Gå til Indhold

Team Lead til Modern Workplace

Aarhus, Midtjylland, DanmarkModern Workplace

Stillingsbeskrivelse

Team Lead til Modern Workplace til vores kontor i Aarhus


Vær med til at skabe unikke løsninger og enestående oplevelser
Delegate er et IT-konsulenthus i vækst, hvor stærke værdier og høj faglighed er grundlaget for din og vores udvikling og succes. Vi er med helt fremme på alle Microsofts Cloud platforme og har en spændende pipeline af projekter på tværs af brancher i den private og offentlige sektor. Hos os får du mere end 200 dygtige kollegaer fordelt på vores fire kontorer i Virum, Aarhus, Aalborg og Naarden i Holland, og du bliver en del af en arbejdsplads, der i 2023 både er blevet hædret som ’Danmarks Bedste Arbejdsplads i IT-branchen’ samt ’Danmarks Bedste Arbejdsplads for Unge’ på tværs af alle kategorier af den globale konsulent- og analysevirksomhed Great Place to Work.

Stillingskrav

Dine ansvarsområder bliver primært opdelt i 2 områder, ledelsesdelen og konsulentdelen.


Som konsulent bliver du ansvarlig for projekt og leverancen af vores projekter hos vores kunderne samtidig med, at du vil få ansvaret for en række strategiske kunder. Du skal kunne bistå salg i forbindelse med salgsmøder, hvor det forventes at du kan give dybdegående rådgivning i forhold til brugen af Microsoft 365 og Microsofts økosystemer.

Du kommer til at indgå i leverancen i forhold til at designe og estimere projekter. Du kommer også til at være ansvarlig for planlægning, indsamling af krav og gennemførelse af workshops. Du har en proaktiv tilgang til de løsninger som vi leverer til vores kunder, så du er med til at udvikle de løsninger som sælges og leveres. Du er ansvarlig for hele løsningen, hvorfor du skal sikre at kvaliteten på det leverede er i top. Sidst men ikke mindst skal du også have lyst til at opsøge mersalgsmuligheder hos kunderne.


Som leder bliver du ansvarlig for trivsel og udvikling af et team af konsulenter. I Delegate er vores værdier en inkorporeret del af vores DNA, så Nærvær, Anerkendelse og Gensidighed skal være en naturlig del af din ledelsesstil. Du bliver ansvarlig for at sikre at dine medarbejder til enhver tid er allokeret på projekter og at der er styr på ”Profit & Loss”.

Til en start er det et mindre team du bliver ansvarlig for, men da Delegate er på en vækstrejse, vil det også blive dit ansvar at udvide teamet i takt med at teamet får flere og flere projekter. Det kan også komme på tale, at der skal introduceres leads (mellemledere) i dit team. Du bliver med andre ord ansvarlig for at opbygge, udvikle og forbedre teamet jævnfør strategien for Delegates Modern Workplace serviceline. Det betyder også, at du vil være ansvarlig for ansættelsessamtaler og kaffesnakke som vores rekrutteringsteam sætte op, men det forventes også at du kan benytte dit eget netværk.


Du har succes i rollen:

  • når dine medarbejdere er trives
  • når medarbejderne udvikler sig indenfor deres felt
  • når teamet vækster i takt med opgavemængder
  • når teamets projekter bliver lukket tilfredsstillende
  • og når kunderne er glade for de leverede løsninger.

Vores løsninger bliver udviklet i tæt samarbejde med vores kunder, og vi møder dem, der hvor de er, og udfordrer dem, så de kan blive ved med at udvikle deres forretning.

Den ideelle kandidat har indgående kendskab til Modern Worplace platformen og gerne med ledelse af teams. Vi leder efter en person, der har bevist sine evner til at styre komplekse Modern Workplace projekter fra idé til implementering.

Derudover, skal du have erfaring fra konsulentbranchen.

Work from anywhere
Vi gør meget ud af at skabe rammerne for at kunne balancere arbejdsliv og privatliv. I Delegate har du fuld fleksibilitet til at planlægge din hverdag, så du f.eks. kan hente børnene tidligt, eller lægge din træning midt på dagen, for til gengæld at åbne computeren på et andet tidspunkt, ligesom du har mulighed for at arbejde hjemmefra. Vi kalder det #workfromanywhere. Vi er forpligtet over for hinanden og vores kunder, og derfor stoler vi på, at du også anerkender den betydelige værdi af at møde ind på vores fysiske kontor i løbet af ugen.

Velkommen hjem
Hos Delegate bliver du mødt med nærvær og kvalitet på alle niveauer, og vi tager os tid til at hjælpe hinanden og gør os umage for, at både kunder og kollegaer føler sig hjemme. Her kan du udvikle dig i et stærkt fællesskab, hvor du får faglig sparring med dygtige kollegaer, som har lige så høje standarder for løsninger som dig. Samarbejdet med vores kunder er kendetegnet ved gode og afslappede relationer med en åben dialog, hvor kundens team er trygge ved at fortælle dig om behov og udfordringer, fordi de ved, at du sætter en ære i at løse dem.

Nysgerrig?
Send din ansøgning ved at klikke på ’Ansøg’ her på siden og følg anvisningerne. Vedhæft dit CV og relevante bilag. Tiltrædelse er snarest muligt, og ansøgninger behandles løbende. Yderligere informationer om stillingen og Delegate kan fås ved henvendelse til Julie Lindvald Thorsen, jlt@delegate.dk

eller