Team lead Dynamics 365 CRM

Stillingsbeskrivelse

Delegate er et IT-konsulenthus i vækst, hvor stærke værdier og høj faglighed er grundlaget for din og vores udvikling og succes – og for flere topplaceringer i Great Place to Work. Du får mere end 170 kollegaer fordelt på vores kontorer i Virum, Aarhus og Aalborg. Vi er med helt fremme på alle Microsofts cloud platforme og har en spændende pipeline af projekter. Her kan du bidrage til en forretning, et fællesskab og fede løsninger, der får hjertet til at banke. Velkommen hjem


En hverdag du har lyst til

Vi søger en erfaren Teamlead (TL) med kompetencer indenfor Dynamics 365 og/eller Power Platformen til vores kontor i Virum. En TL som er en empatisk og nærværende leder, men som også har styr på budgettering/staffing.

Hos Delegate er der ikke langt fra tanke til handling, vi ønsker til enhver tid at udvikle kundetilpassede løsninger som imødekommer kundens behov og udfordringer. Delegate har valgt at specialisere sig på M365, Data & AI, Azure, PPM og D365, og er Partner of the Year 2021.

Delegate leverer konsulentydelser til store og mellemstore danske virksomheder, offentlige styrelser og medlemsorganisationer. Vi udvikler digitale forretningsløsninger på Microsoft platformen. Vi er et Microsoft konsulent hus med fokus på Microsoft365, Dynamics365, Data & AI, PPM og ikke mindst Azure. OG vi er Partner of the Year 2021.


Vores ambitiøse målsætning er at Delegate er et Boutique konsulenthus. Sådan et konsulenthus, hvor oplevelsen er bare lidt bedre end hos de andre. Både kunde- og ikke mindst medarbejderoplevelsen #Oplevelserduhusker

Stillingskrav

Hvem er du:

Din primære opgave at lede et team på ca. 10 personer. Dette indebærer bl.a. at du sikrer at alle i dit team er allokeret på kundeprojekter og dette passer med den enkelte medarbejders udviklingsmål. dette sikre du i samspil med resten af Delegate samt i din dialog med kunderne. Det forventes også, at du har en dybere forståelse for de problemstillinger som dine medarbejdere står med i deres daglige arbejde, så du kan støtte og vejlede dem i den rigtige retning.


Du kan forvente, at muligheder i Delegate er mange, og for den som griber chancen er mulighederne mange. Du kan forvente, at du udover dit team også bliver ansvarlig for interne projektet, Delegate er på en vækst rejse, og har brug for profiler som er med til at flytte os i den rigtige retning.


Det forventer vi du kan/har:

  • mere end 5 års erfaring indenfor D365 CRM og/eller Power Platformen
  • et stærkt teknisk fundament
  • stor erfaring med at levere agile projekter gerne baseret på Scrum
  • erfaring med leveranceansvar herunder
  • erfaring med strategisk rådgivning indenfor D365 og Power Platformen
  • fulgt med på udviklingen inden for D365 og Power Platformen
  • mere end 5 års erfaring med ledelse af et team på 5+


Velkommen hjem

Hos Delegate bliver du mødt med nærvær og kvalitet på alle niveauer. Du får oplevelser du husker, og kollegaer som vinder med anerkendelse og hjælpsomhed. Vær med til at udvikle løsninger der løfter på en ambitiøs arbejdsplads, der giver dig det, du forventer, og det ekstra, der overrasker positivt. Her tager vi os tid til at hjælpe hinanden og vi gør os umage for, at både kunder og kollegaer føler sig hjemme.