Gå til Indhold

Lead til Application Management

Lokalt, Hybrid
  • Aalborg, Nordjylland, Danmark
Business Continuity

Stillingsbeskrivelse

Vær med til at skabe unikke oplevelser og enestående løsninger

Delegate er et IT-konsulenthus i vækst, hvor stærke værdier og høj faglighed er grundlaget for din og vores udvikling og succes. Vi er med helt fremme på alle Microsofts Cloud platforme og har en spændende pipeline af projekter på tværs af brancher i den private og offentlige sektor. Hos os får du mere end 200 dygtige kollegaer fordelt på vores fire kontorer i Virum, Aarhus, Aalborg og Naarden i Holland, og du bliver en del af en arbejdsplads, der i 2023 både er blevet hædret som ’Danmarks Bedste Arbejdsplads i IT-branchen’ samt ’Danmarks Bedste Arbejdsplads for Unge’ på tværs af alle kategorier af den globale konsulent- og analysevirksomhed Great Place to Work.

Stillingskrav

Vi leder efter en dygtig kollega til vores Business Continuity (BC) team til vores kontor i Aalborg, som har erfaring fra Application Management teams, hvor du har været med til at sikre drift og vedligeholdelse af kundernes løsninger. Du tager ansvar og kundeservice er dit mellemnavn. Du elsker at være med til at præge udviklingen i teamet, hvor du sætter dit aftryk på processer og hele tiden ønsker at optimere måden, vi gør tingene på.


Hvis du kan nikke til ovenstående og samtidig ser ledelse som det næste naturlige skridt i din karriere, så kan det være, at du er den næste Lead i Business Continuity (BC). BC er nemlig det team i Delegate, som er ansvarlig for kunden efter endt implementering, og teamet vedligeholder og videreudvikler kundernes løsninger i tæt samarbejde med kunderne. Teamet består i dag af 18 dedikerede Delegatere fordelt på vores tre kontorer i Danmark.


Dine ansvarsområder bliver primært opdelt i to; ledelsesdelen og konsulentdelen. 


Som Lead  i vores Business Continuity bliver du ansvarlig for at styre, vejlede, rådgive og vækste et dedikeret team af konsulenter på vores kontor i Aalborg. Vores værdier er en naturlig del af vores DNA, så nærvær, anerkendelse og gensidighed skal være en naturlig del af din ledelsesstil.

Teamet kan bestå af både teknisk tunge udviklere og forretningskyndige konsulenter. Nogle er tidligt i deres karriere og andre med betydelig erfaring, men alle som en har de brug for, at du formår at være en nærværende leder i lige præcis deres hverdag


Som konsulent bliver du ansvarlig for en gruppe af kunder, hvor du skal sikre at servicen er i top og kunderne er tilfredse. Du skal synes, at det er spændende at arbejde med mange forskellige kunder og have alt fra større opgaver til mange små opgaver. Det betyder derfor, at du vil få en dynamisk hverdag, der kan byde på mange forskellige slags opgaver. Du er struktureret og proaktiv, du er nysgerrig og har mod på at lære mange nye ting.


Du har blandt andet succes i rollen når: 

  • dine medarbejdere trives personligt, socialt og fagligt 
  • dine medarbejdere udvikler sig inden for deres felt 
  • kunderne er glade og tilfredse  


Nogle af de kompetencer, vi blandt andet kigger efter, er: 

  • erfaring fra lignende stilling
  • gode kommunikations- og samarbejdsevner med både tekniske og ikke tekniske interessenter
  • dygtig til mennesker og har enten erfaring med ledelse eller ser ledelse som dit naturlige næste skridt
  • kan tale løsning, processer og arbejdsgange med kunden
  • er en klar og tydelig kommunikator – skiftligt og mundligt (på dansk og engelsk)
  • erfaring med Microsoft økosystem.


Work from anywhere 
Vi gør meget ud af at skabe rammerne for at kunne balancere arbejdsliv og privatliv. I Delegate har du fuld fleksibilitet til at planlægge din hverdag, så du f.eks. kan hente børnene tidligt, eller lægge din træning midt på dagen, for til gengæld at åbne computeren på et andet tidspunkt, ligesom du har mulighed for at arbejde hjemmefra. Vi kalder det #workfromanywhere. Vi er forpligtet over for hinanden og vores kunder, og derfor stoler vi på, at du ser værdien i at møde ind på vores fysiske kontor i løbet af ugen. 

Velkommen hjem
Hos Delegate bliver du mødt med nærvær og kvalitet på alle niveauer, og vi tager os tid til at hjælpe hinanden og gør os umage for, at både kunder og kollegaer føler sig hjemme. Her kan du udvikle dig i et stærkt fællesskab, hvor du får faglig sparring med dygtige kollegaer. Samarbejdet med vores kunder er kendetegnet ved gode og afslappede relationer med en åben dialog, hvor kundens team er trygge ved at fortælle dig om behov og udfordringer, fordi de ved, at du sætter en ære i at løse dem. 

Nysgerrig?
Du må meget gerne booke et uforpligtende og uformelt kaffemøde med Julie Thorsen her, hvis du vil høre mere eller har spørgsmål, inden du søger. 

Send din ansøgning ved at klikke på ’Ansøg’ her på siden og følg anvisningerne. Vedhæft dit CV og relevante bilag. Tiltrædelse er snarest muligt, og ansøgninger behandles løbende. 

eller