IT Management lead

Stillingsbeskrivelse

IT Management lead

Delegate er et IT-konsulenthus i vækst, hvor stærke værdier og høj faglighed er grundlaget for din og vores udvikling og succes – og for flere topplaceringer i Great Place to Work. Du får mere end 150 kollegaer fordelt på vores kontorer i Virum, Aarhus og Aalborg. Vi er med helt fremme på alle Microsofts cloud platforme og har en spændende pipeline af projekter. Her kan du bidrage til en forretning, et fællesskab og fede løsninger, der får hjertet til at banke. Velkommen hjem.


En hverdag du har lyst til?

Du vil blive ansvarlig for et team, der består af tre konsulenter, som alle deler samme passion for at rådgive og hjælpe organisationer med at udfolde og forløse deres digitale potentiale og værdiskabelse. Med dit entreprenante sind er du ansvarlig for udvikle vores ITM forretningsområde. Du vil stå i spidsen for at udvikle offerings såsom digital modenhed, forandringsledelse og strategisk rådgivning, og derudover tage aktiv del i at få dette markedsført. I Delegate har vi et stærkt teknisk DNA, hvilket kommer til udtryk i både vores tilgang til løsninger og opgaver. Din hverdag vil derfor bestå af at være den tværgående profil, der ruster ITM forretningsområdet, til at bygge bro mellem den tekniske projektleverance og den digitale rejse som vi er på sammen med vores kunder. Du vil derudover blive en aktiv spiller i presales processen, hvor du kan bidrage med dit solide kundenetværk.


Stillingskrav

3+ års erfaring i en rolle som IT management lead


Det vi forventer:

 • Du er entreprenant, og har lyst til at tage ejerskab og videreudvikle på vores ITM forretningsområde og dermed være med til at bygge både teamet og forretningsområdet op.
 • Du er udadvendt, opsøgende og energisk som person.
 • Du har erfaring med ledelse, og har lyst til at være den erfarne sparringspartner for dine teammedlemmer.
 • Du er i stand til at komme med konkrete bud på hvilke leverancer, vi skal have i ITM teamet.
 • Erfaring med at kommunikere med forretningen også på C-level.
 • Du er kandidatuddannet og har et metodeapparat (fx ProSci ADKAR, Mckinsey 7S, Kotter's 8-step model eller lign.), som du er i stand til at bruge - også i forskellige kontekster.
 • Du har erfaring med IT strategi, benefit realisation, digital transformation i praksis, Change management og Adoption. 
 • Flydende Dansk og Engelsk i tale og skrift.


Det vi håber:

 • Du har branchekendskab og indblik i fx Logistik, Manufacturing, Public.
 • Du har en teknisk tilgang og dermed forståelse for arbejdet med den tekniske leverance.
 • Du har kendskab til Microsoft platformen


Fortsæt din udvikling i Delegate

Delegate er på en ambitiøs vækstrejse. Den bygger først og fremmest på dygtige og ambitiøse medarbejdere. Derfor prioriterer vi et behageligt arbejdsmiljø, hvor vi ser hinanden som hele mennesker, og vinder andre med anerkendelse, hjælpsomhed og store forventninger. Det handler både om, at vi kan lide at gøre andre glade, og at nå de mål, vi har sat.


Her får du fleksible rammer i et tydeligt karriereforløb. Lige fra at gå vejen med hjælp fra kollegaerne, til at vise vejen for andre og bygge vejen mod nye kunder og metoder.


Velkommen hjem

Hos Delegate bliver du mødt med nærvær og kvalitet på alle niveauer. Du får oplevelser, du husker, og kollegaer, som vinder, med anerkendelse og hjælpsomhed. Vær med til at udvikle løsninger, der løfter, på en ambitiøs arbejdsplads, der giver dig det, du forventer, og det ekstra, der overrasker positivt. Her tager vi os tid til at hjælpe hinanden og gør os umage for, at både kunder og kollegaer føler sig hjemme.


Ansøgning & yderligere information

Send din ansøgning ved at klikke på ’Ansøg’ her på siden og følge anvisningerne. Vedhæft dit CV og relevante bilag. Tiltrædelse er snarest muligt. Yderligere informationer om stillingen kan fås ved henvendelse til Michael Osbech MOS@Delegate.dk eller Lisa Kristensen LKR@Delegate.dk