Microsoft Azure Arkitekt

Stillingsbeskrivelse

Delegate er et IT-konsulenthus i vækst, hvor stærke værdier og høj faglighed er grundlaget for din og vores udvikling og succes – og for flere topplaceringer i Great Place to Work. Du får mere end 150 kollegaer fordelt på vores kontorer i Virum, Aarhus og Aalborg. Vi er med helt fremme på alle Microsofts cloud platforme og har en spændende pipeline af projekter. Her kan du bidrage til en forretning, et fælleskab og fede løsninger, der får hjertet til at banke. Velkommen hjem.


Projektansvar i det daglige, og rollen som den erfarne medspiller til dine yngre kollegaer. Så I sammen kan bygge de rigtige løsninger.

Gode og afslappede relationer til kundens folk. En åben dialog, hvor kundens team er trygge ved at fortælle dig om behov og pains, fordi de ved, at du sætter en ære i at løse dem.


Tænker du 360 grader rundt om en løsning og udfordrer kunden, hvis de kun har set 180 grader? Har du erfaring med og viden om det tekniske, men også fokus på og forståelse af processer? Og er du ekspert i at arbejde med Azure og bliver du motiveret af at blive udfordret af komplekse løsninger?


Og ikke mindst, kan du lide at have hænderne på tastaturet?


Fortsæt din udvikling i Delegate

Delegate er på en ambitiøs vækstrejse. Den bygger først og fremmest på dygtige og ambitiøse medarbejdere. Derfor prioriterer vi et behageligt arbejdsmiljø, hvor vi ser hinanden som hele mennesker, og vinder andre med anerkendelse, hjælpsomhed og store forventninger. Det handler både om, at vi kan lide at gøre andre glade, og at nå de mål, vi har sat.


Her får du fleksible rammer i et tydeligt karriereforløb. Lige fra at gå vejen med hjælp fra kollegaerne, til at vise vejen for andre og bygge vejen mod nye kunder og metoder. Når du avancerer fra rollen som Senior Consultant, vælger du i samspil med os, om du skal fortsætte ad specialist- eller generalistsporet.


Hos Delegate bliver du mødt med nærvær og kvalitet på alle niveauer. Du får oplevelser, du husker, og kollegaer, som vinder, med anerkendelse og hjælpsomhed. Vær med til at udvikle løsninger, der letter, på en ambitiøs arbejdsplads, der giver dig det, du forventer, og det ekstra, der overrasker positivt. Her tager vi os tid til at hjælpe hinanden og gør os umage for, at både kunder og kollegaer føler sig hjemme.

Stillingskrav

  • Du står på et stærkt teknisk fundament (.Net, C#, TypeScript, SQL, Azure DevOps, CI/CD best practices, automatiseret testing, hvis du har kendskab til moderne data værktøjer som DataBricks og/eller Data Factory er det et plus)
  • Du kan designe arkitektur for løsninger på tværs af Azure og relevante kunde platforme.
  • Du har minimum 2-3 års erfaring med at udvikle større skalérbare løsninger på. Azure.
  • Du har minimum 10 års erfaring med at bygge komplekse softwareløsninger, der spænder over mange teknologier og platforme.
  • Du har et klart fagligt standpunkt og er vant til at arbejde med micro services arkitektur, event sourcing og generelt moderne cloud arkitektur.
  • Du følger med i udviklingen af Azure platformen, og kan pros & cons af de forskellige services.
  • Du er vant til at arbejde agilt fast forankret i et DevOps team.
  • Du arbejder tæt sammen i et team med dygtige kollegaer, der har arbejdet med Azure siden Azures fødsel.
  • Du kan lide at blive teknologisk udfordret og at udvikle nye løsninger med ekstrem skalerbarhed, oppetid og store datamængder.
  • Du arbejder med den nyeste cloud-teknologi samt være på forkant med denne.


Velkommen hjem

Hos Delegate bliver du mødt med nærvær og kvalitet på alle niveauer. Du får oplevelser, du husker, og kollegaer, som vinder, med anerkendelse og hjælpsomhed. Vær med til at udvikle løsninger, der letter, på en ambitiøs arbejdsplads, der giver dig det, du forventer, og det ekstra, der overrasker positivt. Her tager vi os tid til at hjælpe hinanden og gør os umage for, at både kunder og kollegaer føler sig hjemme.


Ansøgning & yderligere information

Send din ansøgning ved at klikke på ’Ansøg’ her på siden og følge anvisningerne. Vedhæft dit CV og relevante bilag. Tiltrædelse er ASAP

Yderligere informationer om stillingen kan fås ved henvendelse til Lisa Dyhrberg Kjær Kristensen lkr@delegate.dk eller på tlf.: 22130507.