Gå til Indhold

Managing Consultant

Lokalt, Hybrid
 • Virum, Hovedstaden, Danmark
 • Aalborg, Nordjylland, Danmark
 • Aarhus, Midtjylland, Danmark
+2 mere
Business Application

Stillingsbeskrivelse

Vær med til at skabe unikke oplevelser og enestående løsninger

Delegate er et IT-konsulenthus i vækst, hvor stærke værdier og høj faglighed er grundlaget for din og vores udvikling og succes. Vi er med helt fremme på alle Microsofts Cloud platforme og har en spændende pipeline af projekter på tværs af brancher i den private og offentlige sektor. Hos os får du mere end 200 dygtige kollegaer fordelt på vores fire kontorer i Virum, Aarhus, Aalborg og Naarden i Holland, og du bliver en del af en arbejdsplads, der i 2023 både er blevet hædret som ’Danmarks Bedste Arbejdsplads i IT-branchen’ samt ’Danmarks Bedste Arbejdsplads for Unge’ på tværs af alle kategorier af den globale konsulent- og analysevirksomhed Great Place to Work.

Stillingskrav

Business Applications i Delegate

Som konsulent i vores Business Applications afdeling, indgår du i Danmarks største afdeling med over 70 dygtige Dynamics 365 CE og Power Platforms kollegaer. Vi arbejder med Danmarks største kunder og projekter og en ansættelse her er garanti for at du kommer til at rykke rammerne for brugen af teknologi da vi tænker uden for boksen. Vi har 6 Most Valued Professionals (MVP) i Delegate, heraf 1 i Business Applications, så du vil altid have nogen at kunne sparre med.

Vi bruger meget tid på vidensdeling med ugentlige oplæg, ligesom best practice på både processer og teknologi er i fokus.


Stillingskrav

Som Managing Consultant / Architect vil du være medansvarlig for projekternes succes hos kunderne. I tæt samarbejde med projektlederne, som har det kommercielle ansvar, har du det tekniske leverance / arkitekt ansvar. Derfor er det vigtigt du har:

 • Dybt kendskab til Microsoft teknologier og kan tage dialog med beslutningstagere hos kunden
 • Du har erfaring med salg, estimering og leverance af projekter
 • Lyst til at være med til at opbygge dine kollegaers konsulent kompetencer
 • Du er kommercielt dygtig og kan afkode kundernes processer til tekniske løsninger
 • Udarbejde løsningsarkitektur
 • Ansvar for at levere store projekter i samarbejde med projektlederen
 • Forstå og løfte egne opgaver og sikre kvaliteten af den samlede løsning
 • Du er villig til at sidde hos kunderne minimum 3 dage om ugen for at sikre et godt, stabilt og langvarigt samarbejde


Kompetencer

 • Minimum 4 års erfaring med at implementere større løsninger på Dynamics 365 - herunder Sales, Service, Field Service, Customer Insights og/eller XRM løsninger
 • Du er fortrolig med Dataverse og Power Platformens / Azure’s værktøjer.
 • Du har evt. en udvikler baggrund, men ellers en stærk kommerciel uddannelse bag dig fra f.eks. CBS, DTU, ITU, AAU, AU
 • Har arbejdet med Azure DevOps eller lignende værktøjer og evt. CI/CD
 • Er en klar og tydelig kommunikator skriftligt og mundtligt (dansk og engelsk)
 • Er vant til at arbejde agilt


Work from anywhere
Vi gør meget ud af at skabe rammerne for at kunne balancere arbejdsliv og privatliv. I Delegate har du fuld fleksibilitet til at planlægge din hverdag, så du f.eks. kan hente børnene tidligt, eller lægge din træning midt på dagen, for til gengæld at åbne computeren på et andet tidspunkt, ligesom du har mulighed for at arbejde hjemmefra. Vi kalder det #workfromanywhere. Vi er forpligtet over for hinanden og vores kunder, og derfor stoler vi på, at du også anerkender den betydelige værdi af at møde ind på vores fysiske kontor i løbet af ugen.

Velkommen hjem
Hos Delegate bliver du mødt med nærvær og kvalitet på alle niveauer, og vi tager os tid til at hjælpe hinanden og gør os umage for, at både kunder og kollegaer føler sig hjemme. Her kan du udvikle dig i et stærkt fællesskab, hvor du får faglig sparring med dygtige kollegaer, som har lige så høje standarder for løsninger som dig. Samarbejdet med vores kunder er kendetegnet ved gode og afslappede relationer med en åben dialog, hvor kundens team er trygge ved at fortælle dig om behov og udfordringer, fordi de ved, at du sætter en ære i at løse dem.

Nysgerrig?
Send din ansøgning ved at klikke på ’Ansøg’ her på siden og følg anvisningerne. Vedhæft dit CV og relevante bilag. Tiltrædelse er snarest muligt, og ansøgninger behandles løbende. Yderligere informationer om stillingen og Delegate kan fås ved henvendelse til Sofie Axholm på sat@delegate.dk

eller