Project Portfolio Management

Stillingsbeskrivelse


Delegate er et IT-konsulenthus i vækst, hvor stærke værdier og høj faglighed er grundlaget for din og vores udvikling og succes – og for flere topplaceringer i Great Place to Work. Du får mere end 150 kollegaer fordelt på vores kontorer i Virum, Aarhus og Aalborg. Vi er med helt fremme på alle Microsofts cloud platforme og har en spændende pipeline af projekter. Her kan du bidrage til en forretning, et fælleskab og fede løsninger, der får hjertet til at banke. Velkommen hjem.


En hverdag du har lyst til?

Samarbejde, samvær og sparring med dygtige kollegaer, som har lige så høje standarder for løsningerne som dig. Og som lægger mærke til, når du ikke er der, fordi du er dygtig, og fordi de kan lide dig.

En afvekslende hverdag og forskellige opgaver. Nogle dage vil forløbe som planlagt, men næsten lige så ofte vil en kollega eller kunde have brug for din hjælp til noget uventet.

Gode og afslappede relationer til kundens medarbejdere. En åben dialog, hvor kundens team er trygge ved at fortælle dig om behov og udfordringer, fordi de ved, at du sætter en ære i at løse dem.

Stillingskrav

+3 års erfaring med at udvikle Enterprise løsninger på Microsoft Power Platform

  • Erfaring med at bygge low-code løsninger med Power Apps, Power Automate, PowerBI mfl. (eller Dynamics 365)
  • Du har erfaring med Cloud og Onlineløsninger og holder dig generelt opdateret om udviklingen hos Microsoft
  • Du har en god forståelse for, hvornår et behov understøttes med konfiguration og hvornår du skal trække på en kollega der kan kode
  • Du kan tale processer og arbejdsgange med brugerne, og er en klar og tydelig kommunikator skriftligt og mundtligt.
  • Du har forretningsforståelse og forstår at kombinere teknologi og forretning, så brugerne aldrig glemmes i projektet.
  • Du har erfaring med at levere agile projekter gerne baseret på Scrum inkl. de udfordringer det giver at levere agile projekter til et fast budget.
  • Flydende Dansk og Engelsk i tale og skrift.


Velkommen hjem

Hos Delegate bliver du mødt med nærvær og kvalitet på alle niveauer. Du får oplevelser, du husker, og kollegaer, som vinder, med anerkendelse og hjælpsomhed. Vær med til at udvikle løsninger, der letter, på en ambitiøs arbejdsplads, der giver dig det, du forventer, og det ekstra, der overrasker positivt. Her tager vi os tid til at hjælpe hinanden og gør os umage for, at både kunder og kollegaer føler sig hjemme.


Ansøgning & yderligere information

Send din ansøgning ved at klikke på ’Ansøg’ her på siden og følge anvisningerne. Vedhæft dit CV og relevante bilag. Tiltrædelse er ASAP

Yderligere informationer om stillingen kan fås ved henvendelse til Michael Osbech mos@delegate.dk eller på tlf.: 28941757.