Gå til Indhold

Team Lead til Power Platform

Lokalt, Hybrid
  • Virum, Hovedstaden, Danmark
Power Platform

Stillingsbeskrivelse

Team Lead til Power Platform til vores kontor i Virum 


Vær med til at skabe unikke oplevelser og enestående løsninger
Delegate er et IT-konsulenthus i vækst, hvor stærke værdier og høj faglighed er grundlaget for din og vores udvikling og succes. Vi er med helt fremme på alle Microsofts Cloud platforme og har en spændende pipeline af projekter på tværs af brancher i den private og offentlige sektor. Hos os får du mere end 200 dygtige kollegaer fordelt på vores fire kontorer i Virum, Aarhus, Aalborg og Bunnik i Holland, og du bliver en del af en arbejdsplads, der i 2023 både er blevet hædret som ’Danmarks Bedste Arbejdsplads i IT-branchen’ og i 2022 ’Danmarks Bedste Arbejdsplads for kvinder’ på tværs af alle kategorier af den globale konsulent- og analysevirksomhed Great Place to Work.


Stillingskrav

Dine ansvarsområder bliver primært opdelt i to områder; ledelsesdelen og konsulentdelen. 


Som leder bliver du ansvarlig for trivsel og udvikling af syv konsulenter. I Delegate er vores værdier en naturlig del af vores DNA, så nærvær, anerkendelse og gensidighed skal være en naturlig del af din ledelsesstil. 

Delegate er på en vækstrejse, derfor bliver det også dit ansvar at udvide teamet i takt med, at forretningen får flere og flere projekter. Du bliver med andre ord ansvarlig for at opbygge, udvikle og støtte teamet jævnfør strategien for Power Platform i samarbejde med vores Head of Power Platform. Det betyder også, at du vil være ansvarlig for ansættelsessamtaler, kaffesnakke og netværk. Du kommer også til at samarbejde med marketing i forhold til indhold til vores hjemmeside, kampagner og referencehistorier. Som Team Lead kommer du også til at løbe med strategiske opgaver, som støtter, opbygger og udvikler forretningsenheden som helhed. 

 
Som konsulent bliver du ansvarlig for projektgennemførsel samtidig med, at du også får ansvaret for en række strategiske kunder. I Delegate er vi gode til at samarbejde på tværs, derfor vil du sammen med salg også rådgive potentielle kunder om vores løsninger. 

Du vil have en vigtig rolle i forbindelse med opstart af kundeprojekter, når det kommer til design, estimering, planlægning og opfølgning. Dette betyder, at du kommer til at gennemføre og facilitere workshops og har en proaktiv tilgang til vores løsninger og sikrer høj kvalitet. Du vil være nysgerrig på og motiveret af, at være med til at opbygge koncepter. På baggrund af dette, er det en af dine fornemmeste opgaver at sikre den gode relation til vores kunder.  


Du har succes i rollen

  • Når dine medarbejdere trives personligt, socialt og fagligt 
  • Når dine medarbejdere udvikler sig indenfor deres felt 
  • Når projekter afsluttes med succes 
  • Og når kunderne er glade for de leverede løsninger. Nogle af de erfaringer vi kigger efter kan være: 

  • Indgående erfaring med ledelse af teams 
  • Styring af projekter fra idé til implementering 
  • Erfaring fra konsulentbranchen  
  • Erfaring med Microsoft økosystem 

 
 

Work from anywhere 
Vi gør meget ud af at skabe rammerne for at kunne balancere arbejdsliv og privatliv. I Delegate har du fuld fleksibilitet til at planlægge din hverdag, så du f.eks. kan hente børnene tidligt, eller lægge din træning midt på dagen, for til gengæld at åbne computeren på et andet tidspunkt, ligesom du har mulighed for at arbejde hjemmefra. Vi kalder det #workfromanywhere. Vi er forpligtet over for hinanden og vores kunder, og derfor stoler vi på, at du ser værdien i at møde ind på vores fysiske kontor i løbet af ugen. 
 
Velkommen hjem 
Hos Delegate bliver du mødt med nærvær og kvalitet på alle niveauer, og vi tager os tid til at hjælpe hinanden og gør os umage for, at både kunder og kollegaer føler sig hjemme. Her kan du udvikle dig i et stærkt fællesskab, hvor du får faglig sparring med dygtige kollegaer. Samarbejdet med vores kunder er kendetegnet ved gode og afslappede relationer med en åben dialog, hvor kundens team er trygge ved at fortælle dig om behov og udfordringer, fordi de ved, at du sætter en ære i at løse dem. 
 
Nysgerrig? 
Du må meget gerne booke et uforpligtende og uformelt kaffemøde med Sofie Axholm her, hvis du vil høre mere eller har spørgsmål, inden du søger. 

Send din ansøgning ved at klikke på ’Ansøg’ her på siden og følg anvisningerne. Vedhæft dit CV og relevante bilag. Tiltrædelse er snarest muligt, og ansøgninger behandles løbende. 

eller