Senior Consultant

Job description


Senior Consultant
Delegate er et IT-konsulenthus i vækst, hvor stærke værdier og høj faglighed er grundlaget for din og vores udvikling og succes – og for flere topplaceringer i Great Place to Work. Du får mere end 200 kollegaer fordelt på vores kontorer i Virum, Aarhus, Aalborg og Holland. Vi er med helt fremme på alle Microsofts Cloud platforme, og vi har en spændende pipeline af projekter. Hos os kan du bidrage til en forretning, et fællesskab og fede løsninger.


En hverdag du har lyst til?

Som Senior Consultant i Delegate vil du få ansvar for at drive projekter og have ansvar for kunder, og sikre, at vores løsninger, lever op til vores kunders forventninger. Du vil opleve samarbejde, samvær og sparring med dygtige kollegaer, som har lige så høje standarder for løsningerne som dig. Vi arbejder altid mod fælles mål og samarbejder for at nå disse mål. Dit drive og erfaring vil hjælpe os med at blive endnu bedre i morgen, og du vil udfordre den måde, vi gør tingene på i dag. Du ved, at forandringer sker hos kunderne, og du er klar til at tage ansvaret for, at vi fortsat leverer på vores projekter. Du vil få en afvekslende hverdag og forskellige opgaver. Nogle dage vil forløbe som planlagt, men næsten lige så ofte vil en kollega eller kunde have brug for din hjælp til noget uventet.

Job requirements


Din erfaring og kompetencer:

  • 5+ års konsulenterfaring
  • Erfaring med at drive projekter og agere projektleder
  • Du har haft ansvaret for kunder og projekter
  • Du har arbejdet med CRM-systemer gerne på MS-platform
  • Kan tale processer og arbejdsgange med brugerne
  • Er en klar og tydelig kommunikator skriftligt og mundtligt (dansk og engelsk)
  • Er vant til at arbejde agilt baseret på SCRUM


Fortsæt din udvikling i Delegate

I Delegate er dine udviklingsmuligheder alsidige, udfordrende og omfattende, med mange muligheder for at lære og vokse både personligt og professionelt. Delegate er engageret i at hjælpe deres medarbejdere med at vokse og udvikle sig inden for virksomheden. Du har mulighed for karrierevejledningssamtaler, udforske interne jobmuligheder og blive støttet i at tage på udfordrende projekter og opgaver, der vil udfordre og forbedre dine færdigheder og viden.


Velkommen hjem

Vi tilbyder en spændende stilling med gode karrieremuligheder i en virksomhed i vækst. Du bliver en del af et dynamisk og ambitiøst team, som arbejder hårdt for at opretholde Delegates position som førende udbyder af løsninger på Microsofts platforme. Hos Delegate bliver du mødt med nærvær og kvalitet på alle niveauer. Du får oplevelser, du husker, og kollegaer, som vinder, med anerkendelse og hjælpsomhed.


Delegate giver dig det, du forventer, og det ekstra, der overrasker positivt. Her tager vi os tid til at hjælpe hinanden og gør os umage for, at både kunder og kollegaer føler sig hjemme.


Ansøgning & yderligere information

Send din ansøgning ved at klikke på ”Ansøg”. Vedhæft dit CV og relevante bilag. Tiltrædelse er snarest muligt. Yderligere informationer om Delegate kan fås ved henvendelse til Sofie Axholm Thorsen SAT@delegate.dk.