Konsulent Data&AI

Stillingsbeskrivelse

Delegate er et IT-konsulenthus i vækst, hvor stærke værdier og høj faglighed er grundlaget for din og vores udvikling og succes – og for flere topplaceringer i Great Place to Work. Du får mere end 150 kollegaer fordelt på vores kontorer i Virum, Aarhus og Aalborg. Vi er med helt fremme på alle Microsofts cloud platforme og har en spændende pipeline af projekter. Her kan du bidrage til en forretning, et fællesskab og fede løsninger, der får hjertet til at banke. Velkommen hjem.


En hverdag du har lyst til

Du bliver en del af et team, der både rådegiver og leverer løsningen til vores kunder. Vi arbejder med nogle af Danmarks største virksomheder og organisationer. Vi leverer agile projekter som regel baseret på Scrum inkl. de udfordringer det giver at levere agile projekter til et fast budget. Du har succes i rollen, når projektet bliver HELT lukket OG kunden er glad. Vores løsninger bliver udviklet i samarbejde med vores kunder, og vi møder dem der hvor de er, og i de behov deres organisation har, men vi udfordrer dem også, så de kan blive ved med at udvikle deres forretning.Stillingskrav

2+ års erfaring med data&Ai

  • Du står på et stærkt Data Warehouse fundament og er vant til at arbejde med datamodellering og ETL
  • Du har grundig erfaring med Microsoft værktøjer herunder Power BI men også erfaring med SQL, SSIS (SQL Server Integration Services) og Analysis Services (Tabular)
  • Du har erfaring med at udarbejde behovsanalyser og lave kildeintegrationer
  • Du har erfaring med rapportering i Power BI og Excel
  • Du har evt. kendskab til andre områder indenfor Microsoft bla. Dynamics 365 og er nysgerrig på Azure (Data Factory, Data Lake, Databricks, IoT Hub etc.)
  • Du har forretningsforståelse og en interesse for formidling af tekniske emner, og du forstår at kombinere teknologi og forretning


Oplev nærvær og kvalitet på alle niveauer

Hos Delegate tager vi os tid til at forstå vores kunders forretning. Vi skræddersyer løsninger, der letter dem, og som overgår deres forventninger. Vi dækker hele spektret fra hardcore udvikling over konfigurering til It-management, når vi arbejder med Azure, Dynamics 365, Microsoft 365, Data & AI, Power Platform, SharePoint og IoT. Og så er vi kåret som Microsoft Partner of the Year 2021.

Du vil blive overrasket over størrelsen af vores projekter og de mange kendte virksomheder, vi samarbejder med, som spænder fra den private sektor til offentlige styrelser og organisationer.

Du kan læse mere om vores projekter her.


Velkommen hjem

Hos Delegate bliver du mødt med nærvær og kvalitet på alle niveauer. Du får oplevelser, du husker, og kollegaer, som vinder, med anerkendelse og hjælpsomhed. Vær med til at udvikle løsninger, der letter, på en ambitiøs arbejdsplads, der giver dig det, du forventer, og det ekstra, der overrasker positivt. Her tager vi os tid til at hjælpe hinanden og gør os umage for, at både kunder og kollegaer føler sig hjemme.


Ansøgning & yderligere information

Send din ansøgning ved at klikke på ’Ansøg’ her på siden og følge anvisningerne. Vedhæft dit CV og relevante bilag. Tiltrædelse er snarest muligt. Ansøgninger behandles løbende.

Yderligere informationer om Delegate kan fås ved henvendelse til Michael Osbech MOS@delegate.dk eller Lisa Dyhrberg Kjær Kristensen LKR@delegate.dk