Gå til Indhold

Dynamics 365 Developer

Lokalt, Hybrid
 • Aalborg, Nordjylland, Danmark
 • Aarhus, Midtjylland, Danmark
 • Virum, Hovedstaden, Danmark
+2 mere
Business Application

Stillingsbeskrivelse

Vær med til at skabe unikke oplevelser og enestående løsninger
Delegate er et IT-konsulenthus i vækst, hvor stærke værdier og høj faglighed er grundlaget for din og vores udvikling og succes. Vi er med helt fremme på alle Microsofts Cloud platforme og har en spændende pipeline af projekter på tværs af brancher i den private og offentlige sektor. Hos os får du mere end 200 dygtige kollegaer fordelt på vores fire kontorer i Virum, Aarhus, Aalborg og Naarden i Holland, og du bliver en del af en arbejdsplads, der i 2023 både er blevet hædret som ’Danmarks Bedste Arbejdsplads i IT-branchen’ samt ’Danmarks Bedste Arbejdsplads for Unge’ på tværs af alle kategorier af den globale konsulent- og analysevirksomhed Great Place to Work.


Stillingskrav

Arbejdsområder

Microsoft Dynamics 365 
Power Platform (fx Power Automate, Power Apps, mfl.)
Azure (fx Azure functions, Logic Apps, e.lign.)
Visual Studio 


Arbejdsbeskrivelse

Som udvikler på Dynamics 365 vil du bruge en stor del af din tid på at bygge løsninger med et team af Delegaters, hvor dit primære fokus vil være i 'motor'-rummet og i snitfladerne mellem Dataverse og omkringliggende applikationer. Du vil bl.a. skulle skrive plugins, lave custom workflow activities, udvikle avancerede cloud flows, opsætte CICD, deploye gennem Azure DevOps, og meget mere. Vi vil forvente at du kombinere dine tekniske kompetencer indenfor fx C#, TypeScript (JavaScript), .Net eller F#, med Delegates open source tools som fx DAXIF, XrmDefinitelyTyped eller XrmMockup, således vi opretholder en ensformighed og høj kvalitet i koden. Men samtidig også at du inden, har vurderet om behovet bedst kan understøttes med kode eller kan løses med tilpasninger eller low code - her tænker vi på i forhold til vedligeholdelse og videreudvikling, og om kunden har kompetencerne til at drifte det efterfølgende.

Succeskriterier 

Først og fremmest skal du være en god kollega, som står på et fagligt fundament og som sætter en ære i det arbejde der skal leveres. Vi forventer at du hjælper dine kollegaer, hvis du kan, og at dit mindset er, at være 1% bedre idag, end du var igår.
På projekterne forventer vi, at du arbejder proaktivt med opgaverne, at du støtter mindre erfarne kollegaer (fx gennem peer-review), men også at du bruger din erfaring til at rådgive og udvikle den bedst mulige løsning for kunden - også selvom det måske ikke er det kunden 'vil høre'. 


Kompetencer

 • Minimum 3 års erfaring med at udvikle større løsninger på Dynamics 365 - herunder både primary apps og custom løsninger (xrm) 
 • Teknisk fundament i C#, TypeScript/JavaScript, .Net, F# og general object orienteret udvikling
  • Kan skrive plugins, custom workflow activities, mfl.
  • Kan udarbejde avancerede Power Automate flows
 • Kan designe og bygge integrationer gennem kode og azure komponenter
 • Kan datamodellering af relationelle databaser
 • Er bekendt med UML diagrammer i Visio
 • Har arbejdet med Azure DevOps/TFS som task management tool og evt. CI/CD
 • Kan tale processer og arbejdsgange med brugerne
 • Er en klar og tydelig kommunikator skriftligt og mundtligt (dansk og engelsk)
 • Er vant til at arbejde agilt baseret på SCRUM


Erhvervserfaring

Du må gerne have erfaring fra konsulentbranchen og dermed være fortrolig med konsulent-rollen og såfremt det er fra en virksomhed som er del af Microsofts partner økosystem, er dette et plus, men ikke et krav. 

Uddannelsesmæssigt er vi ingeniører eller har andre uddannelser indenfor softwareudvikling. Vi har også autodidakte udviklere, så uddannelse er ikke et krav.   


Øvrige (ikke krav, men fordel hvis du besidder)

 • Du har erhvervet dig Microsoft certificeringer fx. PL100, PL200, PL400, eller MB2xx 
 • Du er up to date indenfor den eksplosive udvikling inden for Microsoft Dynamics 365 og Power Platform
 • Du har stiftet bekendtskab med PCF kontroller og evt. canvas apps 
 • Du have været en aktiv del af integrations- og migrerings-opgaver
 • Du har arbejdet med vores open source tools fx XrmDefinitelyTyped, XrmMockup, mfl. (https://github.com/delegateas)


Niveau

Senior Work from anywhere

Vi gør meget ud af at skabe rammerne for at kunne balancere arbejdsliv og privatliv. I Delegate har du fuld fleksibilitet til at planlægge din hverdag, så du f.eks. kan hente børnene tidligt, eller lægge din træning midt på dagen, for til gengæld at åbne computeren på et andet tidspunkt, ligesom du har mulighed for at arbejde hjemmefra. Vi kalder det #workfromanywhere. Vi er forpligtet over for hinanden og vores kunder, og derfor stoler vi på, at du også anerkender den betydelige værdi af at møde ind på vores fysiske kontor i løbet af ugen.

Velkommen hjem
Hos Delegate bliver du mødt med nærvær og kvalitet på alle niveauer, og vi tager os tid til at hjælpe hinanden og gør os umage for, at både kunder og kollegaer føler sig hjemme. Her kan du udvikle dig i et stærkt fællesskab, hvor du får faglig sparring med dygtige kollegaer, som har lige så høje standarder for løsninger som dig. Samarbejdet med vores kunder er kendetegnet ved gode og afslappede relationer med en åben dialog, hvor kundens team er trygge ved at fortælle dig om behov og udfordringer, fordi de ved, at du sætter en ære i at løse dem.

Nysgerrig?
Send din ansøgning ved at klikke på ’Ansøg’ her på siden og følg anvisningerne. Vedhæft dit CV og relevante bilag. Tiltrædelse er snarest muligt, og ansøgninger behandles løbende. Yderligere informationer om stillingen og Delegate kan fås ved henvendelse til Sofie Axholm sat@delegate.dkeller