Gå til Indhold

Software praktikanter og studerende

Aarhus/Virum/Aalborg, Hovedstaden, Danmark

Stillingsbeskrivelse

Vær med til at skabe unikke oplevelser og enestående løsninger
Delegate er et IT-konsulenthus i vækst, hvor stærke værdier og høj faglighed er grundlaget for din og vores udvikling og succes. Vi er med helt fremme på alle Microsofts Cloud platforme og har en spændende pipeline af projekter på tværs af brancher i den private og offentlige sektor. Hos os får du mere end 200 dygtige kollegaer fordelt på vores fire kontorer i Virum, Aarhus, Aalborg og Naarden i Holland, og du bliver en del af en arbejdsplads, der i 2023 både er blevet hædret som ’Danmarks Bedste Arbejdsplads i IT-branchen’ samt ’Danmarks Bedste Arbejdsplads for Unge’ på tværs af alle kategorier af den globale konsulent- og analysevirksomhed Great Place to Work.


En hverdag du har lyst til?

En af vores værdier er nærvær. Det prøver vi at efterleve både internt og eksternt. En del af din hverdag som konsulent vil derfor foregå ude hos kunderne. Her vil du, sammen med dit Delegate team, samarbejde med kundens team om at udvikle løsningen.

Målet er, at både du, dit team og kundens team oplever stolthed over den leverede løsning, samtidig med at kunden får styrket sin forretning eller organisation.


Du får en buddy, der hjælper dig i gang, og som du altid kan spørge, hvis du er i tvivl. Vores flade struktur betyder samtidig, at alle dine nye kollegaer står klar til at tilbyde hjælp og sparring, så vi sikrer, at du udvikler dig og lærer så meget som muligt mens du studerer.

Stillingskrav

Vi forventer ikke, at du kan det hele

Men vi forestiller os, at du har nok kendskab til nogle af nedenstående områder og har et ønske om at lære flere.

  • God forståelse for objektorienteret programmering (fx C#) og agil udvikling
  • Webløsninger fx portaler, intranet, hjemmesider mm.
  • Frameworks til webbrugerflader (fx JavaScript, jQuery, Knock-Out, Node.js mfl.)
  • Kendskab til funktionel programmering (fx F#)
  • .Net, LINQ, Lambda expressions, Visual Studio
  • Design patterns og korrekt brug heraf
  • Data modellering, SQL, ER diagrammer, UML mm.
  • Webservices, REST fx ODATA og brug heraf
  • Flydende Dansk og Engelsk i tale og skrift.


Oplev nærvær og kvalitet på alle niveauer

Hos Delegate tager vi os tid til at forstå vores kunders forretning. Vi skræddersyer løsninger, der letter dem, og som overgår deres forventninger. Vi dækker hele spektret fra hardcore udvikling over konfigurering til It-management, når vi arbejder med Azure, Dynamics 365, Microsoft 365, Data & AI, Power Platform, SharePoint og IoT. Og så har vi vundet Bedste IT arbejdsplads i Danmark og Bedste arbejdsplads for unge i Great Place to Work i 2023. 

Du vil blive overrasket over størrelsen af vores projekter og de mange kendte virksomheder, vi samarbejder med, som spænder fra den private sektor til offentlige styrelser og organisationer.

Du kan læse mere om vores projekter her https://delegate.dk/referencer/


Work from anywhere
Vi gør meget ud af at skabe rammerne for at kunne balancere arbejdsliv og privatliv. I Delegate har du fuld fleksibilitet til at planlægge din hverdag, så du f.eks. kan hente børnene tidligt, eller lægge din træning midt på dagen, for til gengæld at åbne computeren på et andet tidspunkt, ligesom du har mulighed for at arbejde hjemmefra. Vi kalder det #workfromanywhere. Vi er forpligtet over for hinanden og vores kunder, og derfor stoler vi på, at du også anerkender den betydelige værdi af at møde ind på vores fysiske kontor i løbet af ugen.

Velkommen hjem
Hos Delegate bliver du mødt med nærvær og kvalitet på alle niveauer, og vi tager os tid til at hjælpe hinanden og gør os umage for, at både kunder og kollegaer føler sig hjemme. Her kan du udvikle dig i et stærkt fællesskab, hvor du får faglig sparring med dygtige kollegaer, som har lige så høje standarder for løsninger som dig. Samarbejdet med vores kunder er kendetegnet ved gode og afslappede relationer med en åben dialog, hvor kundens team er trygge ved at fortælle dig om behov og udfordringer, fordi de ved, at du sætter en ære i at løse dem.

Nysgerrig?
Send din ansøgning ved at klikke på ’Ansøg’ her på siden og følg anvisningerne. Vedhæft dit CV og relevante bilag. Tiltrædelse er snarest muligt, og ansøgninger behandles løbende. Yderligere informationer om stillingen og Delegate kan fås ved henvendelse til Sofie Axholm SAT@delegate.dk eller Julie Lindvald Thorsen JLT@delegate.dk

eller