Gå til Indhold

Senior Power Platform Consultant

Lokalt, Hybrid
 • Aarhus, Midtjylland, Danmark
 • Aalborg, Nordjylland, Danmark
 • Virum, Hovedstaden, Danmark
+2 mere
Power Platform

Stillingsbeskrivelse

Senior Power Platform Consultant


Vær med til at skabe unikke oplevelser og enestående løsninger

Delegate er et IT-konsulenthus i vækst, hvor stærke værdier og høj faglighed er grundlaget for din og vores udvikling og succes. Vi er med helt fremme på alle Microsofts Cloud platforme og har en spændende pipeline af projekter på tværs af brancher i den private og offentlige sektor. Hos os får du mere end 200 dygtige kollegaer fordelt på vores fire kontorer i Virum, Aarhus, Aalborg og Naarden i Holland, og du bliver en del af en arbejdsplads, der i 2023 både er blevet hædret som ’Danmarks Bedste Arbejdsplads i IT-branchen’ samt ’Danmarks Bedste Arbejdsplads for Unge’ på tværs af alle kategorier af den globale konsulent- og analysevirksomhed Great Place to Work.

Stillingskrav

Som Power Platform Consultant bliver du del af en ny serviceline, som er dedikeret til at levere løsninger på Power Platformen. Vi er et team med konsulenter som har leveret løsninger på Power Platformen i mange år og har vundet årets Microsoft Partner indenfor Low Code i 2021 og 2022, hvilket betyder vi laver forretningskritiske apps, der skaber værdi og gør en forskel for vores kunder.

Hvis du har ild i øjnene og syntes Power Platformen er fremtiden, kan vi tilbyde dig en hverdag, hvor du kommer til at arbejde side om side med dygtige Delegaters i et team ude hos kunderne, men også i situationer hvor kunden er en del af selve teamet (co-development). Vi vil forvente at du kan facilitere workshops og omsætte input til use cases/krav, hvorefter du selv er med til at lave arkitekturen for løsningerne, som imødekommer både brugeren og forretningen – og slutteligt skal du selv være med til at udvikle løsningen.

Vi forventer, at du følger med i nyhederne på platformen, at du har en reflekteret tilgang til de løsninger som vi leverer til vores kunder, således best practicies følges (både dem fra Microsoft og dem vi selv har defineret i Delegate). Dette for at sikre at kvaliteten er i top. Vi er en Microsoft Partner som sætter en ære i god kvalitet– og en glad kunde, der kan vedligeholde egne løsninger.


Din erfaring og kompetencer:

 • +2 års erfaring med Power Apps med fokus på canvas-apps, model-driven apps, samt hvordan du mixer dem
 • Automatisering og opbygning af forretningslogik vha . PowerFx, Power Automate, klassiske workflows, mfl.
 • Digitalisering af arbejdsprocesser med Microsoft Power Platform
 • Behovsafklaring, udarbejdelse af Use Cases/Stories, samt tilhørende flow-diagrammer fx BPMN eller UML
 • Facilitering af workshops og end-user træning
 • Rådgivning omkring administration og brugen af Power Platformen
 • Er en klar og tydelig kommunikator skriftligt og mundtligt (dansk og engelsk)
 • Er vant til at arbejde agilt baseret på SCRUM

Hvis du er bekendt med Dynamics 365 Primary Apps (Sales, Service, etc.), Power Pages og/eller Power BI, så er det et plus, men ikke et krav.

Vores løsninger bliver udviklet i tæt samarbejde med vores kunder, og vi møder dem, hvor de er, og udfordrer dem, så vi i fællesskab kan skabe unikke løsninger.Work from anywhere

Vi gør meget ud af at skabe rammerne for at kunne balancere arbejdsliv og privatliv. I Delegate har du fuld fleksibilitet til at planlægge din hverdag, så du f.eks. kan hente børnene tidligt, eller lægge din træning midt på dagen, for til gengæld at åbne computeren på et andet tidspunkt, ligesom du har mulighed for at arbejde hjemmefra. Vi kalder det #workfromanywhere. Vi er forpligtet over for hinanden og vores kunder, og derfor stoler vi på, at du også anerkender den betydelige værdi af at møde ind på vores fysiske kontor i løbet af ugen.

Velkommen hjem
Hos Delegate bliver du mødt med nærvær og kvalitet på alle niveauer, og vi tager os tid til at hjælpe hinanden og gør os umage for, at både kunder og kollegaer føler sig hjemme. Her kan du udvikle dig i et stærkt fællesskab, hvor du får faglig sparring med dygtige kollegaer, som har lige så høje standarder for løsninger som dig. Samarbejdet med vores kunder er kendetegnet ved gode og afslappede relationer med en åben dialog, hvor kundens team er trygge ved at fortælle dig om behov og udfordringer, fordi de ved, at du sætter en ære i at løse dem.

Nysgerrig?
Send din ansøgning ved at klikke på ’Ansøg’ her på siden og følg anvisningerne. Vedhæft dit CV og relevante bilag. Tiltrædelse er snarest muligt, og ansøgninger behandles løbende. Yderligere informationer om stillingen og Delegate kan fås ved henvendelse til Sofie Axholm sat@delegate.dk


eller