Gå til Indhold

Team Lead til "Azure Custom Build"

Aarhus, Midtjylland, DanmarkAzure

Stillingsbeskrivelse

Team Lead til "Azure Custom Build" til vores kontor i Aarhus 


Vær med til at skabe unikke oplevelser og enestående løsninger 
Delegate er et IT-konsulenthus i vækst, hvor stærke værdier og høj faglighed er grundlaget for din og vores udvikling og succes. Vi er med helt fremme på alle Microsofts Cloud platforme og har en spændende pipeline af projekter på tværs af brancher i den private og offentlige sektor. Hos os får du mere end 200 dygtige kollegaer fordelt på vores fire kontorer i Virum, Aarhus, Aalborg og Naarden i Holland, og du bliver en del af en arbejdsplads, der i 2023 både er blevet hædret som ’Danmarks Bedste Arbejdsplads i IT-branchen’ samt ’Danmarks Bedste Arbejdsplads for Unge’ på tværs af alle kategorier af den globale konsulent- og analysevirksomhed Great Place to Work. 

Stillingskrav

Dineansvarsområder bliver primært opdelt i to områder; konsulentdelen og ledelsesdelen.


Som konsulent bliver du ansvarlig for projekt og leverancen af vores projekter hos vores kunder, samtidig med du får ansvaret for en række strategiske kunder. Du skal bistå salg i forbindelse med salgsmøder, hvor det forventes, du kan give dybdegående rådgivning i forhold til brugen af Azure og Microsofts økosystemer.

Du kommer til at indgå i leverancen i forhold til at designe løsninger, som matcher kundens behov og skaber værdi. Du bliver også ansvarlig for planlægning, at drive en fælles forståelse af behov og gennemførelse af workshops. Du tager en proaktiv rolle i udviklingen af de løsninger, som Delegate tilbyder vores kunder, hvilket sikrer, at det, vi sælger og leverer, altid er af højeste kvalitet og skræddersyet til kundens behov. Du er ansvarlig for hele løsningen, hvorfor du skal sikre at kvaliteten på det leverede er i top. Sidst men ikke mindst, skal du også have lyst til at opsøge mersalgsmuligheder hos kunderne.


Som leder bliver du direkte ansvarlig for trivsel og udvikling af et team på ti konsulenter. I Delegate er vores værdier en inkorporeret del af vores DNA, så nærvær, anerkendelse og gensidighed skal være en naturlig del af din ledelsesstil. Du bliver samtidig ansvarlig for at sikre at dine medarbejdere til enhver tid er allokeret og skaber værdi på projekter. 

Da Delegate er på en vækstrejse, vil det også blive dit ansvar at udvide teamet i takt med at teamet får flere og flere projekter. Det kan også komme på tale, at der skal introduceres leads (mellemledere) i dit team. Du bliver med andre ord ansvarlig for at opbygge, udvikle og forbedre teamet jævnfør strategien. Det betyder også, at du vil være ansvarlig for ansættelsessamtaler og kaffesnakke som vores rekrutteringsteam sætter op, men det forventes også at du kan benytte dit eget netværk.


Du har succes i rollen:

  • når dine medarbejdere trives
  • når medarbejderne udvikler sig indenfor deres felt
  • når teamets projekter leverer værdi for vores kunder
  • og når kunderne er glade for samarbejdet og de leverede løsninger.


Vores løsninger bliver udviklet i tæt samarbejde med vores kunder, og vi møder dem, der hvor de er, og udfordrer dem, så de kan blive ved med at udvikle deres forretning.

Den ideelle kandidat har indgående kendskab til Azure-platformen og gerne erfaring med ledelse af teams. Vi leder efter en person, der har bevist sine evner til at styre komplekse Azure-projekter fra idé til implementering.

Vores løsninger på Azure-platformen spænder bredt. Vi bygger større cloud-applikationer, industriel IoT samt dataplatforme og integrationsløsninger som understøtter vores kunders behov i deres domæne og på tværs af deres værdikæde. Kunderne er fra flere brancher som produktion, logistik, finans og det offentlige.


Derudover, skal du have erfaring fra konsulentbranchen.


Work from anywhere
Vi gør meget ud af at skabe rammerne for at kunne balancere arbejdsliv og privatliv. I Delegate har du fuld fleksibilitet til at planlægge din hverdag, så du f.eks. kan hente børnene tidligt, eller lægge din træning midt på dagen, for til gengæld at åbne computeren på et andet tidspunkt, ligesom du har mulighed for at arbejde hjemmefra. Vi kalder det #workfromanywhere. Vi er forpligtet over for hinanden og vores kunder, og derfor stoler vi på, at du også anerkender den betydelige værdi af at møde ind på vores fysiske kontor i løbet af ugen.

Velkommen hjem
Hos Delegate bliver du mødt med nærvær og kvalitet på alle niveauer, og vi tager os tid til at hjælpe hinanden og gør os umage for, at både kunder og kollegaer føler sig hjemme. Her kan du udvikle dig i et stærkt fællesskab, hvor du får faglig sparring med dygtige kollegaer, som har lige så høje standarder for løsninger som dig. Samarbejdet med vores kunder er kendetegnet ved gode og afslappede relationer med en åben dialog, hvor kundens team er trygge ved at fortælle dig om behov og udfordringer, fordi de ved, at du sætter en ære i at løse dem.

Nysgerrig?
Send din ansøgning ved at klikke på ’Ansøg’ her på siden og følg anvisningerne. Vedhæft dit CV og relevante bilag. Tiltrædelse er snarest muligt, og ansøgninger behandles løbende. Yderligere informationer om stillingen og Delegate kan fås ved henvendelse til Julie Lindvald Thorsen jlt@delegate.dk

eller