stillinger er, at flydende Dansk og Engelsk i tale og skrift er et krav. Data Engineer:

  • Du har erfaring med ETL/ELT-integrationsprocesser og data modelering samt kender til DataOps principper
  • Du har arbejdet med CI/CD og ADO, og du kan begå dig i sprog som Python og SQL
  • Du kommer til at arbejde med tools og services såsom Databricks, Synapse/Data Factory, SQL server & File storage.

Data Scientist:

  • Du har et stærkt statistisk og teknisk fundament, og erfaring med udvikling og vedligeholdelse af ML-modeller. Derudover formår du at kommunikere dine findings på et forretningsniveau.
  • Du har erfaring med MLOps herunder CI/CD og ADO, og du kan begå dig i sprog som Python og SQL
  • Du kommer til at arbejde med tools og services såsom Azure Machine Learning Studio, Databricks Machine Learning & MLflow

Data Analyst:

  • Du står på et stærkt Data Warehouse fundament og er vant til at arbejde med datamodellering og ETL
  • Du har erfaring med behovsanalyse og en interesse for formidling af tekniske emner, og du formår at kombinere teknologi og forretning.
  • Du kommer til at arbejde med tools og services såsom Microsoft Power BI, Databricks SQL, SQL Server & File storage

Oplev nærvær og kvalitet på alle niveauer

Hos Delegate tager vi os tid til at forstå vores kunders forretning. Vi skræddersyer løsninger, der letter dem, og som overgår deres forventninger. Vi dækker hele spektret fra hardcore udvikling over konfigurering til It-management, når vi arbejder med Azure, Dynamics 365, Microsoft 365, Data & AI, Power Platform, SharePoint og IoT. Og så er vi kåret som Microsoft Partner of the Year 2021.

Du vil blive overrasket over størrelsen af vores projekter og de mange kendte virksomheder, vi samarbejder med, som spænder fra den private sektor til offentlige styrelser og organisationer.

Du kan læse mere om vores projekter her.


Fortsæt din udvikling i Delegate

Delegate er på en ambitiøs vækstrejse. Den bygger først og fremmest på dygtige og ambitiøse medarbejdere. Derfor prioriterer vi et behageligt arbejdsmiljø, hvor vi ser hinanden som hele mennesker, og vinder andre med anerkendelse, hjælpsomhed og store forventninger. Det handler både om, at vi kan lide at gøre andre glade, og at nå de mål, vi har sat.


Uanset din erfaring, og om du er specialist eller generalist, finder du en hylde hos Delegate. Om du er der, hvor du går vejen med hjælp fra kollegaer, eller viser vejen for andre, eller måske endda bygger vejen mod nye kunder og metoder, så vil vi gerne i dialog. Det betyder, at vi gerne vil have dig med på holdet til at udvikle vores Data&AI område, og derfor har vi brug for dig, hvad end du er Consultant eller Solution Provider.


Du kan læse mere om vores karriereveje her.


Velkommen hjem

Hos Delegate bliver du mødt med nærvær og kvalitet på alle niveauer. Du får oplevelser, du husker, og kollegaer, som vinder, med anerkendelse og hjælpsomhed. Vær med til at udvikle løsninger, der letter, på en ambitiøs arbejdsplads, der giver dig det, du forventer, og det ekstra, der overrasker positivt. Her tager vi os tid til at hjælpe hinanden og gør os umage for, at både kunder og kollegaer føler sig hjemme.


Ansøgning & yderligere information

Send din ansøgning ved at klikke på ’Ansøg’ her på siden og følge anvisningerne. Vedhæft dit CV og relevante bilag. Tiltrædelse er snarest muligt. Ansøgninger behandles løbende.


Yderligere informationer om Delegate kan fås ved henvendelse til Michael Osbech MOS@delegate.dk, Sofie Axholm SAT@delegate.dk eller Julie Thorsen JLT@delegate.dk