Gå til Indhold

Senior Data Engineer (Azure Synapse/Fabric)

Lokalt
 • Aarhus, Midtjylland, Danmark
 • Virum, Hovedstaden, Danmark
+1 mere
Data & AI

Stillingsbeskrivelse

Vær med til at skabe unikke dataløsninger og enestående kundeoplevelser.


Delegate er et IT-konsulenthus i vækst, hvor stærke værdier og høj faglighed er grundlaget for din og vores udvikling og succes. Vi er med helt fremme på alle Microsofts Cloud platforme og har en spændende pipeline af projekter på tværs af brancher i den private og offentlige sektor. Hos os får du mere end 200 dygtige kollegaer fordelt på vores fire kontorer i Virum, Aarhus, Aalborg og Naarden i Holland, og du bliver en del af en arbejdsplads, der i 2023 både er blevet hædret som ’Danmarks Bedste Arbejdsplads i IT-branchen’ samt ’Danmarks Bedste Arbejdsplads for Unge’ på tværs af alle kategorier af den globale konsulent- og analysevirksomhed Great Place to Work. 

Stillingskrav

Du bliver en del af vores Data & AI serviceline og vil blive tilknyttet vores kontor i Aarhus eller Virum. Delegate og TDN (The Digital Neighborhood) har valgt at satse massivt på udviklingen af robuste og skalerbare data platforme, hvorfor vi får brug for endnu en stærk profil indenfor data engineering på Azure Synapse/Fabric.

Du vil indgå i leverancen i forhold til at designe, estimere og implementere projekter. Du kommer potentielt også til at være ansvarlig for planlægning, indsamling af krav og gennemførelse af workshops. Som seniorkonsulent i Delegate er din fornemmeste opgave dog at sikre at de data platforme, vi leverer til vores kunder, er af højeste kvalitet.


Dine tekniske kvalifikationer:

Must have:

 • Stærke data engineering-færdigheder, herunder enterprise datamodellering, opsætning af data pipelines og data transformation
 • Indgående kendskab og erfaring med Azure Data Factory, Azure Storage, Azure SQL, Azure Synapse/Fabric
 • Erfaring med Azure DevOps
 • Erfaring med CI/CD og DevOps
 • Gode kommunikations- og samarbejdsevner
 • Taler og skriver dansk og engelsk.


Nice to have:

 • Erfaring med implementering og optimering af big data-løsninger og realtids datastrømme i Azure
 • Erfaring med PowerBI
 • Erfaring med Azure Databricks
 • Erfaring med Python
 • Erfaring med data governance og sikkerhedspraksis
 • Azure data engineering certifications

Generelt er vigtigt, at du har erfaring med best practices inden for data engineering og teknisk erfaring med komplekse data pipelines.


Work from anywhere
Vi gør meget ud af at skabe rammerne for at kunne balancere arbejdsliv og privatliv. I Delegate har du fuld fleksibilitet til at planlægge din hverdag, så du f.eks. kan hente børnene tidligt, eller lægge din træning midt på dagen, for til gengæld at åbne computeren på et andet tidspunkt, ligesom du har mulighed for at arbejde hjemmefra. Vi kalder det #workfromanywhere. Vi er forpligtet over for hinanden og vores kunder, og derfor stoler vi på, at du også anerkender den betydelige værdi af at møde ind på vores fysiske kontor i løbet af ugen.

Velkommen hjem
Hos Delegate bliver du mødt med nærvær og kvalitet på alle niveauer, og vi tager os tid til at hjælpe hinanden og gør os umage for, at både kunder og kollegaer føler sig hjemme. Her kan du udvikle dig i et stærkt fællesskab, hvor du får faglig sparring med dygtige kollegaer, som har lige så høje standarder for løsninger som dig. Samarbejdet med vores kunder er kendetegnet ved gode og afslappede relationer med en åben dialog, hvor kundens team er trygge ved at fortælle dig om behov og udfordringer, fordi de ved, at du sætter en ære i at løse dem.

Nysgerrig?
Send din ansøgning ved at klikke på ’Ansøg’ her på siden og følg anvisningerne. Vedhæft dit CV og relevante bilag. Tiltrædelse er snarest muligt, og ansøgninger behandles løbende. Yderligere informationer om stillingen og Delegate kan fås ved henvendelse til Julie Lindvald Thorsen, jlt@delegate.dk

eller