Finance Manager

Job description

Delegate er et IT-konsulenthus i vækst, hvor stærke værdier og høj faglighed er grundlaget for din og vores udvikling og succes. Hos os får du mere end 200 dygtige kollegaer fordelt på vores kontorer i Virum, Aarhus, Aalborg og Holland. Vi er med helt fremme på alle Microsofts cloud platforme og har et spændende sortiment af it-løsninger.

Vi tilstræber at skabe en fantastisk arbejdsplads, og vi har store ambitioner. Gennem de sidste mange år, har vi været igennem en fantastisk udvikling og til vores fortsatte rejse, søger vi en Finance Manager med flere års erfaring i bagagen. Du skal bistå med at sikre den videre udvikling i en virksomhed, som har mange stakeholders og fungere som den daglige leder i vores finansafdeling. Det finansielle spor køres i samspil med vores Nordic CFO.


En hverdag du har lyst til

Hos Delegate bliver du mødt med nærvær, hjælpsomhed og anerkendelse. Vi tilstræber at skabe en dynamisk arbejdsplads, hvor man går glad på arbejde, og hvor medarbejderne sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde. Vi fungerer også som shared servicecenter og løser opgaver for både Delegate og Projectum i henholdsvis Holland og Danmark. Vores shared finance er allerede etableret, men vi forsørger hele tiden at forbedre og automatisere arbejdsgange – dette forventer vi, at du kan være behjælpelig med.

Du bliver en del af vores finansteam, som udover dig, består af vores Nordic CFO, to Financial Controllers, en Business Controller, en Financial Accountant og en studerende. Her får du tæt samarbejde og sparring med et team, som brænder lige så meget for økonomi og regnskab som dig selv. Vi er en serviceafdeling, der sikrer data gennem bl.a. Power Bi og sikrer et sundt finansielt fundament. Vi har ansvaret for den daglige bogføring, rapportering, opfølgning, og optimering, og vi er hele tiden i tæt dialog med vores kollegaer på tværs af organisationerne.


Hvem er du?

Du er udadvendt, har et positivt mindset og mod på at gøre en forskel for de selskaber, vi supporterer med baggrund i din faglighed. Du er erfaren i forhold til økonomifunktionen på et strategisk, taktisk og operationelt niveau. Du udfordrer processer og løsninger, samtidig med at du udfordrer dig selv til at levere kvalitetsløsninger til alle de virksomheder, vi er shared service for. Du er nysgerrig på komplekse problemstillinger og sikrer, at vi altid kommer i mål indenfor deadlines.

Vi forventer, at du vil spille en afgørende rolle i opbygningen af en professionel økonomifunktion, der ikke blot støtter vores forretning, men også tilfører mærkbar værdi til hele koncernen. Din position vil også fungere som en drivkraft i procesoptimering, digitalisering og implementeringen af vores nye ERP-system.

Vi søger en ny kollega, som både er fleksibel og har et stort drive. Du er en erfaren leder, der har stort fokus på medarbejdertrivsel og altid er villig til at give en hjælpende hånd.

Job requirements

Det forventer vi, du kan/har:

  • +5 års erhvervserfaring fra en lignende stilling
  • Relevant, teoretisk uddannelse inden for regnskab, controlling og/eller økonomistyring. En længere videregående uddannelse er ikke påkrævet, hvis du har de rette kompetencer og erfaring
  • Har en analytisk og struktureret tilgang til opgaver, en solid talforståelse og sætter en ære i, at der er orden i penalhuset
  • Erfaring med rapportering af KPI’er og afvigelsesforklaringer
  • Erfaring med ledelse af et team og stort fokus på medarbejdertrivsel og udvikling
  • Du er klar til en hands-on finansrolle med ledelsesansvar
  • Du har måske erfaring fra et konsulenthus
  • Superbruger i Excel, veludviklede evner inden for Office-pakken og generelt flair for IT-systemer
  • Du taler og skriver dansk samt engelsk på et professionelt niveau.


Velkommen hjem

Hos Delegate bliver du mødt med nærvær og kvalitet på alle niveauer. Du får oplevelser, du husker, og kollegaer, som vinder, med anerkendelse og hjælpsomhed. Vær med til at udvikle løsninger, der letter, på en ambitiøs arbejdsplads, der giver dig det, du forventer, og det ekstra, der overrasker positivt. Her tager vi os tid til at hjælpe hinanden og gør os umage for, at både kunder og kollegaer føler sig hjemme.


Ansøgning & yderligere information

Send din ansøgning ved at klikke på ’Ansøg’ her på siden og følge anvisningerne. Vedhæft dit CV og relevante bilag. Tiltrædelse er snarest muligt. Ansøgninger behandles løbende.

Yderligere informationer om Delegate kan fås ved henvendelse til Julie Lindvald Thorsen på  JLT@delegate.dk