Talent Acquisition Specialist

Stillingsbeskrivelse

Delegate er et IT-konsulenthus i vækst, hvor stærke værdier og høj faglighed er grundlaget for din og vores udvikling og succes – og for flere topplaceringer i Great Place to Work. Du får mere end 150 kollegaer fordelt på vores kontorer i Virum, Aarhus og Aalborg. Vi er med helt fremme på alle Microsofts cloud platforme og har en spændende pipeline af projekter. Her kan du bidrage til en forretning, et fælleskab og fede løsninger, der får hjertet til at banke. Velkommen hjem.


Brænder du for rekruttering, forstår du at se rekruttering i et større perspektiv og har du lyst til at være med til at forme, hvordan vi rekrutterer? Så er du måske den helt rigtige kandidat for os.

Vi leder efter endnu en kollega til vores rekrutteringsteam, din base bliver vores kontor i Virum eller i Aarhus. Dine opgaver bliver at identificere og tiltrække de bedste Microsoft konsulenter i branchen. Du bliver en del af en virksomhed som er kendt og anerkendt i branchen for at have nogle af de bedste Microsoft konsulenter - og det hele starter i rekrutteringen.

Delegate er på en spændende vækstrejse, og vi har brug for din hjælp, til at få endnu flere dygtige kolleger.


En hverdag du har lyst til?

Samarbejde, samvær og sparring med dygtige kollegaer, som har lige så høje standarder i dagligdagen som dig. Og som lægger mærke til, når du ikke er der, fordi du er dygtig, og fordi de kan lide dig.


En afvekslende hverdag, hvor dagene sjældent udvikler sig som planlagt – fordi vi er en agil arbejdsplads og hvor tingene ofte går stærkt – rigtig stærkt… Dine nye kollegaer er altid åbne for en dialog, og har altid tid til at hjælpe dig videre hvis en opgave driller.

Stillingskrav

Stillingskrav

  • +3-5 års erfaring med rekruttering af IT-profiler, gerne på Microsoft platformen.
  • Erfaring med search på Linkedin, github og andre relevante medier.
  • Erfaring med at screene og interviewe kandidater.
  • Erfaring med stakeholder management.
  • Holdspiller.
  • God til at samarbejde på tværs og formidle idéer og løsninger.
  • Flydende Dansk og Engelsk i tale og skrift.

Hos Delegate bliver du mødt med nærvær og kvalitet på alle niveauer. Du vil blive del af vores rekrutteringsteam som også indeholder Employer Branding.


Du får oplevelser, du husker, og kollegaer som vinder med anerkendelse og hjælpsomhed. Vær med til at udvikle løsninger, der løfter på en ambitiøs arbejdsplads. En arbejdsplads der giver dig det, du forventer, og det ekstra, der overrasker positivt.


Her tager vi os tid til at hjælpe hinanden og gør os umage for, at både kunder og kollegaer føler sig hjemme.


Velkommen hjem

Hos Delegate bliver du mødt med nærvær og kvalitet på alle niveauer. Du får oplevelser, du husker, og kollegaer, som vinder, med anerkendelse og hjælpsomhed. Vær med til at udvikle løsninger, der løfter, på en ambitiøs arbejdsplads, der giver dig det, du forventer, og det ekstra, der overrasker positivt. Her tager vi os tid til at hjælpe hinanden og gør os umage for, at både kunder og kollegaer føler sig hjemme.


Ansøgning & yderligere information

Send din ansøgning ved at klikke på ’Ansøg’ her på siden og følge anvisningerne.

Vedhæft dit CV og relevante bilag. 


Ansøgningsfrist 30/9, Tiltrædelse er asap.


Yderligere informationer om stillingen kan fås ved henvendelse til Michael Osbech mos@delegate.dk eller på tlf.: 28941757.