Team Lead til Microsoft Dynamics 365 team

Stillingsbeskrivelse

Delegate er et IT-konsulenthus i vækst, hvor stærke værdier og høj faglighed er grundlaget for din og vores udvikling og succes – og for flere topplaceringer i Great Place to Work. Du får mere end 150 kollegaer fordelt på vores kontorer i Virum, Aarhus og Aalborg. Vi er med helt fremme på alle Microsofts cloud platforme og har en spændende pipeline af projekter. Her kan du bidrage til en forretning, et fælleskab og fede løsninger, der får hjertet til at banke. Velkommen hjem.


På baggrund af dit faglige fundament i Dynamics 365 og Power Platformen, deltager du aktivt i projekter som leverance- eller projektansvarlig. Du har et virke som enten eskalationspunkt eller kombineret projektleder og arkitekt for projektet – i samspil med Delegates konsulenter. Du har en holdning til og kan rådgive omkring hvordan Microsofts økosystem bedst udnyttes for kunden, men kan også indgå i dialoger med Cxx-niveau omkring strategi og organisation. Det er en selvfølgelig for dig at følge med i udviklingen af Microsofts økosystem på Dynamics og Power Platform – men det forventes ikke at du kender samtlige tekniske spidsfindigheder.


Internt er din primære opgave at lede et team på op til 15 personer. Specielt er det vigtigt at konsulenterne har det godt og at de projekter de allokeres, imødekommer deres udviklingsmål (fra 1:1 samtalerne og MUS). Derudover er du som TL overordnet ansvarlig for at dit team altid har noget at lave – herunder finde nye opgaver i samspil med resten af DG.


Fortsæt din udvikling i Delegate

Delegate er på en ambitiøs vækstrejse. Den bygger først og fremmest på dygtige og ambitiøse medarbejdere. Derfor prioriterer vi et behageligt arbejdsmiljø, hvor vi ser hinanden som hele mennesker, og vinder andre med anerkendelse, hjælpsomhed og store forventninger. Det handler både om, at vi kan lide at gøre andre glade, og at nå de mål, vi har sat.


Her får du fleksible rammer i et tydeligt karriereforløb. Lige fra at gå vejen med hjælp fra kollegaerne, til at vise vejen for andre og bygge vejen mod nye kunder og metoder. Når du avancerer fra rollen som Senior Consultant, vælger du i samspil med os, om du skal fortsætte ad specialist- eller generalistsporet.


Velkommen hjem

Hos Delegate bliver du mødt med nærvær og kvalitet på alle niveauer. Du får oplevelser, du husker, og kollegaer, som vinder, med anerkendelse og hjælpsomhed. Vær med til at udvikle løsninger, der letter, på en ambitiøs arbejdsplads, der giver dig det, du forventer, og det ekstra, der overrasker positivt. Her tager vi os tid til at hjælpe hinanden og gør os umage for, at både kunder og kollegaer føler sig hjemme.

Stillingskrav

Der er to primære områder: konsulentdelen og team lead delen.

Konsulent:

 • Projekt og/eller leverance ansvarlig for projekter
 • Strategisk rådgivning om brugen af Dynamics 365 og Power Platformen
 • Skal kunne indgå i leverancen inkl.
  • Planlægning af projekt
  • Indsamling af krav og afholde workshops
  • Design og (med)udvikling af løsning
  • Dokumentere løsningen
  • Sikre kvaliteten af løsning og den generelle leverance

Team Lead:

 • Ansvarlig for et team af konsulenter op til 10-15 stk. evt. med en eller to leads (mellemledere i temaet) i teamet – herunder
  • Deres velbefindende
  • Kommercielt og økonomisk (PnL)
  • Udviklingsplaner
  • 1:1
 • Hjælpe med at opbygge/forbedre/udvikle Delegate både internt og kommercielt.
 • Bistå salg og marketing ift. diverse kundesager og initiativer.

Ansøgning & yderligere information

Send din ansøgning ved at klikke på ’Ansøg’ her på siden og følge anvisningerne. Vedhæft dit CV og relevante bilag. Tiltrædelse er ASAP

Yderligere informationer om stillingen kan fås ved henvendelse til Michael Osbech mos@delegate.dk eller på tlf.: 28941757.