Konsulent Data&AI

Stillingsbeskrivelse

Delegate er et IT-konsulenthus i vækst, hvor stærke værdier og høj faglighed er grundlaget for din og vores udvikling og succes – og for flere topplaceringer i Great Place to Work. Du får mere end 150 kollegaer fordelt på vores kontorer i Virum, Aarhus og Aalborg. Vi er med helt fremme på alle Microsofts cloud platforme og har en spændende pipeline af projekter. Her kan du bidrage til en forretning, et fælleskab og fede løsninger, der får hjertet til at banke. Velkommen hjem.


Du bliver også rådgivnings- og leveranceansvarlig for dine kunder, og vi arbejder med nogle af Danmarks største virksomheder og organisationer. Vi leverer agile projekter som regel baseret på Scrum inkl. de udfordringer det giver at levere agile projekter til et fast budget. Du har succes i rollen, når projekterne bliver HELT lukket OG kunden er glad. Vores løsninger bliver udviklet i samarbejde med vores kunder, og vi møder dem der hvor de er, og i de behov deres organisation har, men vi udfordrer dem også, så de kan blive ved med at udvikle deres forretning.


Du får mulighed for at tænke 360 grader rundt om en løsning, og det bliver dit ansvar at udfordre kunden hvis de kun har set 180 grader. Du vil stå som bindeleddet mellem teknologi og forretning, og du skal sammen med dit team sørge for, at løsningen bliver noget det ansvarlige team I samarbejder med hos kunden vil være stolt af at rulle ud til deres kollegaer.


Stillingskrav

Succeskriterier

Fastholde og videreudvikle et fagligt stærkt team med nærvær som omdrejningspunkt.

Erhvervserfaring

Minimum 5 års erfaring som Data, BI eller AI konsulent – heraf min. 2 på Azure platformen. Minimum 1 års erfaring med teamledelse.


Certificeringer

Azure Data certificeringer er need to have

Fortsæt din udvikling i Delegate

Delegate er på en ambitiøs vækstrejse. Den bygger først og fremmest på dygtige og ambitiøse medarbejdere. Derfor prioriterer vi et behageligt arbejdsmiljø, hvor vi ser hinanden som hele mennesker, og vinder andre med anerkendelse, hjælpsomhed og store forventninger. Det handler både om, at vi kan lide at gøre andre glade, og at nå de mål, vi har sat.

Her får du fleksible rammer i et tydeligt karriereforløb. Lige fra at gå vejen med hjælp fra kollegaerne, til at vise vejen for andre og bygge vejen mod nye kunder og metoder. Når du avancerer fra rollen som Senior Consultant, vælger du i samspil med os, om du skal fortsætte ad specialist- eller generalistsporet.


Velkommen hjem

Hos Delegate bliver du mødt med nærvær og kvalitet på alle niveauer. Du får oplevelser, du husker, og kollegaer, som vinder, med anerkendelse og hjælpsomhed. Vær med til at udvikle løsninger, der letter, på en ambitiøs arbejdsplads, der giver dig det, du forventer, og det ekstra, der overrasker positivt. Her tager vi os tid til at hjælpe hinanden og gør os umage for, at både kunder og kollegaer føler sig hjemme.


Ansøgning & yderligere information

Send din ansøgning ved at klikke på ’Ansøg’ her på siden og følge anvisningerne. Vedhæft dit CV og relevante bilag. Tiltrædelse er ASAP

Yderligere informationer om stillingen kan fås ved henvendelse til Michael Osbech mos@delegate.dk eller på tlf.: 28941757.