Skip to content

Financial Controller

Lokalt, Hybrid
 • Virum, Hovedstaden, Danmark
Staff Function

Stillingsbeskrivelse

Vær med til at skabe unikke løsninger og enestående oplevelser


Delegate er et IT-konsulenthus i vækst, hvor stærke værdier og høj faglighed er grundlaget for din og vores udvikling og succes. Vi er med helt fremme på alle Microsofts Cloud platforme og har en spændende pipeline af projekter på tværs af brancher i den private og offentlige sektor. Hos os får du mere end 200 dygtige kollegaer fordelt på vores fire kontorer i Virum, Aarhus, Aalborg og Naarden i Holland, og du bliver en del af en arbejdsplads, der i 2023 både er blevet hædret som ’Danmarks Bedste Arbejdsplads i IT-branchen’ samt ’Danmarks Bedste Arbejdsplads for Unge’ på tværs af alle kategorier af den globale konsulent- og analysevirksomhed Great Place to Work.

Til at være med på den spændende rejse, søger vi en erfaren og stabil Financial Controller, der kan bistå med at varetage de regnskabsmæssige- og administrative opgaver i en konstant voksende virksomhed. Stillingen er en fuldtidsstilling.


En hverdag du har lyst til

Hos Delegate bliver du mødt med nærvær, hjælpsomhed og anerkendelse. Vi tilstræber at skabe en dynamisk arbejdsplads, hvor man går glad på arbejde, og hvor medarbejderne sætter en ære i at levere et stabilt stykke arbejde. Vi agerer shared servicecenter, og løser opgaver for Delegate og Projectum i henholdsvis Holland og Danmark. Vores shared finance er allerede etableret, men vi er konstant på udkig efter muligheder for at forbedre og automatisere arbejdsgangene.


Du bliver en del af finansteamet, der udover dig, består af vores Finance Manager som du vil referere til, yderligere 2 Financial Controllers, 1 Finance Business Partner og tre studerende. Vi kan tilbyde dig samarbejde og sparring med et team, som brænder lige så meget for økonomi og regnskab som dig. Samtidig er vi en serviceafdeling, der sikrer data, et sundt finansielt fundament, og bistår resten af selskaberne hvor vi kan. Vi er hele tiden i tæt dialog med vores kollegaer på tværs af organisationen, og vi har ansvaret for den daglige bogføring, rapportering, opfølgning, og optimering. Derudover bliver du en del af en virksomhed, som vægter trivsel og arbejdsglæde meget højt, hvor omgangstonen er uformel.


Hvem er du

Du er udadvendt og har et positivt mindset, og har med din faglighed mod på at gøre en forskel for de selskaber vi supporterer. Du har fokus på at arbejde smartere og samtidig er det vigtigt, at du vægter kvalitet og sans for detaljen højt og formår at holde fokus på dette i dagligdagen. Du er stabil når det kommer til overholdelse af deadlines. Vi søger en ny kollega der både er fleksibel, har et stort drive og er vant til at arbejde selvstændigt. Du trives med at løse små og store opgaver på både et detaljeret samt et mere overordnet niveau.

Stillingskrav

Det forventer vi du kan/har:

 • Relevant teoretisk uddannelse
 • Minimum 5 års erhvervserfaring fra en lignende stilling
 • En analytisk og struktureret tilgang til opgaver, en solid talforståelse og sætter en ære i der er orden i penalhuset
 • Rutineret i bogføring og regnskabsmæssige opgaver
 • Erfaring med afstemninger, herunder balanceafstemninger og IC
 • Indberetninger til offentlige myndigheder, herunder moms samt momssandsynliggørelse
 • Være med til at sikre korrekt udarbejdelse af måneds- og årsregnskab, samt klargøring af revisionsmateriale
 • Erfaring med konsolidering på tværs af lande
 • Kendskab til årsregnskabsloven
 • Erfaring med cash-flow analyser og skat er et plus
 • Det er en fordel, hvis du har arbejdet med løn
 • Er rutineret bruger af Excel, ERP-systemer og Office-pakken
 • Taler og skriver dansk og engelsk


Velkommen hjem
Hos Delegate bliver du mødt med nærvær og kvalitet på alle niveauer, og vi tager os tid til at hjælpe hinanden og gør os umage for, at både kunder og kollegaer føler sig hjemme. Her kan du udvikle dig i et stærkt fællesskab, hvor du får faglig sparring med dygtige kollegaer, som har lige så høje standarder for løsninger som dig. Samarbejdet med vores kunder er kendetegnet ved gode og afslappede relationer med en åben dialog, hvor kundens team er trygge ved at fortælle dig om behov og udfordringer, fordi de ved, at du sætter en ære i at løse dem.

Nysgerrig?
Send din ansøgning ved at klikke på ’Ansøg’ her på siden og følg anvisningerne. Vedhæft dit CV og relevante bilag. Tiltrædelse er snarest muligt, og ansøgninger behandles løbende. Yderligere informationer om stillingen og Delegate kan fås ved henvendelse til Julie Lindvald Thorsen, jlt@delegate.dk

eller