Sales Executive

Stillingsbeskrivelse

Sales Executive

Delegate er et IT-konsulenthus i vækst, hvor stærke værdier og høj faglighed er grundlaget for din og vores udvikling og succes – og for flere topplaceringer i Great Place to Work. Du får mere end 170 kollegaer fordelt på vores kontorer i Virum, Aarhus og Aalborg. Vi er med helt fremme på alle Microsofts cloud platforme og har en spændende portefølje af kunder. Her kan du bidrage til en forretning, et fællesskab og fede løsninger, der får hjertet til at banke. Velkommen hjem.


En hverdag du har lyst til?

Hos Delegate er der højt til loftet og alle arbejder sammen om vores fælles mål. Du er vant til at eje dialogen med kunderne. Du ved, du skal være “dirigenten” der i salgsprocessen sikrer at kunden får en god oplevelse - så Delegate vinder nye projekter. Du bestemmer i meget høj grad din egen hverdag. I samarbejde med dine kollegaer i salgsteamet fordeles opgaver og ansvar. Da vi har fælles mål, er der ingen som suboptimerer, og vi arbejder derfor altid mod samme mål. Dit drive gør, at du udfordrer den måde, som vi gør tingene på i dag. Din erfaring gør at du kan hjælpe os til at blive endnu bedre, end vi er i dag. Alt dette samtidig med at vi får nye kunder og projekter til Delegate, der gør, vi kan fortsætte den positive udvikling. Du ved at forandringer sker hos kunderne og ikke hjemme på kontoret, så kalenderen er fyldt med kundemøder og møder med Microsoft.

Stillingskrav

Tag ejerskab af den overordnet dialog med vores kunder og sikre vores fremadrettet vækst


Det vi forventer:

 • Du har +5 års branches erfaring.
 • Du er selvkørende og har et drive, der gør at du selv tager fat.
 • Du er udadvendt, opsøgende og energisk.
 • Du brænder for dialogen med kunderne og ved at et salg tager tid, men er også erfaren nok til at vide hvornår der skal laves gode aftaler.
 • Du har erfaring med at sælge konsulentydelser, der ofte ikke er præcist defineret, men skal udvikles i samarbejde med vores kunder.
 • Erfaring med at kommunikere med forretningen også på C-level.
 • Har måske erfaring fra en speciel industri.
 • Har et godt branche specifikt netværk.
 • Flydende Dansk og Engelsk i tale og skrift.


Det vi håber:

 • At du har lyst til at blive en af de helt centrale drivkræfter, som sikrer Delegates videre vækst
 • At du brænder for at sælge kunden den helt rigtige løsning
 • At du har lyst og evner til at samarbejde med beslutningstagerne i de største danske virksomheder
 • At du har erfaring og har forstået nødvendigheden af, at kunderne er i fokus, og at de oplever en struktureret salgsproces
 • At du forstår at alt salg er teamwork, og at du ofte er den, der er ansvarlig for at teamet arbejder sammen


Fortsæt din udvikling i Delegate

Delegate er på en ambitiøs vækstrejse. Den bygger først og fremmest på dygtige og ambitiøse medarbejdere. Derfor prioriterer vi et behageligt arbejdsmiljø, hvor vi ser hinanden som hele mennesker, og vinder andre med anerkendelse, hjælpsomhed og store forventninger. Det handler både om, at vi kan lide at gøre andre glade, og at nå de mål, vi har sat. Hos os kan man få alt det ansvar man har lyst til, så længe du er i balance med resten af salgsteamet og prioriteterne er afstemt. Dermed også sagt, at rollen og ansvaret kan vi definere sammen alt efter erfaring og ønsker til fremtiden.


Velkommen hjem

Hos Delegate bliver du mødt med nærvær og kvalitet på alle niveauer. Du får oplevelser, du husker, og kollegaer, som vinder, med anerkendelse og hjælpsomhed. Vær med til at udvikle kunder & løsninger, der løfter, på en ambitiøs arbejdsplads, der giver dig det, du forventer, og det ekstra, der overrasker positivt. Her tager vi os tid til at hjælpe hinanden og gør os umage for, at både kunder og kollegaer føler sig hjemme.


Ansøgning & yderligere information

Send din ansøgning ved at klikke på ”Ansøg”. Vedhæft dit CV og relevante bilag. Tiltrædelse er snarest muligt. Yderligere informationer om stillingen kan fås ved henvendelse til Talent Acquisition Specialist Michael Osbech MOS@Delegate.dk eller Lisa Kristensen LKR@Delegate.dk Du er også velkommen til at kontakte Direktør Peter Østergaard på POE@delegate.dk