Modern Workplace / M365 Konsulent

Job description

Delegate er et IT-konsulenthus i vækst, hvor stærke værdier og høj faglighed er grundlaget for din og vores udvikling og succes – og for flere topplaceringer i Great Place to Work. Du får mere end 200 kollegaer fordelt på vores kontorer i Virum, Aarhus, Aalborg og Holland. Vi er med helt fremme på alle Microsofts Cloud platforme, og vi har en spændende pipeline af projekter. Hos os kan du bidrage til en forretning, et fællesskab og fede løsninger, der får hjertet til at banke. Velkommen hjem.


En hverdag du har lyst til?

Samarbejde, samvær og sparring med dygtige kollegaer, som har lige så høje standarder for løsningerne som dig. Og som lægger mærke til, når du ikke er der, fordi du er dygtig, og fordi de kan lide dig.

En afvekslende hverdag og forskellige opgaver. Nogle dage vil forløbe som planlagt, men næsten lige så ofte vil en kollega eller kunde have brug for din hjælp til noget uventet.

Gode og afslappede relationer til kundens medarbejdere. En åben dialog, hvor kundens team er trygge ved at fortælle dig om behov og udfordringer, fordi de ved, at du sætter en ære i at løse dem.


Job requirements

Arbejdsområder

Microsoft 365, herunder Teams, SharePoint og Power Platformen.


Arbejdsbeskrivelse

Som konsulent på Microsoft 365 vil du bruge en stor del af din tid på at implementere løsninger, oftest i tæt dialog med kunden. Primære teknologier er SharePoint/Teams og omkringliggende applikationer. Du vil skulle arbejde med at afdække kundens præcise behov samt konfigurere Microsoft 365 herefter.

Du kommer med tilsvarende erfaring som konsulent inden for Microsofts 365 og du brænder for at udnytte standardplatformen til det optimale for effektivt at skabe værdi for kunderne.

Som konsulent i Delegate Modern Workplace & Productivity teamet, er det essentielt at du har erfaring med behovsafdækning, selvstændig håndtering af kundesituationer samt konfiguration og teknisk anvendelse af Microsoft platformen.


Succeskriterier

For at være en succes hos Delegate, er det essentielt at du har et fagligt fundament, men først og fremmest skal du være en god kollega, som sætter en ære i det arbejde der skal leveres. Da Delegate ynder at ansætte en stor mængde unge studerende & nyuddannede, forventer vi som det mest naturlige at du er med til at løfte deres kompetence gennem inddragelse og vidensdeling.
På projekterne forventer vi, at du arbejder proaktivt og selvstændigt, at du støtter mindre erfarne kollegaer, men også at du bruger din erfaring til at rådgive og udvikle den bedst mulige løsning for kunden - også selvom det måske strider imod det som kunden tror er den bedste løsning.


Kompetencer

  • Minimum 3 års konsulenterfaring med at implementere løsninger på Microsoft 365.
  • Erfaring med konfiguration og opsætning af SharePoint og Teams, herunder afgrænsning og estimering af opgaverne.
  • Det er en fordel hvis du har erfaring med Power Platform, herunder Power Automate & Power Apps.
  • Det er en fordel hvis du har erfaring med Azure DevOps
  • Er struktureret og vant til at arbejde agilt baseret på SCRUM
  • Kan tale løsning, processer og arbejdsgange med brugerne/kunden
  • Er en klar og tydelig kommunikator skriftligt og mundtligt (dansk og engelsk)


Erhvervserfaring

Du skal helst have erfaring fra konsulentbranchen og dermed være fortrolig med konsulentrollen og såfremt det er fra en virksomhed der er del af Microsofts partner økosystem, er dette et plus, men ikke et krav.


Øvrige (ikke krav, men fordel hvis du besidder)

  • Du har erhvervet dig relevante Microsoft certificeringer, som beviser dine faglige kundskaber
  • Du er up to date indenfor den eksplosive udvikling inden for Microsoft 365 og Power Platform


Niveau

Senior Consultant eller højere


Velkommen hjem

Hos Delegate bliver du mødt med nærvær og kvalitet på alle niveauer. Du får oplevelser, du husker, og kollegaer, som vinder, med anerkendelse og hjælpsomhed. Vær med til at udvikle løsninger, der letter, på en ambitiøs arbejdsplads, der giver dig det, du forventer, og det ekstra, der overrasker positivt. Her tager vi os tid til at hjælpe hinanden og gør os umage for, at både kunder og kollegaer føler sig hjemme.

Ansøgning & yderligere information

Send din ansøgning ved at klikke på ’Ansøg’ her på siden og følge anvisningerne. Vedhæft dit CV og relevante bilag. Tiltrædelse er snarest muligt. Ansøgninger behandles løbende. 


Yderligere informationer om stillingen og Delegate kan fås ved henvendelse til Michael Osbech MOS@delegate.dk, Sofie Axholm SAT@delegate.dk eller Julie Thorsen JLT@delegate.dk