Gå til Indhold

Senior Consultant til Application Management

Lokalt, Hybrid
 • Aalborg, Nordjylland, Danmark
 • Aarhus, Midtjylland, Danmark
 • Virum, Hovedstaden, Danmark
+2 mere
Business Continuity

Stillingsbeskrivelse

Vær med til at skabe unikke oplevelser og enestående løsninger
Delegate er et IT-konsulenthus i vækst, hvor stærke værdier og høj faglighed er grundlaget for din og vores udvikling og succes. Vi er med helt fremme på alle Microsofts Cloud platforme og har en spændende pipeline af projekter på tværs af brancher i den private og offentlige sektor. Hos os får du mere end 200 dygtige kollegaer fordelt på vores fire kontorer i Virum, Aarhus, Aalborg og Naarden i Holland, og du bliver en del af en arbejdsplads, der i 2023 både er blevet hædret som ’Danmarks Bedste Arbejdsplads i IT-branchen’ samt ’Danmarks Bedste Arbejdsplads for Unge’ på tværs af alle kategorier af den globale konsulent- og analysevirksomhed Great Place to Work.


Vi leder efter en dygtig CRM-konsulent til vores Business Continuity team. Business Continuity er det team i Delegate, som er ansvarlig for kunden efter endt implementering. BC-teamet vedligeholder og videreudvikler kundernes løsninger i tæt samarbejde med kunderne. Teamet består i dag af 18 dedikerede Delegatere fordelt på vores tre kontorer i Danmark.


Som vores kollega skal synes, at det er spændende at arbejde med mange forskellige kunder og have alt fra større opgaver til mange små opgaver. Det betyder derfor, at du vil få en dynamisk hverdag, der kan byde på mange forskellige slags opgaver. Du er struktureret og proaktiv, og du er nysgerrig og har mod på at lære mange nye ting. Og så du er ikke bange for at tage ansvar.

Stillingskrav

Arbejdsområder

Microsoft Dynamics 365 
Power Platform (fx Power Automate, Power Apps, mfl.)
Azure (fx Azure Functions, Web Apps, API’er eller lignende)
Visual Studio 


Arbejdsbeskrivelse

Som udvikler på Dynamics 365 i Business Continuity vil du bruge en stor del af din tid på at vedligeholde og videreudvikle løsninger med et team af Delegatere, hvor dit primære fokus vil være i 'motorrummet’ og i kontakten til kunderne. Her er du med til – sammen med kunderne – at definere krav samt vejlede dem i, hvilken retning de skal gå.


Nede i motorrummet vil du bl.a. være med til at skrive plugins, lave custom workflow activities, udvikle avancerede cloud flows, opsætte CICD, deploye gennem Azure DevOps og meget mere. Vi forventer, at du kombinerer dine tekniske kompetencer inden for fx C#, TypeScript (JavaScript) og .Net med Delegates open source tools som fx DAXIF, XrmDefinitelyTyped eller XrmMockup, således vi opretholder en ensformighed og høj kvalitet i koden. Samtidig forventer vi også, at du inden da, har vurderet om kundens behov bedst kan understøttes med kode eller kan løses med tilpasninger eller low code. Her har vi vedligeholdelse og videreudvikling in mente, og om kunden har kompetencerne til at drifte det efterfølgende.


Succeskriterier 

Først og fremmest skal du være en god kollega som står på et fagligt stærkt fundament, og som sætter en ære i det arbejde, der skal leveres. Vi forventer, at du hjælper dine kollegaer, hvis du kan, og at dit mindset er, at være 1% bedre i dag, end du var i går.

Vi forventer, at du arbejder proaktivt med opgaverne, at du støtter mindre erfarne kollegaer (fx gennem peer-review), men også at du bruger din erfaring til at rådgive og udvikle den bedst mulige løsning for kunden - også selvom det måske ikke er det, kunden 'vil høre'. 


Kompetencer

 • Minimum 3 års erfaring med at udvikle større løsninger på Dynamics 365 - herunder både primary apps og custom løsninger (xrm) 
 • Teknisk fundament i C#, TypeScript/JavaScript, .Net, og general object orienteret udvikling
 • Kan skrive plugins, custom workflow activities, mfl.
 • Kan udarbejde avancerede Power Automate flows
 • Kan datamodellering af relationelle databaser
 • Er bekendt med UML diagrammer
 • Har arbejdet med Azure DevOps/TFS som task management tool og evt. CI/CD
 • Kan tale processer og arbejdsgange med kunder
 • Er en klar og tydelig kommunikator skriftligt og mundtligt (dansk og engelsk)
 • Er vant til at arbejde agilt baseret på SCRUM.


Erhvervserfaring

Du må gerne have erfaring fra konsulentbranchen og dermed være fortrolig med konsulentrollen. Såfremt det er fra en virksomhed, som er del af Microsofts partner økosystem, er dette et plus - men ikke et krav. 

Uddannelsesmæssigt er vi ingeniører eller har andre uddannelser inden for softwareudvikling. Vi har dog også autodidakte udviklere, så uddannelse er ikke et krav.   


Øvrige (ikke krav, men fordel hvis du besidder)

 • Du har erhvervet dig Microsoft-certificeringer fx. PL100, PL200, PL400, eller MB2xx 
 • Du er up to date inden for den eksplosive udvikling inden for Microsoft Dynamics 365 og Power Platform
 • Du har stiftet bekendtskab med PCF kontroller og evt. canvas apps 
 • Du har været en aktiv del af integrations- og migreringsopgaver
 • Du har arbejdet med vores open source tools fx XrmDefinitelyTyped, XrmMockup, mfl. (https://github.com/delegateas)
 • Kan designe og bygge integrationer gennem kode og azure komponenter.


Niveau

Senior 


Work from anywhere
Vi gør meget ud af at skabe rammerne for at kunne balancere arbejdsliv og privatliv. I Delegate har du fuld fleksibilitet til at planlægge din hverdag, så du f.eks. kan hente børnene tidligt, eller lægge din træning midt på dagen, for til gengæld at åbne computeren på et andet tidspunkt, ligesom du har mulighed for at arbejde hjemmefra. Vi kalder det #workfromanywhere. Vi er forpligtet over for hinanden og vores kunder, og derfor stoler vi på, at du også anerkender den betydelige værdi af at møde ind på vores fysiske kontor i løbet af ugen.

Velkommen hjem
Hos Delegate bliver du mødt med nærvær og kvalitet på alle niveauer, og vi tager os tid til at hjælpe hinanden og gør os umage for, at både kunder og kollegaer føler sig hjemme. Her kan du udvikle dig i et stærkt fællesskab, hvor du får faglig sparring med dygtige kollegaer, som har lige så høje standarder for løsninger som dig. Samarbejdet med vores kunder er kendetegnet ved gode og afslappede relationer med en åben dialog, hvor kundens team er trygge ved at fortælle dig om behov og udfordringer, fordi de ved, at du sætter en ære i at løse dem.

Nysgerrig?
Send din ansøgning ved at klikke på ’Ansøg’ her på siden og følg anvisningerne. Vedhæft dit CV og relevante bilag. Tiltrædelse er snarest muligt, og ansøgninger behandles løbende. Yderligere informationer om stillingen og Delegate kan fås ved henvendelse til Julie Thorsen jlt@delegate.dk

eller