Nyuddannede softwareudviklere

Stillingsbeskrivelse

Nyuddannede softwareudviklere

Delegate er et IT-konsulenthus i vækst, hvor stærke værdier og høj faglighed er grundlaget for din og vores udvikling og succes – og for flere topplaceringer i Great Place to Work. Du får mere end 150 kollegaer fordelt på vores kontorer i Virum, Aarhus og Aalborg. Vi er med helt fremme på alle Microsofts cloud platforme og har en spændende pipeline af projekter. Her kan du bidrage til en forretning, et fællesskab og fede løsninger, der får hjertet til at banke. Velkommen hjem.


En hverdag du har lyst til?

Er du ved at færdiggøre dit studie og er du på udkig efter dit første job? Eller er du måske allerede færdig og har fået lidt erfaring med i rygsækken? Så kunne det godt være dig, vi mangler til enten vores kontor i Aarhus, Aalborg eller i Virum.

Vi søger lige nu dygtige softwareudviklere som har lyst til at arbejde projektbaseret og til at indgå i et forpligtende fagligt fællesskab med andre dygtige folk. Du vil i din hverdag opleve samarbejde, samvær og sparring med dygtige kollegaer, som har lige så høje standarder for løsningerne som dig. Og som lægger mærke til, når du ikke er der, fordi du er dygtig, og fordi de kan lide dig.

En afvekslende hverdag og forskellige opgaver. Nogle dage vil forløbe som planlagt, men næsten lige så ofte vil en kollega eller kunde have brug for din hjælp til noget uventet.

Stillingskrav

Vi forventer ikke, at du kan det hele

Men vi forestiller os, at du har nok kendskab til nogle af nedenstående områder og har et ønske om at lære flere.

  • Objektorienteret programmering (fx C#)
  • Webløsninger fx portaler, intranet, hjemmesider mm.
  • Frameworks til webbrugerflader (fx TypeScript, Angular, React, Node.js mfl.)
  • Funktionel programmering (fx F#)
  • .NET, LINQ, Lambda expressions, Visual Studio
  • Design patterns og korrekt brug heraf
  • Data modellering, SQL, ER diagrammer, UML mm.
  • Webservices, REST fx ODATA og brug heraf
  • Hvis du har arbejdet med SharePoint eller Dynamics CRM, er det kun en fordel

Samtidig skal du have interesse og forståelse for, hvordan den tekniske løsning bedst muligt understøtter kundens forretning og kommer til at opleves som en forbedring af slutbrugerne. Det man også kalder forretnings- og procesforståelse.


Oplev nærvær og kvalitet på alle niveauer

Hos Delegate tager vi os tid til at forstå vores kunders forretning. Vi skræddersyer løsninger, der letter dem, og som overgår deres forventninger. Vi dækker hele spektret fra hardcore udvikling over konfigurering til It-management, når vi arbejder med Azure, Dynamics 365, Microsoft 365, Data & AI, Power Platform, SharePoint og IoT. Og så er vi kåret som Microsoft Partner of the Year 2021.

Du vil blive overrasket over størrelsen af vores projekter og de mange kendte virksomheder, vi samarbejder med, som spænder fra den private sektor til offentlige styrelser og organisationer.

Du kan læse mere om vores projekter her.


Velkommen hjem

Hos Delegate bliver du mødt med nærvær og kvalitet på alle niveauer. Du får oplevelser, du husker, og kollegaer, som vinder, med anerkendelse og hjælpsomhed. Vær med til at udvikle løsninger, der letter, på en ambitiøs arbejdsplads, der giver dig det, du forventer, og det ekstra, der overrasker positivt. Her tager vi os tid til at hjælpe hinanden og gør os umage for, at både kunder og kollegaer føler sig hjemme.


Ansøgning & yderligere information

Send din ansøgning ved at klikke på ’Ansøg’ her på siden og følge anvisningerne. Vedhæft dit CV og dine karakterer. Ansøgninger behandles løbende.

Yderligere informationer om Delegate kan fås ved henvendelse til Michael Osbech MOS@delegate.dk eller Lisa Dyhrberg Kjær Kristensen LKR@delegate.dk