Gå til Indhold

Financial Accountant

Lokalt
  • Virum, Hovedstaden, Danmark
Staff Function

Stillingsbeskrivelse

Vær med til at skabe unikke løsninger og enestående oplevelser 

 Delegate er et IT-konsulenthus i vækst, hvor stærke værdier og høj faglighed er grundlaget for din og vores udvikling og succes. Vi er med helt fremme på alle Microsofts Cloud platforme og har en spændende pipeline af projekter på tværs af brancher i den private og offentlige sektor. Hos os får du mere end 200 dygtige kollegaer fordelt på vores fire kontorer i Virum, Aarhus, Aalborg og Naarden i Holland, og du bliver en del af en arbejdsplads, der i 2023 både er blevet hædret som ’Danmarks Bedste Arbejdsplads i IT-branchen’ samt ’Danmarks Bedste Arbejdsplads for Unge’ på tværs af alle kategorier af den globale konsulent- og analysevirksomhed Great Place to Work. 
 

Til at være med på den spændende rejse, søger vi en erfaren og stabil Financial Accountant, der brænder for bogholderi og kan bistå med at varetage de regnskabsmæssige- og administrative opgaver i en konstant voksende virksomhed.  Stillingen er en fuldtidsstilling. 

 
En hverdag du har lyst til 

Hos Delegate bliver du mødt med nærvær, hjælpsomhed og anerkendelse. Vi tilstræber at skabe en dynamisk arbejdsplads, hvor man går glad på arbejde, og hvor medarbejderne sætter en ære i at levere et stabilt stykke arbejde. Vi agerer shared servicecenter, og løser opgaver for Delegate og Projectum i henholdsvis Holland og Danmark. Vores shared finance er allerede etableret, men vi er konstant på udkig efter muligheder for at forbedre og automatisere arbejdsgangene. 


Du bliver en del af finansteamet, der udover dig, består af vores Finance Manager som du vil referere til, yderligere 2 Financial Controllers, 1 Finance Business Partner og tre studerende. Vi kan tilbyde dig samarbejde og sparring med et team, som brænder lige så meget for økonomi og regnskab som dig. Samtidig er vi en serviceafdeling, der sikrer data, et sundt finansielt fundament, og bistår resten af selskaberne hvor vi kan. Vi er hele tiden i tæt dialog med vores kollegaer på tværs af organisationen, og vi har ansvaret for den daglige bogføring, rapportering, opfølgning, og optimering. Derudover bliver du en del af en virksomhed, som vægter trivsel og arbejdsglæde meget højt, hvor omgangstonen er uformel. 

Stillingskrav

Hvem er du

Du er udadvendt og har et positivt mindset, der med din faglighed har mod på at gøre en forskel for de selskaber vi supporterer. Du er fokuseret på at arbejde smartere, ikke hårdere. Det er vigtigt du vægter kvalitet og sans for detaljen højt, og formår at holde fokus på dette i dagligdagen, og er stabil når det kommer til overholdelse af deadlines. Vi søger en ny kollega, der er både fleksibel, har et stort drive og trives med at løse små og store opgaver. 


Det forventer vi du kan/har:

  • Relevant uddannelse eller erfaring inden for regnskab og- eller økonomistyring. En længere videregående uddannelse er ikke påkrævet, hvis du har de rette kompetencer
  • Erhvervserfaring fra en lignende stilling
  • Flere års erfaring med daglig finansbogføring, periodisering, afstemninger og andre regnskabsmæssige opgaver
  • Kreditor og debitorhåndtering samt opfølgning
  • Kendskab til Excel og veludviklede evner inden for office-pakken 
  • Kendskab til ERP-systemer. Vi benytter os i øjeblikket af E-conomic, men skal implementere nyt system
  • Har været involveret i processen omkring udarbejdelse af måneds- og årsregnskab, herunder materiale til revision
  • Det er en fordel, hvis du har arbejdet med løn
  • Taler og skriver dansk og engelsk


Work from anywhere
Vi gør meget ud af at skabe rammerne for at kunne balancere arbejdsliv og privatliv. I Delegate har du fuld fleksibilitet til at planlægge din hverdag, så du f.eks. kan hente børnene tidligt, eller lægge din træning midt på dagen, for til gengæld at åbne computeren på et andet tidspunkt, ligesom du har mulighed for at arbejde hjemmefra. Vi kalder det #workfromanywhere. Vi er forpligtet over for hinanden og vores kunder, og derfor stoler vi på, at du også anerkender den betydelige værdi af at møde ind på vores fysiske kontor i løbet af ugen.

Velkommen hjem
Hos Delegate bliver du mødt med nærvær og kvalitet på alle niveauer, og vi tager os tid til at hjælpe hinanden og gør os umage for, at både kunder og kollegaer føler sig hjemme. Her kan du udvikle dig i et stærkt fællesskab, hvor du får faglig sparring med dygtige kollegaer, som har lige så høje standarder for løsninger som dig. Samarbejdet med vores kunder er kendetegnet ved gode og afslappede relationer med en åben dialog, hvor kundens team er trygge ved at fortælle dig om behov og udfordringer, fordi de ved, at du sætter en ære i at løse dem.

Nysgerrig?
Send din ansøgning ved at klikke på ’Ansøg’ her på siden og følg anvisningerne. Vedhæft dit CV og relevante bilag. Tiltrædelse er snarest muligt, og ansøgninger behandles løbende. Yderligere informationer om stillingen og Delegate kan fås ved henvendelse til Sofie Axholm, sat@delegate.dk

eller