Team lead til Dynamics 365 CRM

Job description

Delegate er et IT-konsulenthus i vækst, hvor stærke værdier og høj faglighed er grundlaget for din og vores udvikling og succes – og for flere topplaceringer i Great Place to Work. Du får mere end 185 kollegaer fordelt på vores kontorer i Virum, Aarhus og Aalborg. Vi er med helt fremme på alle Microsofts cloud platforme og har en spændende pipeline af projekter. Her kan du bidrage til en forretning, et fællesskab og fede løsninger, der får hjertet til at banke. Velkommen hjem


En hverdag du har lyst til

Vi søger en erfaren Team lead med kompetencer indenfor Dynamics 365 og/eller Power Platformen til vores kontor i Virum. En der er en empatisk og nærværende leder, og som har styr på budgettering/staffing.

Hos Delegate er der ikke langt fra tanke til handling. Vi ønsker til enhver tid at udvikle kundetilpassede løsninger som imødekommer kundens behov og udfordringer. 

Delegate leverer konsulentydelser til store og mellemstore danske virksomheder, offentlige styrelser og medlemsorganisationer. Vi udvikler digitale forretningsløsninger på Microsoft platformen. Vi er et Microsoft konsulenthus med fokus på Microsoft365, Dynamics365, Data & AI, PPM og ikke mindst Azure. OG vi er Partner of the Year 2021.


Vores ambitiøse målsætning er at være et Boutique konsulenthus. Sådan et konsulenthus, hvor oplevelsen er bare lidt bedre. Både kunde- og ikke mindst medarbejderoplevelsen #Oplevelserduhusker

Job requirements

Hvem er du:

Din primære opgave at lede et team med omkring ti kollegaer. Dette indebærer bl.a. at du sikrer at alle i dit team er allokeret på kundeprojekter, som også stemmer overens med den enkelte medarbejders udviklingsmål. Dette sikrer du i samspil med resten af Delegate samt i din dialog med kunderne. Det forventes også, at du har en dybere forståelse for de problemstillinger som dine medarbejdere står med i deres daglige arbejde, så du kan støtte og vejlede dem i den rigtige retning.


Mulighederne i Delegate er mange, særligt for dem, der har lyst til at udforske dem. Du kan forvente, at du udover dit team også bliver ansvarlig for interne projekter, Delegate er på en vækstrejse, og har brug for profiler der kan være med til at flytte os i den rigtige retning. 


Det forventer vi du kan/har:

  • mere end fem års erfaring indenfor D365 CRM og/eller Power Platformen
  • et stærkt teknisk fundament
  • stor erfaring med at levere agile projekter gerne baseret på Scrum
  • erfaring med leveranceansvar 
  • erfaring med strategisk rådgivning indenfor D365 og Power Platformen
  • fulgt med på udviklingen inden for D365 og Power Platformen
  • mere end fem års erfaring med ledelse af et team på mere end fem


Velkommen hjem

Hos Delegate bliver du mødt med nærvær og kvalitet på alle niveauer. Du får oplevelser du husker, og kollegaer som vinder med anerkendelse og hjælpsomhed. Vær med til at udvikle løsninger der løfter på en ambitiøs arbejdsplads, der giver dig det, du forventer, og det ekstra, der overrasker positivt. Her tager vi os tid til at hjælpe hinanden og vi gør os umage for, at både kunder og kollegaer føler sig hjemme.


Yderligere informationer om Delegate kan fås ved henvendelse til Michael Osbech MOS@delegate.dk, Sofie Axholm SAT@delegate.dk eller Julie Thorsen JLT@delegate.dk