Gå til Indhold

Team Lead til Data & AI

Virum, Hovedstaden, DanmarkData & AI

Stillingsbeskrivelse

Team Lead til Data & AI 
Er du passioneret for Data og AI, og brænder du for at arbejde med Microsoft Azure-teknologier? Vi søger en inspirerende teamleder til vores kontor i Virum til at lede et team af højt kvalificerede konsulenter inden for netop dette felt.


Som vores nye teamleder vil du:

 • Stå i spidsen for et dynamisk team som arbejder med banebrydende løsninger inden for data engineering og AI på Azure-platformen.
 • Være medansvarlig for at forme og udvikle teamets strategi og sikre, at vi forbliver i front med de nyeste teknologiske trends.
 • Være en nøglespiller i at drive og implementere innovative løsninger der skaber reel forretningsværdi for vores kunder.


Vær med til at skabe unikke løsninger og enestående oplevelser  
Delegate er et IT-konsulenthus i vækst, hvor stærke værdier og høj faglighed er grundlaget for din og vores udvikling og succes. Vi er med helt fremme på alle Microsofts Cloud platforme og har en spændende pipeline af projekter på tværs af brancher i den private og offentlige sektor. Hos os får du mere end 200 dygtige kollegaer fordelt på vores fire kontorer i Virum, Aarhus, Aalborg og Naarden i Holland, og du bliver en del af en arbejdsplads, der i 2023 både er blevet hædret som ’Danmarks Bedste Arbejdsplads i IT-branchen’ samt ’Danmarks Bedste Arbejdsplads for Unge’ på tværs af alle kategorier af den globale konsulent- og analysevirksomhed Great Place to Work. 


En hverdag du har lyst til?

Som teamlead i Data &AI bliver du ansvarlig for at vejlede, rådgive, uddelegere og vækste et dedikeret team på op til 10 konsulenter på vores kontor i Virum. Dit team består af både teknisk tunge udviklere og digitaliserings- og forretningskyndige konsulenter. Nogle er tidligt i deres karriere og andre med betydelig erfaring, men alle som én har de brug for, at du med din erfaring formår at være en nærværende leder i lige præcis deres hverdag.


Delegate arbejder med nogle af Danmarks største virksomheder og organisationer, og du bliver også rådgivnings- og leveranceansvarlig for dine kunder. Du har succes i rollen, når projekterne bliver HELT lukket OG kunden er glad. Vores løsninger bliver udviklet i samarbejde med vores kunder, og vi møder dem der, hvor de er, og i de behov deres organisation har, men vi udfordrer dem også, så de kan blive ved med at udvikle deres forretning.


Vores forretningsområde dækker over Data Strategy, Data Engineering, Business Intelligence og AI, alt sammen i en Microsoft Azure kontekst.


Ansvarsområder:

Som teamlead vil du arbejde med følgende områder:

 • Teamledelse og -udvikling: Lede, vejlede og udvikle et team på 10 konsulenter specialiseret i data og AI. Skabe et samarbejdende og inkluderende teammiljø, der fremmer innovation og kontinuerlig læring.
 • Staffing og rapportering på performance metrics: Sikre at konsulenterne i dit team er allokeret til relevante projekter, og at rapportering performance metrics sker rettidigt og korrekt.
 • Klientengagement og salg: Samarbejde med kunder for at forstå deres forretningsbehov og mål. Oversæt disse til handlingsorienterede værdiskabende data- og AI-strategier og -løsninger ved brug af Microsoft Azure tech stack.
 • Design og implementering af løsninger: Lede, i samarbejde med tekniske leads, designet og implementeringen af robuste, skalerbare data- og AI-løsninger. Sikre overensstemmelse med både klientkrav og branchestandarder.
 • Projektledelse: Overvåge flere projekter samtidigt og sikre rettidig levering af høj kvalitet. Håndtere projektets tidsplaner, budgetter og ressourcer effektivt.
 • Teknisk ekspertise og strategi: Holde dig opdateret på de seneste udviklinger på dataplatforme, Business Intelligence og AI. Samarbejde med tekniske leads og fremme vedtagelsen af bedste praksisser og innovative løsninger i teamet.
 • Intern udvikling af aktiver: Samarbejde med tekniske leads og salg om udvikling af software til acceleration og kvalitetssikring af projekter, samt præsentationsmateriale til salgsdialoger

Stillingskrav

Job Kvalifikationer

Vi forventer, at du besidder de fleste af følgende kvalifikationer:

 • Uddannelsesmæssig baggrund: En relevant bachelor- eller kandidatgrad
 • Erfaring fra konsulentbranchen: Indgående forståelse for principperne, dynamikken og økonomien i konsulentbranchen.
 • Erfaring med ledelse: Mindst 3-5 års erfaring med ledelse af tekniske teams, fortrinsvis inden for data og AI.
 • Projektledelsesevner: Demonstreret evne til effektivt at lede og styre projekter i et agilt udviklingsmiljø.
 • Ekspertise i Microsoft Azure: Dybdegående kendskab til cloud teknologier, primært Microsoft Azure
 • Færdigheder i data engineering, Business Intelligence og AI: Solid forståelse af data engineering, BI og kunstig intelligens principper og praksisser.
 • Kommunikation og samarbejdsevner: Stærke kommunikationsevner på dansk og engelsk samt evnen til at arbejde effektivt på tværs af forskellige teams og med klienter.
 • Problemløsning og analytisk tænkning: Evne til at tænke kritisk og løse komplekse problemer med innovative løsninger.
 • Personlige egenskaber: Ærlig, transparent og direkte kommunikation. Initiativrig, beslutningsdygtig og i stand til at motivere og inspirere et team.


Work from anywhere 
Vi gør meget ud af at skabe rammerne for at kunne balancere arbejdsliv og privatliv. I Delegate har du fuld fleksibilitet til at planlægge din hverdag, så du f.eks. kan hente børnene tidligt, eller lægge din træning midt på dagen, for til gengæld at åbne computeren på et andet tidspunkt, ligesom du har mulighed for at arbejde hjemmefra. Vi kalder det #workfromanywhere. Vi er forpligtet over for hinanden og vores kunder, og derfor stoler vi på, at du også anerkender den betydelige værdi af at møde ind på vores fysiske kontor i løbet af ugen. 

Velkommen hjem
Hos Delegate bliver du mødt med nærvær og kvalitet på alle niveauer, og vi tager os tid til at hjælpe hinanden og gør os umage for, at både kunder og kollegaer føler sig hjemme. Her kan du udvikle dig i et stærkt fællesskab, hvor du får faglig sparring med dygtige kollegaer, som har lige så høje standarder for løsninger som dig. Samarbejdet med vores kunder er kendetegnet ved gode og afslappede relationer med en åben dialog, hvor kundens team er trygge ved at fortælle dig om behov og udfordringer, fordi de ved, at du sætter en ære i at løse dem. 

Nysgerrig?
Send din ansøgning ved at klikke på ’Ansøg’ her på siden og følg anvisningerne. Vedhæft dit CV og relevante bilag. Tiltrædelse er snarest muligt, og ansøgninger behandles løbende. Yderligere informationer om stillingen og Delegate kan fås ved henvendelse til Julie Lindvald Thorsen, jlt@delegate.dk 

eller