Power Platform Consultant

Job description

Power Platform Consultant

Delegate er et IT-konsulenthus i vækst, hvor stærke værdier og høj faglighed er grundlaget for din og vores udvikling og succes. Delegate er en ambitiøs og kompetent rådgiver ud i digital transformation, og vi udvikler og implementerer skræddersyede IT-løsninger. Vi leverer forretningskritiske it-løsninger til danske virksomheder og organisationer baseret på Microsofts cloud-platforme.

Vi har et ekstraordinært fokus på mennesket i alt, hvad vi gør. Vi arbejder for at udvikle vores kunder, alt imens vi prioriterer at have den bedste arbejdsplads, hvor tårnhøj faglighed, tryghed og trivsel giver de bedste forudsætninger for at skabe fantastiske løsninger i et tæt samarbejde med kunderne. Du får mere end 210 kollegaer fordelt på vores kontorer i Virum, Aarhus, Aalborg og Holland.

Delegate søger en Consultant til at styrke vores nyopstartede Power Platform serviceline med base fra vores kontor i Aarhus. Vi forventer, at du har erfaring med Power Platform.

Job requirements

En hverdag du har lyst til?

Som Power Platform Consultant bliver du del af en ny serviceline, som er dedikeret til at levere løsninger på Power Platformen. Vi er et team med konsulenter som har leveret løsninger på Power Platformen i mange år og har vundet årets Microsoft Partner indenfor Low Code i 2021 og 2022, hvilket betyder vi laver forretningskritiske apps, der skaber værdi og gør en forskel for vores kunder.
Hvis du har ild i øjnene og syntes Power Platformen er fremtiden, kan vi tilbyde dig en hverdag, hvor du kommer til at arbejde side om side med dygtige Delegaters i et team ude hos kunderne, men også i situationer hvor kunden er en del af selve teamet (co-development). Vi vil forvente at du kan facilitere workshops og omsætte input til use cases/krav, hvorefter du selv er med til at lave arkitekturen for løsningerne, som imødekommer både brugeren og forretningen – og slutteligt skal du selv være med til at udvikle løsningen.

Vi forventer, at du følger med i nyhederne på platformen, at du har en reflekteret tilgang til de løsninger som vi leverer til vores kunder, således best practicies følges (både dem fra Microsoft og dem vi selv har defineret i Delegate). Dette for at sikre at kvaliteten er i top. Vi er en Microsoft Partner som sætter en ære i god kvalitet– og en glad kunde, der kan vedligeholde egne løsninger.


Din erfaring og kompetencer:

  • Erfaring med Power Apps med fokus på canvas-apps, model-driven apps, samt hvordan du mixer dem
  • Automatisering og opbygning af forretningslogik vha . PowerFx, Power Automate, klassiske workflows, mfl.
  • Digitalisering af arbejdsprocesser med Microsoft Power Platform
  • Behovsafklaring, udarbejdelse af Use Cases/Stories, samt tilhørende flow-diagrammer fx BPMN eller UML
  • Facilitering af workshops og end-user træning
  • Rådgivning omkring administration og brugen af Power Platformen
  • Er en klar og tydelig kommunikator skriftligt og mundtligt (dansk og engelsk)
  • Er vant til at arbejde agilt baseret på SCRUM

Hvis du er bekendt med Dynamics 365 Primary Apps (Sales, Service, etc.), Power Pages og/eller Power BI, så er det et plus, men ikke et krav.

Vores løsninger bliver udviklet i tæt samarbejde med vores kunder, og vi møder dem, hvor de er, og udfordrer dem, så vi i fællesskab kan skabe unikke løsninger.


Velkommen hjem

Hos Delegate bliver du mødt med nærvær og kvalitet på alle niveauer. Du får oplevelser, du husker, og kollegaer, som vinder, med anerkendelse og hjælpsomhed. Vær med til at udvikle løsninger, der løfter, på en ambitiøs arbejdsplads, der giver dig det, du forventer, og det ekstra, der overrasker positivt. Her tager vi os tid til at hjælpe hinanden og gør os umage for, at både kunder og kollegaer føler sig hjemme.


Ansøgning & yderligere information

Send din ansøgning ved at klikke på ’Ansøg’ her på siden og følg anvisningerne. Vedhæft di
t CV. Du kan også booke et uforpligtende kaffemøde med vores rekrutteringsteam på https://delegate.dk/karriere/soeg-job/. Tiltrædelse er snarest muligt, hvorfor ansøgninger behandles løbende.


Yderligere informationer om stillingen kan fås ved henvendelse til Head of Power Platform Allan Buus Pihl på api@delegate.dk eller til Talent Acquisition Specialist Sofie Axholm på sat@delegate.dk