Modern Workplace

Job description

Delegate er et IT-konsulenthus i vækst, hvor stærke værdier og høj faglighed er grundlaget for din og vores udvikling og succes – og for flere topplaceringer i Great Place to Work. Du får mere end 185 kollegaer fordelt på vores kontorer i Virum, Aarhus og Aalborg. Vi er med helt fremme på alle Microsofts cloud platforme og har en spændende pipeline af projekter. Her kan du bidrage til en forretning, et fællesskab og fede løsninger, der får hjertet til at banke. Velkommen hjem.


En hverdag du har lyst til?

Du bliver del af det team som udtænker og udvikler løsninger i Modern Workplace, samt Microsofts omkringliggende teknologier f.eks. Power Platform og Azure. Du er en ambitiøs og faglig stolt udvikler med en pragmatisk tilgang, som er selvkørende når det kommer til at drive projekter.

Dine kollegaer er både softwareudviklere og forretningskonsulenter, men alle som en er de dygtige konsulenter. Vi samarbejder med store og mellemstore danske virksomheder og organisationer

Job requirements

3+ års erfaring med Microsoft 365 og Sharepoint

  • Erfaring med SPFx
  • Webudvikling (C#, .NET, NodeJS)
  • Powershell scripting
  • Frontend teknologier som html, css, TypeScript/JavaScript og andre JavaScript frameworks som React og Angular.
  • Relationelle databaser såsom MSSQL.
  • Design Patterns og UML-diagrammer.
  • Det er en fordel hvis du har erfaring med Power Platform eller Azure, enten som udviklings- eller driftsplatform. 
  • Flydende Dansk og Engelsk i tale og skrift.


Fortsæt din udvikling i Delegate

Delegate er på en ambitiøs vækstrejse. Den bygger først og fremmest på dygtige og ambitiøse medarbejdere. Derfor prioriterer vi et behageligt arbejdsmiljø, hvor vi ser hinanden som hele mennesker, og vinder andre med anerkendelse, hjælpsomhed og store forventninger. Det handler både om, at vi kan lide at gøre andre glade, og at nå de mål, vi har sat.


Uanset din erfaring, og om du er specialist eller generalist, finder du en hylde hos Delegate. Om du er der, hvor du går vejen med hjælp fra kollegaer, eller viser vejen for andre, eller måske endda bygger vejen mod nye kunder og metoder, så vil vi gerne i dialog. Det betyder, at vi gerne vil have dig med på holdet til at udvikle vores Modern Workplace område, og derfor har vi brug for dig, hvad end du er Consultant eller Solution Provider.


Du kan læse mere om vores karriereveje her.Velkommen hjem

Hos Delegate bliver du mødt med nærvær og kvalitet på alle niveauer. Du får oplevelser, du husker, og kollegaer, som vinder, med anerkendelse og hjælpsomhed. Vær med til at udvikle løsninger, der letter, på en ambitiøs arbejdsplads, der giver dig det, du forventer, og det ekstra, der overrasker positivt. Her tager vi os tid til at hjælpe hinanden og gør os umage for, at både kunder og kollegaer føler sig hjemme.


Ansøgning & yderligere information

Send din ansøgning ved at klikke på ’Ansøg’ her på siden og følge anvisningerne. Vedhæft dit CV og relevante bilag. Tiltrædelse er snarest muligt. Ansøgninger behandles løbende.


Yderligere informationer om Delegate kan fås ved henvendelse til Michael Osbech MOS@delegate.dk, Sofie Axholm SAT@delegate.dk eller Julie Thorsen JLT@delegate.dk