Nyuddannede softwareudviklere

Stillingsbeskrivelse

Delegate er et IT-konsulenthus i vækst, hvor stærke værdier og høj faglighed er grundlaget for din og vores udvikling og succes – og for flere topplaceringer i Great Place to Work. Du får mere end 150 kollegaer fordelt på vores kontorer i Virum, Aarhus og Aalborg. Vi er med helt fremme på alle Microsofts cloud platforme og har en spændende pipeline af projekter. Her kan du bidrage til en forretning, et fælleskab og fede løsninger, der får hjertet til at banke. Velkommen hjem.


Er du ved at færdiggøre dit studie og er du på udkig efter dit første job? Eller er du måske allerede færdig og har fået lidt erfaring med i rygsækken? Så kunne det godt være dig, vi mangler til enten vores kontor i Aarhus, Aalborg eller i Virum.

Vi søger lige nu dygtige softwareudviklere som har lyst til at arbejde projektbaseret og til at indgå i et forpligtende fagligt fællesskab med andre dygtige folk.

Vores ambition

Vores ambitiøse målsætning er at være et Boutique konsulenthus. Altså sådan et konsulenthus, hvor oplevelsen er bare lidt bedre end hos de andre. Både kunde- og medarbejderoplevelsen.

En af vores værdier er nærvær. Det prøver vi at efterleve både internt og eksternt. Derfor vil en stor del af din hverdag foregå ude hos kunderne. Målet er, at både du, dit team og kundens team oplever stolthed over den leverede løsning, samtidig med at kunden får styrket sin forretning eller organisation.

Vi samarbejder med store og mellemstore danske virksomheder og organisationer. Hvor vi blandt andet laver intranet, dokumenthåndtering- og informationsstyringssystemer.

Vi anvender værktøjer som O365, SharePoint Online, PowerApps, Flows, WorkPoint og Azure.


En hverdag du har lyst til?

Samarbejde, samvær og sparring med dygtige kollegaer, som har lige så høje standarder for løsningerne som dig. Og som lægger mærke til, når du ikke er der, fordi du er dygtig, og fordi de kan lide dig.

En afvekslende hverdag og forskellige opgaver. Nogle dage vil forløbe som planlagt, men næsten lige så ofte vil en kollega eller kunde have brug for din hjælp til noget uventet.

Stillingskrav

Vi forventer ikke, at du kan det hele

Men vi forestiller os, at du har nok kendskab til nogle af nedenstående områder og har et ønske om at lære flere.

  • Objektorienteret programmering (fx C#)
  • Webløsninger fx portaler, intranet, hjemmesider mm.
  • Frameworks til webbrugerflader (fx TypeScript, Angular, React, Node.js mfl.)
  • Funktionel programmering (fx F#)
  • .NET, LINQ, Lambda expressions, Visual Studio
  • Design patterns og korrekt brug heraf
  • Data modellering, SQL, ER diagrammer, UML mm.
  • Webservices, REST fx ODATA og brug heraf
  • Hvis du har arbejdet med SharePoint eller Dynamics CRM, er det kun en fordel

Samtidig skal du have interesse og forståelse for, hvordan den tekniske løsning bedst muligt understøtter kundens forretning og kommer til at opleves som en forbedring af slutbrugerne. Det man også kalder forretnings- og procesforståelse.

It is important that you are fluent in spoken and written Danish as our customer base is large Danish private and public organizations.