Microsoft 365 Arkitekt

Stillingsbeskrivelse

Delegate er et IT-konsulenthus i vækst, hvor stærke værdier og høj faglighed er grundlaget for din og vores udvikling og succes – og for flere topplaceringer i Great Place to Work. Du får mere end 150 kollegaer fordelt på vores kontorer i Virum, Aarhus og Aalborg. Vi er med helt fremme på alle Microsofts cloud platforme og har en spændende pipeline af projekter. Her kan du bidrage til en forretning, et fællesskab og fede løsninger, der får hjertet til at banke. Velkommen hjem.


En hverdag du har lyst til?

Projektansvar i det daglige, og rollen som den erfarne medspiller til dine yngre kollegaer. Så I sammen kan bygge de rigtige løsninger. Gode og afslappede relationer til kundens folk. En åben dialog, hvor kundens team er trygge ved at fortælle dig om behov og pains, fordi de ved, at du sætter en ære i at løse dem.

Du bliver del af det team som udtænker og udvikler løsninger i Microsoft 365, samt Microsofts omkringliggende teknologier fx Azure. Du er en ambitiøs og faglig stolt udvikler med en pragmatisk tilgang, og din erfaring gør dig i stand til at være teknisk arkitekt på vores projekter.

Dine kollegaer er både softwareudviklere og forretningskonsulenter, men alle som en er de dygtige konsulenter. Vi samarbejder med store og mellemstore danske virksomheder og organisationer.

Stillingskrav

5+ års erfaring med Microsoft365 eller Sharepoint

  • Microsoft365 generelt 5+ år (gerne SPFx og React)
  • Azure, enten som udviklings- eller driftsplatform
  • Webudvikling (C#, .NET, NodeJS)
  • Powershell scripting
  • Frontend teknologier som html, css, TypeScrip/ JavaScript og andre JavaScript frameworks som React og Angular.
  • Relationelle databaser såsom MSSQL.
  • Design Patterns og UML diagrammer.


Fortsæt din udvikling i Delegate

Delegate er på en ambitiøs vækstrejse. Den bygger først og fremmest på dygtige og ambitiøse medarbejdere. Derfor prioriterer vi et behageligt arbejdsmiljø, hvor vi ser hinanden som hele mennesker, og vinder andre med anerkendelse, hjælpsomhed og store forventninger. Det handler både om, at vi kan lide at gøre andre glade, og at nå de mål, vi har sat.

Her får du fleksible rammer i et tydeligt karriereforløb. Lige fra at gå vejen med hjælp fra kollegaerne, til at vise vejen for andre og bygge vejen mod nye kunder og metoder. Når du avancerer fra rollen som Senior Consultant, vælger du i samspil med os, om du skal fortsætte ad specialist- eller generalistsporet.


Velkommen hjem

Hos Delegate bliver du mødt med nærvær og kvalitet på alle niveauer. Du får oplevelser, du husker, og kollegaer, som vinder, med anerkendelse og hjælpsomhed. Vær med til at udvikle løsninger, der letter, på en ambitiøs arbejdsplads, der giver dig det, du forventer, og det ekstra, der overrasker positivt. Her tager vi os tid til at hjælpe hinanden og gør os umage for, at både kunder og kollegaer føler sig hjemme.


Ansøgning & yderligere information

Send din ansøgning ved at klikke på ’Ansøg’ her på siden og følge anvisningerne. Vedhæft dit CV og relevante bilag. Tiltrædelse er snarest muligt. Ansøgninger behandles løbende.

Yderligere informationer om Delegate kan fås ved henvendelse til Michael Osbech MOS@delegate.dk eller Lisa Dyhrberg Kjær Kristensen LKR@delegate.dk