Gå til Indhold

Projektleder

Lokalt, Hybrid
 • Virum, Hovedstaden, Danmark
Staff Function

Stillingsbeskrivelse


Vær med til at skabe unikke løsninger og enestående oplevelser


Delegate er et IT-konsulenthus i vækst, hvor stærke værdier og høj faglighed er grundlaget for din og vores udvikling og succes. Vi er med helt fremme på alle Microsofts Cloud platforme og har en spændende pipeline af projekter på tværs af brancher i den private og offentlige sektor.


Hos os får du mere end 200 dygtige kollegaer fordelt på vores fire kontorer i Virum, Aarhus, Aalborg og Bunnik i Holland, og du bliver en del af en arbejdsplads, der i 2023 både er blevet hædret som ’Danmarks Bedste Arbejdsplads i IT-branchen’ samt ’Danmarks Bedste Arbejdsplads for Unge’ på tværs af alle kategorier af den globale konsulent- og analysevirksomhed Great Place to Work.


Til Delegates videre vækstrejse, søger vi en erfaren projektleder, der kan styre vores interne projekter sikkert i mål. Stillingen er en fuldtidsstilling.


En hverdag du har lyst til

Hos Delegate mødes du med nærvær, hjælpsomhed og anerkendelse. Vi stræber efter at skabe en dynamisk arbejdsplads med glade medarbejdere, der leverer stabilt og kvalitetspræget arbejde.

Finance fungerer som et 'shared servicecenter' og håndterer opgaver for Delegate, Sulava og Projectum i Holland, Finland og Danmark. Vores shared finance er veletableret, men vi søger konstant at forbedre og automatisere arbejdsgange, hvor du vil spille en nøglerolle.

Som projektleder bliver du en del af finansteamet og refererer til vores Nordic CFO. Du vil have en bred berøringsflade og skal sikre fremdrift på interne projekter, både på Delegate-niveau og tværorganisatorisk i de tre virksomheder.

Stillingskrav

Hvem er du 

Du er udadvendt med et positivt mindset og flere års erfaring som projektleder, hvor du har sikret fremdrift, overholdt deadlines og haft ansvaret for rapportering. 


Ansvarsområder 

 • Styre projektfremgang, herunder IT-projekter og stakeholder-management 

 • Rapportering og overholdelse af deadlines 

 • Planlægning af projekter fra start til slut 

 • Udvikling af vores fælles practice i The Digital Neighborhood 


Baggrund og erfaring 

Vi lægger vægt på en struktureret tilgang til projekter og flere års erfaring med projektledelse. Du skal kunne begå dig på både dansk og engelsk. 


Vi forventer, du har

 • 5+ års erfaring med projektstyring 

 • Godt kendskab til forskellige typer af projekter, herunder IT-projekter 

 • Erfaring med at drive interne projekter og påtage dig en udførende rolle 

 • Stærke kommunikationsevner på både dansk og engelsk 

 • Evnen til at arbejde selvstændigt og træffe beslutninger 

 • Erfaring med agile metoder og frameworks 

 • Erfaring med at håndtere flere interessenter på forskellige niveauer i organisationen 

 • Kompetencer inden for risikostyring og problemløsning 

 • En proaktiv tilgang og evnen til at tilpasse dig forandringer 

 • Erfaring med budget- og ressourcestyring. 


Work from anywhere / Welcome home 

I Delegate lægger vi stor vægt på at skabe balance mellem arbejdsliv og privatliv. Du har fuld fleksibilitet til at planlægge din hverdag, så du f.eks. kan hente børnene tidligt eller træne midt på dagen og derefter arbejde på et andet tidspunkt. Denne fleksibilitet, som vi kalder #workfromanywhere, inkluderer også muligheden for at arbejde hjemmefra. Vi stoler på, at du ser værdien i at møde ind på vores fysiske kontor i løbet af ugen, da vi er forpligtet over for hinanden og vores kunder. 

Hos Delegate mødes du med nærvær og kvalitet på alle niveauer, og vi tager os tid til at hjælpe hinanden og sikre, at både kunder og kollegaer føler sig hjemme. Du kan udvikle dig i et stærkt fællesskab med faglig sparring fra dygtige kollegaer. Vores kundesamarbejder er kendetegnet ved gode og afslappede relationer med åben dialog, hvor kundens team føler sig trygge ved at dele deres behov og udfordringer, velvidende at du sætter en ære i at løse dem. 


Nysgerrig?  
Du kan booke et uforpligtende og uformelt kaffemøde med Sofie Axholm her, hvis du vil høre mere eller har spørgsmål. 

Send din ansøgning ved at klikke på ’Ansøg’ her på siden og følg anvisningerne. Vedhæft dit CV og relevante bilag. 

Tiltrædelse er snarest muligt - ansøgninger behandles løbende. 

eller