Gå til Indhold

Studerende til marketing

Lokalt, Hybrid
  • Aarhus, Midtjylland, Danmark
  • Virum, Hovedstaden, Danmark
+1 mere
Staff Function

Stillingsbeskrivelse

Delegate er et IT-konsulenthus i vækst, hvor stærke værdier og høj faglighed er grundlaget for din og vores udvikling og succes. Vi er med helt fremme på alle Microsofts Cloud platforme og har en spændende pipeline af projekter på tværs af brancher i den private og offentlige sektor. Hos os får du mere end 200 dygtige kollegaer fordelt på vores fire kontorer i Virum, Aarhus, Aalborg og Bunnik i Holland, og du bliver en del af en arbejdsplads, der i 2023 både er blevet hædret som ’Danmarks Bedste Arbejdsplads i IT-branchen’ samt ’Danmarks Bedste Arbejdsplads for Unge’ på tværs af alle kategorier af den globale konsulent- og analysevirksomhed Great Place to Work.


En hverdag du har lyst til?

Som studentermedhjælper i Delegate får du en afvekslende hverdag med forskelligartede opgaver, og du får samarbejde, samvær og sparring med dygtige kollegaer, der har lige så høje standarder som dig. Nogle dage vil forløbe som planlagt, men næsten lige så ofte vil en kollega have brug for din hjælp til noget uventet.

Stillingskrav

Hos Delegate, og ikke mindst i marketingafdelingen, er der ikke langt fra tanke til handling – og vi elsker at prøve nye ideer af. Vi håber derfor, at du har hovedet fuldt af gode ideer! Dine primære opgaver bliver at hjælpe dine kolleger i marketing med at udarbejde grafisk materiale, skabe indhold til LinkedIn, Facebook og Instagram samt andre content-relaterede opgaver. Marketingafdelingen i Delegate er ansvarlig for den klassiske markedsføring herunder branding og kommunikation. Vi er også ansvarlig for Employer Branding, hvorfor du også vil få opgave indenfor dette felt.


Kvalifikationer:

  • Du studerer en relevant uddannelse inden for marketing, grafisk design eller lignende
  • Har erfaring med at arbejde i Adobe Creative Suite (InDesign, Illustrator og Photoshop)
  • Erfaring med at skabe content til sociale medier
  • Du er struktureret og grundig, når du løser dine opgaver
  • Du er selvkørende i din opgaveløsning
  • Du byder ind med idéer og feedback på vores ugentlige marketingmøder i teamet
  • Det en fordel, at du både taler og skriver dansk og engelsk
  • Du kan arbejde 15-20 timer om ugen primært mellem kl. 8-17.


Velkommen hjem 
Hos Delegate bliver du mødt med nærvær og kvalitet på alle niveauer, og vi tager os tid til at hjælpe hinanden og gør os umage for, at både kunder og kollegaer føler sig hjemme. Her kan du udvikle dig i et stærkt fællesskab, hvor du får faglig sparring med dygtige kollegaer, som har lige så høje standarder for løsninger som dig.

Nysgerrig? 
Send din ansøgning ved at klikke på ’Ansøg’ eller book et uforpligtende kaffemøde med Julie. Tiltrædelse er snarest muligt - ansøgninger behandles løbende. Yderligere informationer om stillingen og Delegate kan fås ved henvendelse til Jeanne Laisbo, jtl@delegate.dk

eller