Gå til Indhold

Modern Workplace / M365 Udvikler

Lokalt, Hybrid
 • Aarhus, Midtjylland, Danmark
 • Virum, Hovedstaden, Danmark
+1 mere
Modern Workplace

Stillingsbeskrivelse

Vær med til at skabe unikke oplevelser og enestående løsninger

Delegate er et IT-konsulenthus i vækst, hvor stærke værdier og høj faglighed er grundlaget for din og vores udvikling og succes. Vi er med helt fremme på alle Microsofts Cloud platforme og har en spændende pipeline af projekter på tværs af brancher i den private og offentlige sektor. Hos os får du mere end 200 dygtige kollegaer fordelt på vores fire kontorer i Virum, Aarhus, Aalborg og Naarden i Holland, og du bliver en del af en arbejdsplads, der i 2023 både er blevet hædret som ’Danmarks Bedste Arbejdsplads i IT-branchen’ samt ’Danmarks Bedste Arbejdsplads for Unge’ på tværs af alle kategorier af den globale konsulent- og analysevirksomhed Great Place to Work.

Stillingskrav

Arbejdsområder

Microsoft 365, herunder Teams, SharePoint mfl.
Power Platform (f.eks. Power Automate, Canvas Apps, m.fl.)
Azure (f.eks. DevOps, Azure functions, Logic Apps, eller lignende)
Visual Studio


Arbejdsbeskrivelse

Som udvikler på Microsoft 365 vil du bruge en stor del af din tid på at bygge løsninger med et team af Delegaters, hvor dit primære fokus vil være i 'motorrummet’ og i snitfladerne mellem SharePoint/Teams og omkringliggende applikationer. Du vil bl.a. skulle udarbejde webparts, integrationer, produktudvikling med videre.

Vores ønske er at du kommer med en rygsæk fyldt med udviklingssprog, f.eks. SPFX, CSS, React, men også meget gerne med en appetit på Low Code i Power Platformen, da vores opgaver oftest inkluderer et mix mellem dybt teknisk kode og de lidt mere slutbruger venlige tilgange til ”tilpasninger”.

Som udvikler i Delegate Modern Workplace & Productivity, er det ikke uvæsentligt, at man både er hjemkendt i Visual Studio, men samtidig også kan indgå i workshops med løsningsarkitekt, projektleder og funktionelle konsulenter, således at vi i samspil med kunden får talt sig frem til den helt rette løsning.


Succeskriterier

For at være en succes hos Delegate, er det essentielt at du har et fagligt fundament, men først og fremmest skal du være en god kollega, som sætter en ære i det arbejde der skal leveres. Da Delegate ynder at ansætte en stor mængde unge studerende & nyuddannede, forventer vi som det mest naturlige at du er med til at løfte deres kompetence gennem inddragelse og vidensdeling.
På projekterne forventer vi, at du arbejder proaktivt med opgaverne, at du støtter mindre erfarne kollegaer (fx gennem peer-review), men også at du bruger din erfaring til at rådgive og udvikle den bedst mulige løsning for kunden - også selvom det måske strider i mod det som kunden tror er den bedste løsning.


Kompetencer

 • Minimum 5 års erfaring med at udvikle løsninger på Microsoft 365 & SharePoint, herunder i sagens natur også Teams og de øvrige SAAS komponenter inkluderet i M365 suiten.
 • Teknisk fundament i f.eks. SPFX, C#, CSS, Graph API, HTML, JavaScript (Syntax), JSON, PowerShell, React, TypeScript.
 • Erfaring med afgrænsning/estimering af udviklingsopgaver/projekter.
 • Det er en fordel hvis du har erfaring med Power Platform, herunder Power Automate & Power Apps.
 • Kan designe og bygge integrationer gennem kode og Azure komponenter
 • Kendskab til M365/Azure Sikkerhed, Authentication, måske NemID/MitID?
 • Kan datamodellering af relationelle databaser
 • Er bekendt med UML diagrammer i Visio
 • Har arbejdet med Azure DevOps som task management tool og evt. CI/CD
 • Kan tale løsning, processer og arbejdsgange med brugerne/kunden
 • Er en klar og tydelig kommunikator skriftligt og mundtligt (dansk og engelsk)
 • Er vant til at arbejde agilt baseret på SCRUM


Erhvervserfaring

Du må gerne have erfaring fra konsulentbranchen og dermed være fortrolig med konsulent-rollen og såfremt det er fra en virksomhed som er del af Microsofts partner økosystem, er dette et plus, men ikke et krav.

Uddannelsesmæssigt er vi ingeniører eller har andre uddannelser indenfor softwareudvikling. Vi har også autodidakte udviklere, så uddannelse er ikke et krav.


Øvrige (ikke krav, men fordel hvis du besidder)

 • Du har erhvervet dig Microsoft certificeringer fx. AZ-204, MS-600, PL400, eller relevante ”Fundamentals” -certificeringer, som giver mulighed for den ”brede dialog blandt kunder/kolleger”
 • Du er up to date indenfor den eksplosive udvikling inden for Microsoft 365 og Power Platform
 • Du har stiftet bekendtskab med PCF kontroller og evt. canvas apps
 • Du have været en aktiv del af integrations- og migrerings-opgaver
 • Du har arbejdet med produktudvikling og de tankegange der her er i spil


Niveau

Senior/Managing Consultant


Work from anywhere
Vi gør meget ud af at skabe rammerne for at kunne balancere arbejdsliv og privatliv. I Delegate har du fuld fleksibilitet til at planlægge din hverdag, så du f.eks. kan hente børnene tidligt, eller lægge din træning midt på dagen, for til gengæld at åbne computeren på et andet tidspunkt, ligesom du har mulighed for at arbejde hjemmefra. Vi kalder det #workfromanywhere. Vi er forpligtet over for hinanden og vores kunder, og derfor stoler vi på, at du også anerkender den betydelige værdi af at møde ind på vores fysiske kontor i løbet af ugen.

Velkommen hjem
Hos Delegate bliver du mødt med nærvær og kvalitet på alle niveauer, og vi tager os tid til at hjælpe hinanden og gør os umage for, at både kunder og kollegaer føler sig hjemme. Her kan du udvikle dig i et stærkt fællesskab, hvor du får faglig sparring med dygtige kollegaer, som har lige så høje standarder for løsninger som dig. Samarbejdet med vores kunder er kendetegnet ved gode og afslappede relationer med en åben dialog, hvor kundens team er trygge ved at fortælle dig om behov og udfordringer, fordi de ved, at du sætter en ære i at løse dem.

Nysgerrig?
Send din ansøgning ved at klikke på ’Ansøg’ her på siden og følg anvisningerne. Vedhæft dit CV og relevante bilag. Tiltrædelse er snarest muligt, og ansøgninger behandles løbende. Yderligere informationer om stillingen og Delegate kan fås ved henvendelse til Julie Lindvald Thorsen, jlt@delegate.dk

eller