Financial Controller

Stillingsbeskrivelse

Delegate er et IT-konsulenthus i vækst, hvor stærke værdier og høj faglighed er grundlaget for din og vores udvikling og succes – og for flere topplaceringer i Great Place to Work. Du får mere end 170 kollegaer fordelt på vores kontorer i Virum, Aarhus og Aalborg. Vi er med helt fremme på alle Microsofts cloud platforme og har en spændende pipeline af projekter. Her kan du bidrage til en forretning, et fællesskab og fede løsninger, der får hjertet til at banke. Velkommen hjem


En hverdag du har lyst til!

Du kommer til at indgå i et team, der udover dig, består af vores CFO, yderligere 1 Financial controller, 1 business controller og en studerende – vi er en shared service. Så vi løser opgaver i Delegate, Projectum Danmark og Holland.


Vores shared finance er bygget, men vi er konstant på udkig efter muligheder for at forbedre og automatiserer dette. Projectum er en virksomhed med stor fokus på egne produkter, og som Delegate, er de også passioneret omkring deres løsninger. og for at kunne gøre en forskel for kunderne hver dag.


Vi kan tilbyde dig samarbejde og sparring med et team, der har lige så høje standarder for data og administration som dig, og som brænder for økonomi. Samtidig ser vi os selv som en serviceafdeling, som sikrer data, et sundt finansielt fundament, og bistår resten af selskaberne hvor vi kan.

Vi er hele tiden i tæt dialog med vores kollegaer på tværs af organisationen, og vi har ansvaret for den daglige bogføring, rapportering, opfølgning, og optimering.


Du vil få en hverdag med en bred vifte af opgaver, der spænder over bogføring, controller opgaver og diverse ad-hoc projekter.

Stillingskrav

Hvem er du:

Du skal have lyst til at stå tydeligt frem med din faglighed, og bruge din faglige ballast, når du samarbejder med kollegaer på tværs af fagskel. Det er vigtigt, at du er imødekommende og har viljen til at gå det ekstra stykke, for at vi alle når vores fælles mål. MEN det er også vigtigt, at du tør stille krav til dig selv og ikke mindst dine kollegaer.


Vi vægter kvalitet og sans for detalje højt, og vi forventer af dig, at du formår at fastholde fokus på dette i en dagligdag, hvor tempoet er højt, samtidig med at du overholder dine deadlines. Vi søger en ny kollega, der er både fleksibel, har et stort drive og trives med at løse små og store opgaver.


Med andre ord, vi forventer meget af dig, men vi håber, at finde en, der ligesom os, synes at det er sjovest, når vi bliver udfordret.


Det forventer vi du kan/har:

 • Relevant teoretisk uddannelse inden for regnskab og økonomistyring eks. Cand.merc.aud. HD/R.
 • Anden relevant erhvervserfaring, uddannelser og kurser.
 • Superbrugererfaring med Excel, veludviklede evner inden for office-pakken generelt og generelt flair for IT-systemer.
 • Kendskab til ERP-systemer. Vi bruger E-conomic
 • En analytisk og struktureret tilgang til opgaver, en solid talforståelse og en ekstrem detalje orientering
 • Erfaring med bogføring og Controlling
 • Erfaring med økonomistyring herunder budgetkontrol og -opfølgning.
 • Eventuelt erfaring med M&A.
 • Erfaring med migrering af virksomheder til andre ERP-systemer.
 • Erfaring med Optimering af finansfunktioner /automatisering.
 • Erfaring med afstemning, herunder balanceafstemninger.


Velkommen hjem

Hos Delegate bliver du mødt med nærvær og kvalitet på alle niveauer. Du får oplevelser du husker, og kollegaer som vinder med anerkendelse og hjælpsomhed. Vær med til at udvikle løsninger der løfter på en ambitiøs arbejdsplads, der giver dig det, du forventer, og det ekstra, der overrasker positivt. Her tager vi os tid til at hjælpe hinanden og vi gør os umage for, at både kunder og kollegaer føler sig hjemme.

Hvis du har nogen spørgsmål i forhold til stillingen, så tag kontakt til CFO Helle Sasser på tlf. 2272 0710 eller hsa@delegate.dk. Vi afholder løbende samtaler og forbeholder os retten til at afslutte processen før tid, så send os gerne din ansøgning og dit CV allerede i dag.