People & Culture Business Partner

Job description


Delegate er et IT-konsulenthus i vækst, hvor stærke værdier og høj faglighed er grundlaget for din og vores udvikling og succes – og for flere topplaceringer i Great Place to Work. Du får mere end 190 kollegaer fordelt på vores kontorer i Virum, Aarhus og Aalborg. Vi er med helt fremme på alle Microsofts cloud platforme og har skabt fundamentet for vækst de kommende år. Her kan du bidrage til en forretning, et fælleskab og fede løsninger, der får hjertet til at banke. Velkommen hjem.


En hverdag du har lyst til?

Hos Delegate arbejder vi sammen om at nå vores fælles mål. Vi søger dig, der har lyst til at blive en del af Delegates People & Culture team, hvor vi altid har hjertet med og hvor vi hver dag arbejder målrettet på at videreudvikle en af Danmarks bedste arbejdspladser. Der er garanteret en høj faglighed og et godt arbejdsmiljø, hvor der er højt til loftet og hvor alle løfter i flok.

Du bliver en del af et ambitiøst P&C team, hvis arbejdsfelt er bredt og varieret, så du kommer derfor til at arbejde med hele HR paletten. Din rolle vil indeholde tre elementer: 1) Køre HR projekter fra ide og design til implementering i hele organisationen. 2) Du vil fungere som HR business partner for en del af forretningen og være sparringspartner for ledelsen. 3) Du vil sammen med resten af teamet sikre den operationelle håndtering af de HR-administrative opgaver alt fra medarbejderudviklingssamtaler til integration af nye virksomheder.

Delegate er en del af Broad Horizon og vi samarbejder på tværs af alle forretninger, når vi implementerer større projekter. Som People & Culture Business Partner får du derfor også en central rolle i at sikre en succesfuld udvikling af initiativer på tværs af alle forretningsenheder.

Job requirements

For at blive en succes i stillingen skal du have interesse for og erfaring med at omsætte forretningsstrategier og nøgletal til People & Culture initiativer, som vi konkret kan handle på i hverdagen.

Vi har en målsætning om nærvær og vækst, to pejlemærker der i forening skal skabe det fremtidige Delegate. Det vil være din opgave sammen med forretning og resten af P&C teamet at designe konkrete indsatser, at finde løsninger på aktuelle udfordringer og igangsætte og implementere relevante tiltag, der flytter forretningen i den ønskede retning. Altid med plads til mennesker, altid med rum til at vi er forskellige, dog uden at gå på kompromis med vores høje krav til de løsninger vi leverer.


Hvad kigger vi efter

Vi forventer, at du har minimum 3-5 års erfaring indenfor HR business partnering, hvor du har opnået en solid værktøjskasse og erfaring med at identificere og eksekvere på HR udviklingsinitiativer. Måske har du ovenikøbet tidligere været en del af en vækstrejse lig den, vi befinder os på?

Du er i stand til at bygge relationer på alle niveauer i organisationen og besidder stærke kommunikations- og stakeholder management evner. Du kan sætte struktur og rammer på initiativer og du kan drive projekter og sikre fremdrift. Du har en høj eksekveringskraft og af natur elsker du at sætte hak ved afsluttede opgaver.

Vi søger efter dig, der ikke bare vil levere på fastdefinerede HR processer, men som har mod på og lyst til at sætte din erfaring i spil ved at udvikle/definere/asfaltere, hvordan vi skal gøre det fremadrettet. Vi er en mindre virksomhed, så der er flere HR processer, der endnu ikke er beskrevet. Det giver en unik mulighed for, at vi kan sætte barren højt og sigte højere end traditionel HR.

Der vil være mange vigtige opgaver, en af dem er den årlige lønreguleringsproces. Det vil derfor være en fordel, hvis du har erfaring med compensation and benefit området.


Fortsæt din udvikling i Delegate

Delegate er på en ambitiøs vækstrejse. Den bygger først og fremmest på dygtige og ambitiøse medarbejdere.
Du kommer med på en rejse, hvor hver dag byder på nye udfordringer i tæt samarbejde med ledelsen og i en forretningskritisk fase med transformation og vækst samtidig med at vi fastholder nærvær og rum til mennesket.
Hos os får du en unik mulighed for at videreudvikle dine HR kompentencer i en virksomhed, der har tårnhøje ambitioner både i forhold til vækst/økonomi/forretning og med målet om at være en af Danmarks allerbedste arbejdspladser.


Velkommen hjem

Hos Delegate bliver du mødt med nærvær og kvalitet på alle niveauer. Du får oplevelser, du husker, og kollegaer, som vinder, med anerkendelse og hjælpsomhed. Vær med til at udvikle løsninger på en ambitiøs arbejdsplads, der giver dig det, du forventer, og det ekstra, der overrasker positivt. Her tager vi os tid til at hjælpe hinanden og gør os umage for, at både kunder og kollegaer føler sig hjemme. 

Vi gør os umage for, at enhver medarbejder i Delegate kan mærke vores værdier og kultur, når de møder en af os fra P&C, og vi glæder os til at du bliver en del af vores team.

Ansøgning & yderligere information

Send din ansøgning ved at klikke på ’Ansøg’ her på siden og følge anvisningerne. Vedhæft dit CV og relevante bilag. Tiltrædelse er snarest muligt. Ansøgninger behandles løbende.


Yderligere informationer om stillingen og Delegate kan fås ved henvendelse til Michael Osbech MOS@delegate.dk, Sofie Axholm SAT@delegate.dk eller Julie Thorsen JLT@delegate.dk